Wiedziałem, że ktoś da się wkręcić.Lasti pisze:Jakim cudem?Kalesoner pisze:Ja bym się jednak upierał przy tym, że jest oficjalny. Pogadajmy o tym jeszcze.
Nowe armie z WFB w tym roku
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Nowe armie z WFB w tym roku
Tylko tyle mogę rzec. Sami dojrzali się nagle znaleźli-Gotrek- pisze:Dojrzejesz, może zrozumiesz. Póki co - ucz się mówić ładnie po polsku.Lasti pisze:Headdesk...
Sorry za totalny offtop, ale twoja sygnaturka mnie zabiła.
Dobra wrócmy do tematu, są już jakieś wiadomości nt. daty wydania szczórwó, bo to one chyba mają być następne .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
W sieci pojawiły się kolejne dwa nieoficjalne podręczniki do WFB:
Raziel pisze:Dzisiaj wygrzebałem dwa kolejne fanowskie Armybooki, pierwszy jest dla Kitaju (wiem że już kiedyś był taki podręcznik ale ten ma zasady dostosowane pod WFB 7ed) oraz Starożytnych czyli fanowską rasę golemów które pozostawili po sobie Pradawni jako strażników Wrót. Kitajców znajdziecie tutaj zaś Starożytnych tutaj.
petronikus pisze:ryboludzie cos jak takie nagi z warcrafta...
Z tym wyjątkiem że nagi w warcrafcie były z elfów a nie z ludzi...
Dziwne są te podręczniki . A ci pradawni to wyglądają jagdyby byli z czterdziestki.quidamcorvus pisze:W sieci pojawiły się kolejne dwa nieoficjalne podręczniki do WFB:Raziel pisze:Dzisiaj wygrzebałem dwa kolejne fanowskie Armybooki, pierwszy jest dla Kitaju (wiem że już kiedyś był taki podręcznik ale ten ma zasady dostosowane pod WFB 7ed) oraz Starożytnych czyli fanowską rasę golemów które pozostawili po sobie Pradawni jako strażników Wrót. Kitajców znajdziecie tutaj zaś Starożytnych tutaj.
"Aby być niepospolitym graczem, trzeba zacząć od pospolitego grania."
WE 12/13/8
ChD 0/1/0
VC 4/3/2
WE 12/13/8
ChD 0/1/0
VC 4/3/2
O ile Kataj jest taki sobie, to Pradwani są ciekawi i można by niezły bicz zrobić z nich na Demonki, czy Umarlaki, ale to tylko armia fanowska, wiec wyłącznie do gry w domciu.
Ci starozytni sa troche... bezsensu. Caly zwierzyniec tam maja, skorpiony, psy, malpy... Jakos klimat golemów mi nie pasuje. Bardziej widzial bym ich jako polaczenie magii i jakiegos stopu, np. takie coś.
Banner z unbreakable za 60 pkt to troche giete
Banner z unbreakable za 60 pkt to troche giete
Tacy jakby Nekroni, jak te golemy w WFB fajnie by wygladali, były ciekawą alternatywą dla miłośników steam-fantazy. Mi osobiście nie przeszkadzałoby gdyby w warhamcu było jeszcze pare raz dostepnych dla graczy ( w tym wróciło kilka starych np. Chadecja), bo by to mocniej urozmaiciło rozrywkę. Aż że goelmy są przegięte, to nic, a która nowa armia GW nie jest (no może poza WOCH i Lizakami)