Ale ogólnie duże

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
gdzie ty pracujesz??I dwarfowa "heroinka" pomalowana w srode lub czwartek w pracy moze nie jest jakos rewelacyjna ale zakochalem sie w niej... i jezeli ktos bedzie dawal cos na PMOTM to i ja ja wystawie...
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
nie pracuje... jestem zatrudnionyMorsereg pisze:gdzie ty pracujesz??
nie... mam nadzieje ze nie...Lazur pisze:. Nie szukają u Ciebie w pracy kogoś?
taka mutacja spaczeniowaRakso_The_Slayer pisze:Dominacja bardzo fajna tylko czemu ona nie ma kości?
a tak powaznie to na zywo wyglada to troche lepiej... szczegolnie przednie lapy, sa normalne zgiecia (stawy) moze pod roznymi dziwnymi katami ale tak mialo byc a tyl faktycznie jest dziwny... ale tak go zmutowaloRakso_The_Slayer pisze:łapy na razie bardziej przypominają macki bo nie mają łokci czy kolan...
ta sympatyczna glowa wabi ofiary, jak juz ktos podejdzie druga glowa wkracza do akcji...grabz pisze:Całość bardzo ładnie się prezentuje,głowa chomika(ta z zamkniętą paszczą)zrobiła na mnie szczególnie dobre wrażenie,niby krwiożercza bestyja a tak dobrze jej z pyska patrzy.
tak wiemRakso_The_Slayer pisze:Ale i tak najfajniejszy model tu to krasnoludzka panna
Kiedy to wszystko jest bardzo przyzwoiteszczere komentarze przyjmuje tylko odnosnie bad moonow... reszta jest za kase a wlasciciele przegladaja forum wiec moze lepiej nie
szczere komentarze przyjmuje tylko odnosnie bad moonow... reszta jest za kase a wlasciciele przegladaja forum wiec moze lepiej nie
Bierzesz od brata kasę za malowanie mu figurek?na poczatek BlackOrki malowane wlasnie dla brata:
bad moni slabi. Reszta ci wyszla swietnieNiko pisze: szczere komentarze przyjmuje tylko odnosnie bad moonow... reszta jest za kase a wlasciciele przegladaja forum wiec moze lepiej niebo jak przeczytaja co jest nie tak w ich figurkach to przestana mi placic
wydaje mi sie ze chodzi ci o patyne ale ona nie jest w zakamarkach pancerzy a raczej na (i w okolicach) elementow ozdobnych...tedzio pisze:Kiepawo dla mnie wygląda ten niebieski w zakamarkach pancerzy BO. Co chciałeś nim osiągnąć?
mysle ze tak, teraz wiedza ze staram sie tylko malujac ich figurki a swoje robie na odwal sieShino pisze:bad moni slabi. Reszta ci wyszla swietnieNiko pisze: szczere komentarze przyjmuje tylko odnosnie bad moonow... reszta jest za kase a wlasciciele przegladaja forum wiec moze lepiej niebo jak przeczytaja co jest nie tak w ich figurkach to przestana mi placic
mam nadzieje, ze pomoglem
no coz na poczatku wogole nie wiedzialem o co mu chodzi jak mowil do mnie "lila-roz" a pierwsza figurke jaka pomalowalem odrzucil twierdzac ze jest za meskaMAĆKO pisze:Heh no ten kolega od elfów troszke przegiął z doborem kolorów:P