1. Gajowy z Juzerem
2. Pasiak z Piotrem
3. Megi z Megim
4- Dalej nie wiem
PRE - WROCLAW 7 Listopada Bydgoszcz
Zdaje się, że:Knight pisze:1. Gajowy z Juzerem
2. Pasiak z Piotrem
3. Megi z Megim
4- Dalej nie wiem
4. Szmajson i Wyverna
5.Byro i Macko
Dalej gdzieś Filip z Pełzakiem, Lubin z Czesiem, Michał Bochyński i Ghokish z Szkapą, ale niekoniecznie w tej kolejności
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
jak nie lubie tego formatu to czemu mam na sile jechac? nie lubie malych punktow, a parowych malych punktow szczegolnie, nie wiem czemu mam jezdzic 180 km na turniej w formacie jakiego nie lubie, gdyby Kohortex nie byl masterem to tez pewnie bym sie nie zjawil z racji punktow, za to na turniejach u was na normalne punkty (lokale challenger itp) staram sie byc, o ile jest jakas ekipa chetna od nasZiemko pisze:
Zenujacym dla mnie troche zjawiskiem jest , ze to pierwszy turniej organiozwany przez nas od dlugiego czasu , ostatnio Kohorta wszedzie na lokale jezdzi i mastery jezdzi i to w duzyyym skladzie , a nikomu z sasiadow ( Trojmiasto , Poznan , Torun , Wloclawek) nie chce sie przyjechac albo nie moze. Widac my tez powinnismy olewac innych tak jak oni nas... (troche ostre slowa ale tak sie czujemy troche)
dodatkowo reszte napisali juz Michał i Malin
pzdr !!
zdaje sie byla dokladnie kolejka jak napisal Byro.
Dzieki za bitwy, najtwardsza bitwa oczywiscie z Piotrem i Pasiakiem, nie mielismy zbyt wiele pomyslow na te gre i wynik lekko w plecy, przynajmniej widzialem nasze bledy i nastepnym razem to my bedziemy gora
pozostale bitwy tez nie proste, rzutem na tasme zrobione 20:0 w ostatniej bitwie dalo zwyciestwo w calym turnieju.
szkoda, ze ani wloclawek ani 3miasto nie przyjechalo do nas (nie wspominajac o innych), moze rzeczywiscie termin sredni, mam nadzieje, ze za 5 tygodni bedzie wieksza frekwencja. nie zrzucalbym winy na zasady. Turniej na wieksze pkty odbedzie sie w wolnym terminie po masterze, proponuje 2010pkt (bo taki bedziemy mieli rok).
pozdro.
Dzieki za bitwy, najtwardsza bitwa oczywiscie z Piotrem i Pasiakiem, nie mielismy zbyt wiele pomyslow na te gre i wynik lekko w plecy, przynajmniej widzialem nasze bledy i nastepnym razem to my bedziemy gora
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
pozostale bitwy tez nie proste, rzutem na tasme zrobione 20:0 w ostatniej bitwie dalo zwyciestwo w calym turnieju.
szkoda, ze ani wloclawek ani 3miasto nie przyjechalo do nas (nie wspominajac o innych), moze rzeczywiscie termin sredni, mam nadzieje, ze za 5 tygodni bedzie wieksza frekwencja. nie zrzucalbym winy na zasady. Turniej na wieksze pkty odbedzie sie w wolnym terminie po masterze, proponuje 2010pkt (bo taki bedziemy mieli rok).
pozdro.
Gajowy pisze:zdaje sie byla dokladnie kolejka jak napisal Byro.
Dzieki za bitwy, najtwardsza bitwa oczywiscie z Piotrem i Pasiakiem, nie mielismy zbyt wiele pomyslow na te gre i wynik lekko w plecy, przynajmniej widzialem nasze bledy i nastepnym razem to my bedziemy gora![]()
pozdro.
ale za to GW w malym skladzie był
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Dzieki za gry.
Ale tych mengili powinno sie zbanowac
Dobrze ze Filip mial rune of challange bo by bylo slabo
Nastepnym razem bedziemy pic mniej piwa i nie przyjde na kacu, i nie bedzie juz tak latwo (grajac WE zapomnialem wystawic lasek
).
Pozdrawiam
Pelzak
Ale tych mengili powinno sie zbanowac
Dobrze ze Filip mial rune of challange bo by bylo slabo
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Nastepnym razem bedziemy pic mniej piwa i nie przyjde na kacu, i nie bedzie juz tak latwo (grajac WE zapomnialem wystawic lasek
Pozdrawiam
Pelzak
"Lepszy mały ale własny i z przodu, niż duży ale cudzy i z tyłu..."
Nooo, piwo było zueee:P ja zapomniałem, że miałem warda na BSB (a dostał 3 rany z jezzaili, może by przeżył).
Ale i tak było sympatycznie![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ale i tak było sympatycznie
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.