Ulepki Khunaga
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
narzedzia dentystyczne nie sa konieczne ]:-> ale ulatwiaja
ja uzywam tylko nozyka do jazyn i cos ala szydelko i jest mi z tym dobrze
a nowa facjata demona jakas taka dziwaczna ]:-> ale nie mowie ze zla
ja uzywam tylko nozyka do jazyn i cos ala szydelko i jest mi z tym dobrze
a nowa facjata demona jakas taka dziwaczna ]:-> ale nie mowie ze zla
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
moim zdaniem wygląda jak twarz dziada z pod śmietnika, innymi słowy pasuje do plagueberera bardzo dobrzeKhunag pisze: W jakim sensie dziwaczna?
znacznie lepsza od poprzedniej.
p.s.: mam nadzieje że wszyscy się domyślą że nie miałem zamiaru nikogo obrazić i że ten post to pochwała dla pracy Khunaga z mojej strony.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
-
- Chuck Norris
no widzę że siedzisz troszkę nad tym gsem , hełm bardzo fajny i myślę idź w tą stronę bo twarze na razie dla ciebie to za wysoki schodek a hełm bardzo fajnie ci wyszedł
Dzięki, całkiem zadowolony z tego hełmu jestem, nowe narzędzia bardzo tu pomogły (choć moja wykrzywiona szpilka jest wciąż niezastąpiona )
A twarze i tak będę lepił, bo inaczej się nie nauczę. Na szczęście demony nie muszą być super anatomicznie poprawne
Kolejne nakładki do zestawu:
A twarze i tak będę lepił, bo inaczej się nie nauczę. Na szczęście demony nie muszą być super anatomicznie poprawne
Kolejne nakładki do zestawu:
Taka już stylistyka 30k, chociaż faktycznie trochę za płaskie ryło, pójdzie do poprawki.hełm super tylko bardziej na robota niż na marinsa wygląda
Po prostu brakujące płytki dla urozmaicenia.hełm super tylko bardziej na robota niż na marinsa wygląda i nakładki też super y=tylko co to za 2 dziury w tej po prawej /?