WIELKI TURNIEJ WFB - FAIR PLAY - Nowy Sącz - 04.07.09 - 1850
Re: WIELKI TURNIEJ WFB - FAIR PLAY - Nowy Sącz - 04.07.09 - 1850
Warhoundy z WoCH albo goblinskie wilki moga byc jako Flesh Houndy?
podpis nieregulaminowy - administracja
Hobbit to tez sklep tak? stad takie nagrody?
jak nie to zrobcie instrukcje dla organizatorow masterow skad brac nagrody ! bo ostatnio coraz wiekszy żal w tej kwestii wiadomo ze nie dla nagrod sie gra, ale jakies 2 lata temu batalion dla zwyciezcy byl ze tak to ujme standardem... a teraz trzy podstawki, dwie kostki albo book po polsku, zero zaangazowania
szkoda ze Nowy Sącz to drugi koniec Polski a w tym temrinie w Gdyni jest Open'er
pzdr
jak nie to zrobcie instrukcje dla organizatorow masterow skad brac nagrody ! bo ostatnio coraz wiekszy żal w tej kwestii wiadomo ze nie dla nagrod sie gra, ale jakies 2 lata temu batalion dla zwyciezcy byl ze tak to ujme standardem... a teraz trzy podstawki, dwie kostki albo book po polsku, zero zaangazowania
szkoda ze Nowy Sącz to drugi koniec Polski a w tym temrinie w Gdyni jest Open'er
pzdr
z tego co się oreintuje to dotacje UE
ale organizatorzy powinni wszystko wyjaśnić.
ale organizatorzy powinni wszystko wyjaśnić.
thurion pisze:Hobbit to tez sklep tak? stad takie nagrody?
Tak, nie, po części - odpowiedzi w kolejności zadawanych pytań. Chodzi o to, że cała impreza ma cholernie dużą liczbę różnorakich sponsorów dlatego pula nagród na każdym pojedynczym evencie w jego ramach ma taki budżet na nagrody.Kosa pisze:z tego co się oreintuje to dotacje UE
Jak najbardziej, pewnie będą armie posiadające mniej zaawansowane proxy. A turniej to mimo wszystko lokal, więc naprawdę nie będzie straszliwych obostrzeń co do wyglądu armii.Malal pisze:Warhoundy z WoCH albo goblinskie wilki moga byc jako Flesh Houndy?
Dobra a czy jak sam zrobie sobie przykladowo corpuse charta to beda jakies problemy ? Oczywiscie , ze z czesci od figurek , ze tam szkielety beda ciegnely jakis taki rydwanik bardziej jako konwersja mysle i zamiast wrightow bo brakuje mi 3 to mam jakies figsy pomalowane tak na duchy .
Ogółem - wystawić można będzie praktycznie wszystko, tylko ewentualnie nie dostanie się za to punktów za hobbystykę. Proste?
Oczywiście że kartonikom i podstawkom mówimy nie Warhoundy jako fleshhoundy bez problemu, tak samo z corpse cartem. Kompozycja HE według podręcznika plus ograniczenia co do powtarzania corów i specjali (dokładnie tak jak w regulaminie) Magia też jak na pierwszej stronie.
Co do nagród, to turniej WFB jest tylko częścią wielkiej imprezy: http://www.festiwalgier.pl/ , która jest dotowana w sporych ilościach z UE oraz Miasta Nowy Sącz, dzięki temu dostaliśmy pieniądze na nagrody, halę sportową oraz bazę terenową
Co do nagród, to turniej WFB jest tylko częścią wielkiej imprezy: http://www.festiwalgier.pl/ , która jest dotowana w sporych ilościach z UE oraz Miasta Nowy Sącz, dzięki temu dostaliśmy pieniądze na nagrody, halę sportową oraz bazę terenową
Czyli po prostu zgadzasz się z tym, co powiedziałem.
Każdy będzie sobie mógł coś zamówić do zjedzenia o czymś dostępnym dla ogółu nic mi nie wiadomo. Spanie na hali niestety nie jest możliwe, wszelkie możliwości noclegu podane są na stronce Festiwalu. Czyli albo akademiki albo hotele albo schronisko PTTK.
Tyle osób się zadeklarowało a lista zgłoszeń na 3 osoby... Panowie, czy Wy na starcie chcecie mieć 5 punktów w tył? Przy takiej ilości bitew może to zaważyć na końcowym wyniku.
poczkeaj do czwartku. Nie wiem kto odbiera zgłoszenia, ale pewnie na ostatną chwilę będzie icch troszke więcej. Nie ciśnienuj Necro
Ja na pewno wtśle, tylko teraaz mi się nie chce
Ja na pewno wtśle, tylko teraaz mi się nie chce
Właśnie z tym odbieraniem też jest różnie dlatego szczerze polecałbym się pospieszyć.
Może ja bym zagrał... Tylko czym. Lizz czy VC