Nemezis - We're BACK (16 maja, wawa) 2x1313
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Re: Nemezis - We're BACK (16 maja, wawa)głosowanie nad formatem!
hmmm czytając Twoje kilka postów wczesniej o sraniu i ruchaniu w dupę, raczej nikt nie będzie miał do mnie pretensji, że czynię w tym klubie samowolkę
na razie wyniki przedstawiają się tak:
a 12
b 1
c 5
d 7
vox populi
na razie wyniki przedstawiają się tak:
a 12
b 1
c 5
d 7
vox populi
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
zrobcie parowke, bo
a) wiecej osob przyjdzie (jak sie popatrzy na rozklady osob na lokalach to na parowke zawsze wiecej osob przychodzi)
b) bedzie wiecej miejsca i mniej stolow do noszenia
c) tydzien i dwa tygodnie pozniej sa turnieje na duze punkty
d) osoby, ktore chca duze punkty przyjda tez na parowke a ci co chca parowke nie przyjda na duze punkty (wiem to, bo przeprowadzilem badania na 15% osob bedacych za opcja d)
szkoda, ze nie zalozyles ankiety forumowej, to moznaby ja zaspamowac a takto trzeba wymyslac jakies z dupy argumenty...
a) wiecej osob przyjdzie (jak sie popatrzy na rozklady osob na lokalach to na parowke zawsze wiecej osob przychodzi)
b) bedzie wiecej miejsca i mniej stolow do noszenia
c) tydzien i dwa tygodnie pozniej sa turnieje na duze punkty
d) osoby, ktore chca duze punkty przyjda tez na parowke a ci co chca parowke nie przyjda na duze punkty (wiem to, bo przeprowadzilem badania na 15% osob bedacych za opcja d)
szkoda, ze nie zalozyles ankiety forumowej, to moznaby ja zaspamowac a takto trzeba wymyslac jakies z dupy argumenty...
- marcus_cheater
- Oszukista
Ale na parówkach za długo się schodzi... Najlepszy przykład ostatnio Pomiechówek.: No chyba, że chcecie grać po 3-4 tury w bitwie, to wtedy się można wyrobić w czasie.
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- marcus_cheater
- Oszukista
A w normalnych warunkach to może inaczej jest??
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane