PRE - WROCLAW 7 Listopada Bydgoszcz

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Knight
Wodzirej

Re: PRE - WROCLAW 7 Listopada Bydgoszcz

Post autor: Knight »

1. Gajowy z Juzerem
2. Pasiak z Piotrem
3. Megi z Megim
4- Dalej nie wiem

Awatar użytkownika
Byro
Niszczyciel Światów

Post autor: Byro »

Knight pisze:1. Gajowy z Juzerem
2. Pasiak z Piotrem
3. Megi z Megim
4- Dalej nie wiem
Zdaje się, że:
4. Szmajson i Wyverna
5.Byro i Macko
Dalej gdzieś Filip z Pełzakiem, Lubin z Czesiem, Michał Bochyński i Ghokish z Szkapą, ale niekoniecznie w tej kolejności ;)
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Ziemko pisze:

Zenujacym dla mnie troche zjawiskiem jest , ze to pierwszy turniej organiozwany przez nas od dlugiego czasu , ostatnio Kohorta wszedzie na lokale jezdzi i mastery jezdzi i to w duzyyym skladzie , a nikomu z sasiadow ( Trojmiasto , Poznan , Torun , Wloclawek) nie chce sie przyjechac albo nie moze. Widac my tez powinnismy olewac innych tak jak oni nas... (troche ostre slowa ale tak sie czujemy troche)
jak nie lubie tego formatu to czemu mam na sile jechac? nie lubie malych punktow, a parowych malych punktow szczegolnie, nie wiem czemu mam jezdzic 180 km na turniej w formacie jakiego nie lubie, gdyby Kohortex nie byl masterem to tez pewnie bym sie nie zjawil z racji punktow, za to na turniejach u was na normalne punkty (lokale challenger itp) staram sie byc, o ile jest jakas ekipa chetna od nas

dodatkowo reszte napisali juz Michał i Malin

pzdr !!

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

zdaje sie byla dokladnie kolejka jak napisal Byro.

Dzieki za bitwy, najtwardsza bitwa oczywiscie z Piotrem i Pasiakiem, nie mielismy zbyt wiele pomyslow na te gre i wynik lekko w plecy, przynajmniej widzialem nasze bledy i nastepnym razem to my bedziemy gora :)

pozostale bitwy tez nie proste, rzutem na tasme zrobione 20:0 w ostatniej bitwie dalo zwyciestwo w calym turnieju.

szkoda, ze ani wloclawek ani 3miasto nie przyjechalo do nas (nie wspominajac o innych), moze rzeczywiscie termin sredni, mam nadzieje, ze za 5 tygodni bedzie wieksza frekwencja. nie zrzucalbym winy na zasady. Turniej na wieksze pkty odbedzie sie w wolnym terminie po masterze, proponuje 2010pkt (bo taki bedziemy mieli rok).

pozdro.

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Gajowy pisze:zdaje sie byla dokladnie kolejka jak napisal Byro.

Dzieki za bitwy, najtwardsza bitwa oczywiscie z Piotrem i Pasiakiem, nie mielismy zbyt wiele pomyslow na te gre i wynik lekko w plecy, przynajmniej widzialem nasze bledy i nastepnym razem to my bedziemy gora :)

pozostale bitwy tez nie proste, rzutem na tasme zrobione 20:0 w ostatniej bitwie dalo zwyciestwo w calym turnieju.

szkoda, ze ani wloclawek ani 3miasto nie przyjechalo do nas (nie wspominajac o innych), moze rzeczywiscie termin sredni, mam nadzieje, ze za 5 tygodni bedzie wieksza frekwencja. nie zrzucalbym winy na zasady. Turniej na wieksze pkty odbedzie sie w wolnym terminie po masterze, proponuje 2010pkt (bo taki bedziemy mieli rok).

pozdro.

ale za to GW w malym skladzie był :P szkoda ze musisielismy sie zmyc wczesniej ;/ .. przez pewien czas wracalismy 60km/h... mgła.. dobrze ze nie ta z Kinga :P
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
pelzak
Falubaz

Post autor: pelzak »

Dzieki za gry.
Ale tych mengili powinno sie zbanowac :P
Dobrze ze Filip mial rune of challange bo by bylo slabo :wink:
Nastepnym razem bedziemy pic mniej piwa i nie przyjde na kacu, i nie bedzie juz tak latwo (grajac WE zapomnialem wystawic lasek :P ).

Pozdrawiam
Pelzak
"Lepszy mały ale własny i z przodu, niż duży ale cudzy i z tyłu..."

Awatar użytkownika
Byro
Niszczyciel Światów

Post autor: Byro »

Nooo, piwo było zueee:P ja zapomniałem, że miałem warda na BSB (a dostał 3 rany z jezzaili, może by przeżył).
Ale i tak było sympatycznie :)
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

1. Gajowy&Juzer
2. Pasiak&Piotr
3. Megi
4. Szmajson&Vyverna
5. Byro&Maćko
6. Filip&Pełzak
7. Lubin&Czesio
8. Michał Bochyński