Lenart`s Gallery (21.01.2010)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Lenart`s Gallery
Mi się podoba ;] Z czego zrobiłeś cięciwy?
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!
Wypas, tylko brzuch powinien się zaczynać trochę niżej.
mam pytanie jeżeli jest to tors ungora to weź lepiej gora ze względu na wielkość, ręce pasują to tego korpusu no i to co powiedział kolega przyklej tors niżej, i jeszcze może spiłuj trochę konia tam gdzie ma tę szyje ale to już przy kolejnym wildzie.
proponuję także dodać włosów to też trochę wyrówna wizualnie cześć konia z elfią
proponuję także dodać włosów to też trochę wyrówna wizualnie cześć konia z elfią
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
wild spoko, taki standardzik. Czekam na pomalowanego.
(na malowanie jaszczurki też )
(na malowanie jaszczurki też )
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
dziwne jest to że heros pikując na indyku patrzy się gdzieś w niebo a nie na wroga. móglbyś mu przekręcić i odrobinę pochylić glowe w dól, wtedy przy okazji móglbyś też obrócić mu rękę, tak żeby wyglądala jakby bral zamach a nie wskazywal na sloneczko
Ale ogólnie spoko.
Ale ogólnie spoko.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..