Rattusy Kefasa[21.3.11 pwm]

Skaven

Moderator: Hoax

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Re: Rattusy Kefasa

Post autor: Kefas »

thx...
once again

Obrazek

więcej detali:

Obrazek

GreatJester
Chuck Norris

Post autor: GreatJester »

=D>

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

Świetny filler. Tylko pomaluj to jeszcze :P
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

zapowiadają się świetnie, teraz ładnie pomalować;)
tylko poczekaj do nowej ed bo się nagle okaże że coś będzie w regonie siedzieć czy coś i będą przeróbki:P
ps. dobrze wychodzi ten klimacik pestilensowy ze szkielami, broniami itp;]

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

dziękuję...
tak jak pisałem wcześniej z konwertowaniem i tworzeniem nowych oddziałów wstrzymam się do listopada chyba że Cosmo podeśle mi nowego booka w pdf'ie :wink: bo jakby się okazało ze żeczywiście do oddziałów będą wchodziły jakieś obowiązkowe albo opcjonalne fillery to popsułoby wszystko i byłby klops a tak będę mógł na świeżo wszystko zaplanować...
sztandarowiec do poprawki idzie nie jestem z niego zadowolony

dzisiejszy "dziwny" up 24.09. :badgrin:
a to mój kolejny plan jak widać w powijakach jeszcze: clanrats with spears czyli kadłubki od monków, spirki od szkieli z 6i7ed lewe łapki tez możę trochę szczurzych też dam od clanratów łapek spirowatych ale pójdą do delikatnego konwertnięcia w żeby do klimatu pestilens... łapki od szkieli będą owinięte bandażami spod których bądą wystawać futro i resztki mięcha jakie im tam zostało. Podstawka.... zwłoki, zwłoki i jeszcze raz zwłoki... zombiaki będą się nadawać? :D jakiś filer rzucę, zjedzony przez zarazę koń z jeźdźcem na jakichś skałkach... nie wiem tylko jaka trawka się do tego będzie nadawać... jakieś pomysły macie co by można jeszcze wrzucić do tego? tak to na razie wygląda :D

Obrazek

i teraz pytanie dotyczące głów...
który rodzaj z tych trzech wybrać?:

Obrazek

A. głowy normalnych clanratów
B. gas maski jak w poprzednim oddziale
C. głowy monków
D. może jeszcze co innego

zanim skończę ten oddział to już pewnie nowa edycja wejdzie ale to nawet lepiej... może się okaże że wywalą clanratom opcję speara i tarczy.
Jak macie jakieś sugestie pomysły to piszcie

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

osobiście jestem za mieszanką A+B
Obrazek

GreatJester
Chuck Norris

głowy monków.

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

ale czy wtedy nie będą wyglądać za bardzo monkowo? chciałbym tego uniknąć właśnie... chyba monkowe głowy w ogóle odpadają... ja jestem za maskami...

GreatJester
Chuck Norris

Nom też racja. Ale jeżeli chcesz mieć mniej monkowych, to części utnij "brzuszek" nad "sukienka" i daj tam brzuszek zombiaka albo szkiela.
Ps. Głowa clanrata, to głowa nigchta :P

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

spoczko pomysł myśle że wprowadzę do projektu...

a tak btw to podjąłem decyzję co do głów :lol2:
ida pomixowane od clanratów i NR

Obrazek

maski wykorzystam w kolejnym projekcie a mianowicie: screaming bell plague pushers 8) plagowy dzwonek, plagowy seer, plagowi popychacze
tylko nie wiem w co ich wyposażyć? czy w speary czy w hw i shield? co radzicie?

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

tak z ciekawosci- skad masz te maski gazowe? zajebisty motyw :D

GreatJester
Chuck Norris

sa od MaxiMini

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

:badgrin: MM powinno mi płacić za taaaką reklamę ich produktów :wink:

update:

jutro zarzucę trochę nowego stuffu...

-prawie skończony (po wielkich rebeliach, przeróbkach i konwersjach ) II Regiment Clanbraci!
-wip III Regimentu Clanbraci ze spearami 30skavenów + filler

fotki jutro... ooo i jutro też wchodzi 7ed skavenów! i mój świeżutki book!

edit... kurkaaa zaczytałem się nowym bookiem i nie cyknąłem fotek... więc jutro ;)

GreatJester
Chuck Norris

Dajesz foty, dajesz :D

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Kurde zapracowany jestem i dziś znowu mnie zmrok złapał koło 16 :(
ale coś tam skleciłem nie za fajne foty bo ciągle brak obiektywu i ciemnawo było ale proszę:

wip mojego nowego unitu 36 clanratów ze spirami, jak na raize obsadzony tylko ostatni szereg bo brakuje mi części do konwertowania i strasznie dużo z tym robot... Ogólnie zamysł mam taki żeby zrobić plagowy regon szczurków schodzących z jakiegoś wzgórza, które jest raczek pobojowiskiem pełnym ciał przeciwników ale i swojaków dotkniętych zębem czasu i plagą ;)a po środku pacnę jakiego fillera ale jeszcze nie wiem co to mogło by być? Macie jakieś pomysły ;)

ok ale koniec pierdolenia, oto foty:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

jutro rano zapodam foty tego II oddziału klanratów który już skończyłem ;)

GreatJester
Chuck Norris

Jako filer może być szczur składający krwawą ofiarę :twisted:

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

hmm to tak ogólnie, ale jak byś to dokładnie widział?

Awatar użytkownika
likaon
Kretozord

Post autor: likaon »

Genialny sposób wykorzystania korku, nie dość że dobrze wygląda to jeszcze modele w jednostce się wzajemnie nie wypychają =D>
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii

Xen
Chuck Norris

Post autor: Xen »

likaon pisze:Genialny sposób wykorzystania korku, nie dość że dobrze wygląda to jeszcze modele w jednostce się wzajemnie nie wypychają =D>
Napisałeś to jakby Amerykę odkrył ;)
Co do figsów są naprawdę świetne, kiedy masz zamiar je pomalować i nam pokazać? ;) I bardzo dobry pomysł ze Scavenami schodzącymi po stoku z trupami ;)
Only the strongest will survive
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Xen pisze:
likaon pisze:Genialny sposób wykorzystania korku, nie dość że dobrze wygląda to jeszcze modele w jednostce się wzajemnie nie wypychają =D>
Napisałeś to jakby Amerykę odkrył ;)
Co do figsów są naprawdę świetne, kiedy masz zamiar je pomalować i nam pokazać? ;)
7edycja już ruszyła i ja z malowaniem też ruszyłem, na pierwszy ogień idą globadierzy muszę ich skończyć a potem clanbracia...
xen pisze: I bardzo dobry pomysł ze Scavenami schodzącymi po stoku z trupami ;)
na razie słabo to wygląda ale na pełnym oddziale efekt bdzie wzglądał dużo lepiej mam nadzieję ;)

mały updejt... niestety nic nowego... mój II plague clanrats unit ;)
ogony prawie podoklejane, zostało kilka o zgrozo! ;) jak patrzę na te zdjęcia to na kilku figurkach została linia podziału formy którą muszę usunąć... jeszcze troszeczkę gs dodam pod różnymi postaciami... ;) noi podstawki, piasek, kamyczki jakieś małe, jakieś dodatkowe czaszki zbroje broń... noi potem to już tylko podstawki i movement tray... i właśnie... nie wiem czy robić mt tak żeby wyglądały jednolicie (do wszyskich unitów takie same) czy odpowiednio inne, pasujące wyglądem do danego oddziału...? co radzicie? tak się zastanawiam też czy nie dodać jakiejś skaveńskiej runy na sztandarze? tak centralnie pomiędzy tymi kolistymi znaczkami z czachami?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

pozdro

ODPOWIEDZ