Smok HE - jaka alternatywa
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Smok HE - jaka alternatywa
Mnie bardzo przypomina smoka z podręcznika D&D
Ultraforge rozwiazał to kiedyś w dość ciekawy sposób:Master of reality pisze:Smok fajny ale zastanawia mnie kwestia lorda. Bo albo siedzi na Głowie, co jakoś dziwnie wygląda dla mnie, albo na grzbiecie tylko że wtedy słabo wygląda i lord nic nie widzi
Temat był już kiedyś na roum, więc nie wrzucam w całości. Niezorientowanym podpowiem, że ostateczny rezultat jest tu w tym wypadku z żywicy. Cena około 100$ ale za prawdziwego smoka to niewielkie pieniadze.
No, za prawdziwego smoka 100$ to niedużo
Wygląda całkiem nieźle, choć gdyby zmienić mu nieco głowę, nadawałby się na deamon princa
Wygląda całkiem nieźle, choć gdyby zmienić mu nieco głowę, nadawałby się na deamon princa
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
widziałem model na żywo, robi dobre wrażenie
Trochę towaru leży u Faberów, którego smoka chcesz?
a nie masz może jeszcze nobli lub łuczników z GZ na zbyciu? gdzieś pochowanych po piwnicach lub szafach.Nilgar pisze:Trochę towaru leży u Faberów, którego smoka chcesz?
Pochwale się: po wielu wielu miesiącach wreszcie udało mi się zdobyć ostatnią brakującą metalową figurkę HE:
http://torreguardiana.altervista.org/gr ... aindon.jpg
Jak ją dostanę i pomaluję wrzucę zdjęcie. W ten oto sposób moja armia HE po 8 latach jest już niestety kompletna i zostały mi tylko 3 figurki do pomalowania z około 400:(
http://torreguardiana.altervista.org/gr ... aindon.jpg
Jak ją dostanę i pomaluję wrzucę zdjęcie. W ten oto sposób moja armia HE po 8 latach jest już niestety kompletna i zostały mi tylko 3 figurki do pomalowania z około 400:(
świetny
ile musiałeś zapłacić?
ile musiałeś zapłacić?
to bardzo niedużo.
a jaki on jest duzy w rzeczywistości?
a jaki on jest duzy w rzeczywistości?
Interesujàce Havelock, rozwiń tà myśl proszę...Havelock pisze:dla mnie, fluffowego zboczucha, największą wadą tego smoka z Ultraforge jest to że nijak się ma do świata Warhammera
którą część tej myśli?Nilgar pisze:Interesujàce Havelock, rozwiń tà myśl proszę...Havelock pisze:dla mnie, fluffowego zboczucha, największą wadą tego smoka z Ultraforge jest to że nijak się ma do świata Warhammera
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
Witam nie chce zakładać nowego tematu, ma możne ktoś wykaz części metalowych w smoku Imrika?
chodzi o tego z 6ed, ten z 5 był cały z metalu