Wasze Paint Station =]
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Re: Wasze Paint Station =]
Bardzo zacnie. A ten kocio też maluje?
Nie...;p kot służy do wycierania pędzelkówRion pisze:Bardzo zacnie. A ten kocio też maluje?

((fajny futrzak ;)tylko widząc to zdjęcie człowiek patrzy na kota, a nie na miejsce do malowania xD )
podpis usunięty z powodu zbyt dużego rozmiaru -- administracja
jako ze pstrykalem dzis kilka fotek figsom to i stanowisko machnelem 
tak wlasnie wyglada moj warsztat pracy
miejscowka malowania

polowa biorka a z boku kacik do pstrykania fotek ;p

tu figsy czekaja na malowanie (niektore bardzo dlugo
)

a tu caly balagan schowany, kleje piaski i inne niezbedne pierdy

tak wlasnie wyglada moj warsztat pracy

miejscowka malowania

polowa biorka a z boku kacik do pstrykania fotek ;p

tu figsy czekaja na malowanie (niektore bardzo dlugo

a tu caly balagan schowany, kleje piaski i inne niezbedne pierdy

to mój pokoik do malowania,skończony nie dawno,wcześniej była tu suszarnia,teraz mam swoją kanciapę zamykaną na klucz:))nie mam jeszcze wszystkich półek,muszę też dać dodatkowe spoty gdzieś nad stołem.Jest całkiem przyjemnie.Brakuje mi tu jedynie jakiegoś lapka,tv i muzyczki.Za towarzystwo robi mi moja świnka kundelka.

Ale tyrkakubon pisze: ps 2 a SexRocket ogląda DBZ
To była łazienka dwupoziomowa w domku:> potem był tu sładzik na graty.troche tu ciemno bo małe okienko dałem 2 spoty nad stołem ale i tak za ciemno.
- Deliberitus886
- Mudżahedin
Ale to twój pokuj czy meta specjalnie na figurki , taka większa szafka . 

Widzę Wszystko
to meta do malowania,sklejania i składowania figurek,taka "szafka".bo za dużo rzeczy laska mi z pokoju figurek wymiatała, a w żaden sposób nie dało jej się wytłumaczyć,że to jest święte miejsce i nic nie ruszać.Kupiłem panele,regipsy,strukturę i w tydzień zrobiłem sobie kanciapę do malowania.Mój stary kącik do malowania był już za mały

Też bym chciał taki :p
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- Deliberitus886
- Mudżahedin
Wielki szacun ja tam tylko szafkę se zapchałem , 3 pułki figurek i wszystko w toku malowania .
Własna kanciapa to jest patent , niema kto ci truć , cisza spokój brak ciśnień .

Własna kanciapa to jest patent , niema kto ci truć , cisza spokój brak ciśnień .

Widzę Wszystko
na razie to tu kicha jest,w planach mam isc na ksero wydrukowac wieksze plakaty z nekromundy mordheim i wh walnąć je na scianach bo pusto trochu.jakbym miał wiecej kasy to bym to lepiej zrobił,na całość z 300zl wydałem.
i tak jest świetna.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
jak sie mieszka w domku to na prawde fajna sprawa jakis zadko uzywany kat tak sobie zagospodarowac, Tobie wyszlo to calkiem fajnie i jak piszesz nieduzym nakladam kasy. Zazdroszcze
(brakuje tylko jakiejs lampki przy twoim stanowisku
)
Moze kiedys jak sie wyprowadze z bloku do domku to podkredne Twoj pomysl

Moze kiedys jak sie wyprowadze z bloku do domku to podkredne Twoj pomysl

Całe życie mieszkałem w bloku od kilku lat mam domek i czasem wolałbym wrócić na stare śmieci.tam jakoś inaczej było.ta kanciapa ma jeden minus,nie chce mi się tam siedzieć samemu,w salonie miałem dotąd kącik i zawsze dziewczyna oglądała tv obok,był jakiś szum.do tego nie mam tu kompa i piszę z telefonu teraz.
A ja właśnie lubie taki spokój. Nikt ci nie przeszkadza i laska niczego nie sprząta.
-
- Wałkarz
Ja lubię szum telewizora z sąsiedniego pokoju. Jak maluje to myślę o figurce i o np. legionistach rzymskich albo cywilizacji Egiptu itp. Gdy skupiam się na dwóch rzeczach naraz to efekt malowania ten sam ale zapominam o bólu w barku czy w karku.
http://www.demland.info/dem/
Potężna dawka całkiem sporych ilości psów naraz (to wcale nie reklama)
Potężna dawka całkiem sporych ilości psów naraz (to wcale nie reklama)