Skład na Euro
Moderator: swieta_barbara
Zajebisty link
@Żaba w tym roku wreszcie ja też jestem w top 3 ;( chciałem żebyś zauważył ;( ;( ;( a Ty nawet nie zadzowniłeś!
Co do systemu, to jak wszyscy wiedzą skomplikowany jest wybór squadu tak aby każdy spełniał swoją funkcje w teamie.
Cieżko opisac w poscie dokladnie jak eliminacje dokladne beda wygladały i wszystkie aspekty brane pod uwage, ale taki system jest uczciwy, bo np ja nie grałem całej ligi rozpą na euro zasady i trzeba sprawdzić czy na euro zasady tez bym zajął dobre miejsce w lidze, ale oprócz tego czy potrafie grać na remis ze wszystkim, a tym bym nigdy nie zajął dobrego miejsca w lidze tylko poza top20 na bank (z takim malowaniem )
pozdro
@Żaba w tym roku wreszcie ja też jestem w top 3 ;( chciałem żebyś zauważył ;( ;( ;( a Ty nawet nie zadzowniłeś!
Co do systemu, to jak wszyscy wiedzą skomplikowany jest wybór squadu tak aby każdy spełniał swoją funkcje w teamie.
Cieżko opisac w poscie dokladnie jak eliminacje dokladne beda wygladały i wszystkie aspekty brane pod uwage, ale taki system jest uczciwy, bo np ja nie grałem całej ligi rozpą na euro zasady i trzeba sprawdzić czy na euro zasady tez bym zajął dobre miejsce w lidze, ale oprócz tego czy potrafie grać na remis ze wszystkim, a tym bym nigdy nie zajął dobrego miejsca w lidze tylko poza top20 na bank (z takim malowaniem )
pozdro
łeee, top 20 to sie robi grajac 6 lokali i 4 mastery i zajmujac miejsca w top 20-30 na masterach dosc wysokie na lokalach...
zycze powodzenia i dystansu do posuwania metalowych zolnierzykow
p.s.
dziwi mnie troche brak tych 3 osob w eliminacjach... przeciez wcale nie musialyby sie zakwalfikowac... chyba ze nie
p.s. 2
skoro tych 3 nie ma, to moza ja moglbym zagrac moze nie mam wysokiego miejsca w tej lidze, ale za to dobre wyniki z zagranych 4 czy 5 turniejow no i ostatnie lata calkiem wporzo chyba
pozdro chlopaki i wyluzujcie cyce!
zycze powodzenia i dystansu do posuwania metalowych zolnierzykow
p.s.
dziwi mnie troche brak tych 3 osob w eliminacjach... przeciez wcale nie musialyby sie zakwalfikowac... chyba ze nie
p.s. 2
skoro tych 3 nie ma, to moza ja moglbym zagrac moze nie mam wysokiego miejsca w tej lidze, ale za to dobre wyniki z zagranych 4 czy 5 turniejow no i ostatnie lata calkiem wporzo chyba
pozdro chlopaki i wyluzujcie cyce!
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Jestem teraz przekonany , ze zwyciezca ligi , powinien zostac kapitanem. Jesli potrafi rozkminiac podczas gry i byc najlepszym to potrafi takze dobrze prowadzic reprezentacje. Glosowanie stwierdzajace , ze top 20 ligi wybiera sklad bylo pomylka( nie mozna tego inaczej nazwac jesli nastapilo sprzedawanie miejsc , uklady , ukladziki zamiast demokratycznego niespaczonego glosowania) , no ale czlowiek uczy sie na bledach i mam nadzieje , ze w przyszlym sezonie przejdzie glosowanie w ktorym zweciezca ligi zostaje kapitanem.
Debek Twoj argument , ze top 3 to robiloby ferment w druzynie jest dla mnie smieszny. Nie chce rzucac ksywami , ale z listy Twoich wstepnych kandydatow spokojnie 3-4 cisnieniowcow , fermentowcow bym znalazl - no ale jakie to ma znaczenie glosowali na Ciebie , wiec sa fajni.
Ponadto , po to skonczylismy wczesniej sezon , aby sklad mogl zostac wybrany jak najszybciej i mogl on cwiczyc , a tu padaja hasla , ze bedzie znany dopiero w polowie lipca? Abstrakcja.
Jesli Twoj system jest taki fajny jak go chwalisz to upublikuj jego zasady , a nie skrywasz je nie wiadomo dlaczego.
Debek Twoj argument , ze top 3 to robiloby ferment w druzynie jest dla mnie smieszny. Nie chce rzucac ksywami , ale z listy Twoich wstepnych kandydatow spokojnie 3-4 cisnieniowcow , fermentowcow bym znalazl - no ale jakie to ma znaczenie glosowali na Ciebie , wiec sa fajni.
Ponadto , po to skonczylismy wczesniej sezon , aby sklad mogl zostac wybrany jak najszybciej i mogl on cwiczyc , a tu padaja hasla , ze bedzie znany dopiero w polowie lipca? Abstrakcja.
Jesli Twoj system jest taki fajny jak go chwalisz to upublikuj jego zasady , a nie skrywasz je nie wiadomo dlaczego.
Kacper na pierwszej stronie pisze: W pierwszym koszyku gracze walcza o mozliwosc reprezentowania danej armii na etc z potencjalnymi adwersarzami na polu tej armii (gracze walcza o dowodztwo nad czteroma armiami), w drugim koszyku klasyfikacja nastepuje poprzez wylonienie czterech armii uzupelniajacych koszyk obowiazkowy, ktore najlepiej spisza sie na zasady i tereny ETC. Kazdy z graczy drugiego koszyka gra 1 armia. Jesli ona zakwalifikuje sie dzieki pokaniu pozostalych armii z drugiego koszyka w wewnetrznej lidze reprezentacji, gracz ma prawo pojechac.
Demokratyczne niespaczone głosowanie? niezłeZiemko pisze:Glosowanie stwierdzajace , ze top 20 ligi wybiera sklad bylo pomylka( nie mozna tego inaczej nazwac jesli nastapilo sprzedawanie miejsc , uklady , ukladziki zamiast demokratycznego niespaczonego glosowania) , no ale czlowiek uczy sie na bledach
Tylko, że coś takiego nie istnieje.
Demokracja jest dla naiwniaków.
Tylko autokratyczne podejście do tematu daje brak podejrzeń i ostatecznie brak rzeczywistej korupcji.
Chcieliście demokracji to macie i teraz nie ma co udawać, że się ma dobre i czyste, złem nie splamione serduszko, a ci co wygrali to zło wcielone. W demokracji głosy wyborców się zdobywa - np. kiełbasą. JH o tym wiedziało. Wy (jak widać) nie. Cóż, sami sobie odpowiedzcie na pytanie czyja to wina.
Ludzie, zawsze będziecie tak samo głupi? Politycy Was nabierają na to co wybory, a jak macie możliwość decydować o przyszłości sami, to wybieracie te same gówniane rozwiązania.
Ale akurat eliminacje też będą ćwiczeniem, prawda?Ziemko pisze: Ponadto , po to skonczylismy wczesniej sezon , aby sklad mogl zostac wybrany jak najszybciej i mogl on cwiczyc , a tu padaja hasla , ze bedzie znany dopiero w polowie lipca? Abstrakcja.
A co to zmieni?Ziemko pisze: Jesli Twoj system jest taki fajny jak go chwalisz to upublikuj jego zasady , a nie skrywasz je nie wiadomo dlaczego.
Uczepiliście się tego, jak rzep psiego ogona.
Wiem, że nie macie już żadnych innych argumentów, oprócz tych bzdur o układzie. Ale poważnie - przez ostatnie 2 lata, jakoś nikomu te zasady nie były potrzebne. A teraz wygrał nie ten i nagle Wam się na transparentność zebrało.
Przezabawne, doprawdy.
Tak sobie myślę o tym i widzę, że nam się z tego polityczne zgniłe jajo wykluło.
Wystarczy na to popatrzeć i mamy polską politykę w skali mikro.
Aż nie mogę się powstrzymać od porównania Dębka z teflonowym Tuskiem, trochę technokratycznego profesjonalistę, który nigdy nie mówi niczego złego i negatywnego, wyręczając się przy tym Piterą/Niesiołowskim/Palikotem (Kacper).
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
.
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2009, o 17:49 przez Furion, łącznie zmieniany 1 raz.
i Kurskim Dosc narzekan, chlopcy bardzo chca to widac wiec dajcie im sie wykazac. Ewentualne wieszanie psow zostawmy do wynikow Euro, ewentualnie po wynikach kwalifikacji. Dobor armii mozna znac wczesniej ale to kwestia tylko i wylacznie Debka. Fajnie widac podzialy w Battlu. I przeogromne ambicje pare graczy/
Pozdro Pocwicz
Pozdro Pocwicz
podpis nieregulaminowy - administracja
- 4 karabiny
- Beast from the East
Twoja wypowiedź w tej kwestii świadczy, że jesteś dyletantem. Można nawet powiedzieć "kretynem" Na pocieszenie Ci powiem, że akurat w takim samym błędzie jest np. Jankiel. Pozdro.JaceK pisze: Demokracja jest dla naiwniaków.
Fajnie sie to czyta
Dziwie sie ze najlepszych graczy w Polsce skreśla sie tylko dlatego, że ktoś uwaza że sa "be w bitwie". Ale nie bede sie rozpisywał co o tym sadze prywatnie.
Uwazam że cały ten system doboru jest typowym Polskim rozwiazywaniem wyborczym.
Mamy najlepsze przykłady z Polskiej polityki - najwidoczniej i tutaj w naszym batlowym grajdziołku...
Ale nie o tym. Dla mnie najlepszym doborem graczy na Euro jest DMP, nie ma "przypadkowych osób" w teamach od 1-3
dobierajac członkow z DMP+top ligi mielibysmy najlepszy squad.
A tak mamy b. dobry squad bo u nas w Polsze ciezko złożyć słaby ale...
(reszte sobie dopiszcie)
Reasumujac - kogokolwiek Dębek nie wybierze spoza tp3 ligi. bedzie to mocny squad wart wystawienia. Ale jak kazdy wczesniejszy i pewnie kazdy nastepny - dostanie odłamkowym po błotnikach
Dziwie sie ze najlepszych graczy w Polsce skreśla sie tylko dlatego, że ktoś uwaza że sa "be w bitwie". Ale nie bede sie rozpisywał co o tym sadze prywatnie.
Uwazam że cały ten system doboru jest typowym Polskim rozwiazywaniem wyborczym.
Mamy najlepsze przykłady z Polskiej polityki - najwidoczniej i tutaj w naszym batlowym grajdziołku...
Ale nie o tym. Dla mnie najlepszym doborem graczy na Euro jest DMP, nie ma "przypadkowych osób" w teamach od 1-3
A tak mamy b. dobry squad bo u nas w Polsze ciezko złożyć słaby ale...
(reszte sobie dopiszcie)
Reasumujac - kogokolwiek Dębek nie wybierze spoza tp3 ligi. bedzie to mocny squad wart wystawienia. Ale jak kazdy wczesniejszy i pewnie kazdy nastepny - dostanie odłamkowym po błotnikach
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2009, o 19:26 przez zaf, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko autokratyczne podejście do tematu daje brak podejrzeń i ostatecznie brak rzeczywistej korupcji.
pod warunkiem że dyktator jest krystalicznie czysty a ja w bajki o dobrym Batiuszce carze i złych bojarach nie wierzę...
miłego,
Żaba
P.S. zawsze podejrzewałem że Jankiel jest z układu.... Ani chybi Jankiel to bolszewickie miano w każdym razie z pewnością nie Polskie
pod warunkiem że dyktator jest krystalicznie czysty a ja w bajki o dobrym Batiuszce carze i złych bojarach nie wierzę...
miłego,
Żaba
P.S. zawsze podejrzewałem że Jankiel jest z układu.... Ani chybi Jankiel to bolszewickie miano w każdym razie z pewnością nie Polskie
Napisałem Ci PW, bo to jednak za daleko zaszło z Twojej strony, a tematu personalnymi wtykami zaśmiecać nie chcę.4 karabiny pisze: Twoja wypowiedź w tej kwestii świadczy, że jesteś dyletantem. Można nawet powiedzieć "kretynem" Na pocieszenie Ci powiem, że akurat w takim samym błędzie jest np. Jankiel. Pozdro.
Poza tym chill out, bo masz chyba jednak problem z emocjami.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
- Barbarossa
- Mniejsze zło
TAK!!!!!
WOJNA WOJNA WOJNA!!!!
Żaba śmierdzi stawem, Furion to noob, Malal jest synem kozy, a 4 karabiny mają krótkie bagnety!
Yeaaah!
WOJNA WOJNA WOJNA!!!!
Żaba śmierdzi stawem, Furion to noob, Malal jest synem kozy, a 4 karabiny mają krótkie bagnety!
Yeaaah!
No właśnie Kołka zapomnielismy w eliminacjach umieścić Dzięki Zaf za przypomnieniezafael pisze: Ale nie o tym. Dla mnie najlepszym doborem graczy na Euro jest DMP, nie ma "przypadkowych osób" w teamach od 1-3
pozdro
- 4 karabiny
- Beast from the East
Nie zrozumiałeś ironii, ale spoko nie gniewam się Za priva również nie Co do demokracji nie jest systemem doskonałym (nigdy tego nie twierdziłem), niemniej jednak nie wymyślono lepszego. Akurat tego, mi - historykowi - tłumaczyć nie musisz. Co do kretyna przepraszam. Taka już ze mnie bestia, że jadę prosto z mostu. Generalnie proponuję w temacie czilał bo zaczynają nas emocje faktycznie ponosić. Pozdr.JaceK pisze:Napisałem Ci PW, bo to jednak za daleko zaszło z Twojej strony, a tematu personalnymi wtykami zaśmiecać nie chcę.4 karabiny pisze: Twoja wypowiedź w tej kwestii świadczy, że jesteś dyletantem. Można nawet powiedzieć "kretynem" Na pocieszenie Ci powiem, że akurat w takim samym błędzie jest np. Jankiel. Pozdro.
Poza tym chill out, bo masz chyba jednak problem z emocjami.
no to jeszcze calego rogatego alpha, rzymka, ptasznika(?), supla, mnie i malala
ale beda jaja
ze zbanowanym malalem szczegolnie
ale beda jaja
ze zbanowanym malalem szczegolnie
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
eh zawsze sa wyjatki potwierdzajace regułeCrusader pisze:No właśnie Kołka zapomnielismy w eliminacjach umieścić Dzięki Zaf za przypomnieniezafael pisze: Ale nie o tym. Dla mnie najlepszym doborem graczy na Euro jest DMP, nie ma "przypadkowych osób" w teamach od 1-3
pozdro