Nasze Konwersije - Nasze Armie
Moderator: Yudokuno
Re: Nasze Konwersije - Nasze Armie
Jak myślicie da się zrobić Dark Riderów z boxa konnych maruderów i boxa korsarzy??( koniki są zajefajne:D). Czy może lepiej do tego nadają się Glade Riders + korsarze??
- Andronicus
- Chuck Norris
Imo nie specjalnie. Co prawda nie posiadam ani plastikowych korsarzy ani maruderów ale z tego co się orientuje SDC korsarzy, które są zintegrowane z ich plecami będą przeszkadzać w posadzeniu gościa na konia. Ich usuwanie raczej mija się z celem i generalnie myślę że już lepiej zrobić ich z warriorów. Koniki maruderów są fajne ale wydają mi się zbyt masywne jak na DS. Generalnie najpowszechniejszą opcją, która daje radę to zmajstrowanie DR z warriorów DE, GR i ewentualnie głowy GG jeśli zależy nam na kapturach. W boxie DE warriors masz włócznie, kusze i korpusy, natomiast od GR bierzesz koniki i nogi. Trochę piłowania i GS i masz DR pierwsza klasa 

masakra! Czegoś tak beznadziejnego jeszcze nie widziałam!

@Rasti - nihil novi - to już było
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod1160060
Czy jeżeli tej wampirzycy spiłuje zęby i dorobie włosy z GSu to będzie traktowana jako DE czarodziejka czy jako prox?
Czy jeżeli tej wampirzycy spiłuje zęby i dorobie włosy z GSu to będzie traktowana jako DE czarodziejka czy jako prox?
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash

nic jej nie muisz przerabiać jak dodasz jakiś tyci dark elficki akcentDark Knight pisze:http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod1160060

Dokładnie. Białe włosy, dużo slavów, coldy z przyssawkami zamiast pazurów, lewitujący shadzi, i duża czarka na dryf-dyskuwertyg pisze:Dużo widziałem takich DR. W stylu dryderów z D&D. Jak chce ktoś robić armie DE stylizowaną na drowy to bardzo fajny pomysł.

AAAAaaaaaa!!!!wertyg pisze:Dużo widziałem takich DR. W stylu dryderów z D&D. Jak chce ktoś robić armie DE stylizowaną na drowy to bardzo fajny pomysł.
Ludzie to nie D&D!!!

Ile ja co nie którym musze powtarzac ??
A i tak jacys idioci robia takie figurki jescze takie brzydko fioletowe
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
To rozumiem, że mamy wszyscy nasze armie zrobić zgodnie z Twoją wolą, o Najmroczniejszy? Wrzuć fotki jak ma to wszystko wyglądać to wtedy Twoi uniżeni słudzy przestaną plugawić armie DE jakże tragicznymi konwersjami dostosowując je do Twojej wizji o Najokrutniejszy z okrutnych...
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
sto razy bardziej wolalbym grać armią mającą tak skonwertowanych i pomalowanych DR niż z polową armii spotykanych na turniejach: same podstawki, proxy z bezglowych koni, kartoniki albo figsy obsrane farbą od góry do dolu 

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
buahahah jaki klimaciarz się znalazł z hajelfem na avatarzeLudzie to nie D&D!!!
Ile ja co nie którym musze powtarzac ??
A i tak jacys idioci robia takie figurki jescze takie brzydko fioletowe

Możesz powtarzać a ludzie i tak będą dostosowywać armie do swoich osobistych potrzeb.
A w ogóle znasz dobrze klimat drowów?
A ty jakie robisz figurki? Ucierasz masę dosypujesz proszek to pieczenia ciasta a potem paćkasz na "pięknie różowe"?A i tak jacys idioci robia takie figurki jescze takie brzydko fioletowe
Hm hm ...ja was nie rozumiem
Poprostu nie lubie gdy ktos mroczne elfy robi jako drowy .Ktore mieszkaja w podziemiach sa do szpiku kosci zle widza w ciemnosciach lewituja itd...boze ludzie czytalem drizzta czytalem wojny pajeczej krolowej wiec wiem a jak mi nie wiezycie to niechce mi sie wam tego udowadniac
I jeszcze raz powtarzam ze nie lubie gdy ktos myli warhammera z D&D
A moja armie maluje na szaro - czarno
a fotek nie bede wam tu podsuwal bo jak juz wczesniej pisalem ...nie chce mi sie!!
A konwersji to ja duzo nie mam (dobra jest armia taka jak nam GW przedstawilo wiec nie wiem po co tworzyc takie drajdery*)
- kusznik ma włucznie z nabita glowa krasnala
- korsarze maja kaptury
- Niektóre Coki maja 2 bronie (jeden np. ma 2 lance)
Reszta to metal oprócz 15 włucznikow
No i niech wam bedzie ... mam sproxowany kociol
A tak na marginesie pisalem wam kiedys ze jestm fanatycznym klimaciarzem

Poprostu nie lubie gdy ktos mroczne elfy robi jako drowy .Ktore mieszkaja w podziemiach sa do szpiku kosci zle widza w ciemnosciach lewituja itd...boze ludzie czytalem drizzta czytalem wojny pajeczej krolowej wiec wiem a jak mi nie wiezycie to niechce mi sie wam tego udowadniac
a fotek nie bede wam tu podsuwal bo jak juz wczesniej pisalem ...nie chce mi sie!!

A konwersji to ja duzo nie mam (dobra jest armia taka jak nam GW przedstawilo wiec nie wiem po co tworzyc takie drajdery*)
- korsarze maja kaptury

Leń do potęgi.Eltharion pisze:Hm hm ...ja was nie rozumiem![]()
a fotek nie bede wam tu podsuwal bo jak juz wczesniej pisalem ...nie chce mi sie!!![]()
- korsarze maja kaptury
2 lance....

Solo "Rogaty Szczur"
Beast Herds
Beast Herds
eltharion...
na pewno znasz klimat drowów? Jak dla mnie jest on bardzo podobny co do mrocznych elfów... różnią się w zasadzie tylko skórą i że ci pierwsi mieszkają pod powierzchnią ziemi.
i ile interesujesz się warhammerem, że z Ciebie taki klimaciarz? Będzie 2 lata chociaż?
na pewno znasz klimat drowów? Jak dla mnie jest on bardzo podobny co do mrocznych elfów... różnią się w zasadzie tylko skórą i że ci pierwsi mieszkają pod powierzchnią ziemi.
i ile interesujesz się warhammerem, że z Ciebie taki klimaciarz? Będzie 2 lata chociaż?

Prawdziwy DE a nie lenwertyg pisze:
Leń do potęgi.
2 lance....![]()
![]()
Odezwał się wielki klimaciarz co to pilnuje realizmu i klimatu Warhammera.
![]()
![]()

Nieznasz sie .... to jest taki chłop ... nooo ... w sumie to pokazal bym ci jaki ale sie nie da

@Kosa
1,5 bitewniaka i 1,5 lata WFRP
razem 3
3... co to jest 3 lata...
więc czasem zaciśnij paluchy na klawiaturze, bo po prostu się ośmieszasz, ot, to dobra rada, nie jakiś atak na Ciebie, tylko taka rada dla "kolegi" który siedzi w tym samym hobby co ja i lubi fanrasy i "znam" go z forum
pozdro
więc czasem zaciśnij paluchy na klawiaturze, bo po prostu się ośmieszasz, ot, to dobra rada, nie jakiś atak na Ciebie, tylko taka rada dla "kolegi" który siedzi w tym samym hobby co ja i lubi fanrasy i "znam" go z forum

pozdro