I Want a Store!

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Re: I Want a Store!

Post autor: Szaman »

Grolshek pisze:
Szaman pisze:
Grolshek pisze:To może moje pytanko. Ile stołów planujecie na jak dużej powierzchni ?
80-100 m2
trzy stoly - po jednym na system

w zwiazku z tym, ze lokal jeszcze nie jest wybrany, powyzsze moze - choc nie powinno - ulec zmianie.
Trochę mało.
dlaczego malo? do nauki gry i zorganizowanych pokazow w zupelnosci wystarczy. stoly beda tak przygotowane, ze bedzie je mozna polaczyc do duzych bitew.

BTW prosze zadawac takie pytania w stosownym temacie.
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Karlito »

To kiedy ten sklep firmowy ma w końcu ruszyć i czy znana już jest jego lokalizacja?
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

karlito pisze:To kiedy ten sklep firmowy ma w końcu ruszyć i czy znana już jest jego lokalizacja?
lokalizacja jeszcze nie jest znana, tak wiec i daty otwarcia nie ma. ciagle jednak pracujemy nad tym, aby udalo sie to zrobic jeszcze w wakacje.
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Cibi
Mudżahedin

Post autor: Cibi »

Szaman pisze:lokalizacja jeszcze nie jest znana, tak wiec i daty otwarcia nie ma. ciagle jednak pracujemy nad tym, aby udalo sie to zrobic jeszcze w wakacje.
chciałem jeszcze przed początkiem roku akademickiego przejechać się do Warszawy po parę drobiazgów z Mail Ordera, jest na to jakaś szansa?

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

Post autor: Havelock »

Cibi pisze:
Szaman pisze:lokalizacja jeszcze nie jest znana, tak wiec i daty otwarcia nie ma. ciagle jednak pracujemy nad tym, aby udalo sie to zrobic jeszcze w wakacje.
chciałem jeszcze przed początkiem roku akademickiego przejechać się do Warszawy po parę drobiazgów z Mail Ordera, jest na to jakaś szansa?
sklepu jeszcze wtedy nie będzie, ale zamów u Faberów, mają taką usługę. warfaber.pl
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę

ODPOWIEDZ