1. Gajowy z Juzerem
2. Pasiak z Piotrem
3. Megi z Megim
4- Dalej nie wiem
PRE - WROCLAW 7 Listopada Bydgoszcz
Zdaje się, że:Knight pisze:1. Gajowy z Juzerem
2. Pasiak z Piotrem
3. Megi z Megim
4- Dalej nie wiem
4. Szmajson i Wyverna
5.Byro i Macko
Dalej gdzieś Filip z Pełzakiem, Lubin z Czesiem, Michał Bochyński i Ghokish z Szkapą, ale niekoniecznie w tej kolejności

Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
jak nie lubie tego formatu to czemu mam na sile jechac? nie lubie malych punktow, a parowych malych punktow szczegolnie, nie wiem czemu mam jezdzic 180 km na turniej w formacie jakiego nie lubie, gdyby Kohortex nie byl masterem to tez pewnie bym sie nie zjawil z racji punktow, za to na turniejach u was na normalne punkty (lokale challenger itp) staram sie byc, o ile jest jakas ekipa chetna od nasZiemko pisze:
Zenujacym dla mnie troche zjawiskiem jest , ze to pierwszy turniej organiozwany przez nas od dlugiego czasu , ostatnio Kohorta wszedzie na lokale jezdzi i mastery jezdzi i to w duzyyym skladzie , a nikomu z sasiadow ( Trojmiasto , Poznan , Torun , Wloclawek) nie chce sie przyjechac albo nie moze. Widac my tez powinnismy olewac innych tak jak oni nas... (troche ostre slowa ale tak sie czujemy troche)
dodatkowo reszte napisali juz Michał i Malin
pzdr !!
zdaje sie byla dokladnie kolejka jak napisal Byro.
Dzieki za bitwy, najtwardsza bitwa oczywiscie z Piotrem i Pasiakiem, nie mielismy zbyt wiele pomyslow na te gre i wynik lekko w plecy, przynajmniej widzialem nasze bledy i nastepnym razem to my bedziemy gora
pozostale bitwy tez nie proste, rzutem na tasme zrobione 20:0 w ostatniej bitwie dalo zwyciestwo w calym turnieju.
szkoda, ze ani wloclawek ani 3miasto nie przyjechalo do nas (nie wspominajac o innych), moze rzeczywiscie termin sredni, mam nadzieje, ze za 5 tygodni bedzie wieksza frekwencja. nie zrzucalbym winy na zasady. Turniej na wieksze pkty odbedzie sie w wolnym terminie po masterze, proponuje 2010pkt (bo taki bedziemy mieli rok).
pozdro.
Dzieki za bitwy, najtwardsza bitwa oczywiscie z Piotrem i Pasiakiem, nie mielismy zbyt wiele pomyslow na te gre i wynik lekko w plecy, przynajmniej widzialem nasze bledy i nastepnym razem to my bedziemy gora

pozostale bitwy tez nie proste, rzutem na tasme zrobione 20:0 w ostatniej bitwie dalo zwyciestwo w calym turnieju.
szkoda, ze ani wloclawek ani 3miasto nie przyjechalo do nas (nie wspominajac o innych), moze rzeczywiscie termin sredni, mam nadzieje, ze za 5 tygodni bedzie wieksza frekwencja. nie zrzucalbym winy na zasady. Turniej na wieksze pkty odbedzie sie w wolnym terminie po masterze, proponuje 2010pkt (bo taki bedziemy mieli rok).
pozdro.
Gajowy pisze:zdaje sie byla dokladnie kolejka jak napisal Byro.
Dzieki za bitwy, najtwardsza bitwa oczywiscie z Piotrem i Pasiakiem, nie mielismy zbyt wiele pomyslow na te gre i wynik lekko w plecy, przynajmniej widzialem nasze bledy i nastepnym razem to my bedziemy gora![]()
pozdro.
ale za to GW w malym skladzie był

Dzieki za gry.
Ale tych mengili powinno sie zbanowac
Dobrze ze Filip mial rune of challange bo by bylo slabo
Nastepnym razem bedziemy pic mniej piwa i nie przyjde na kacu, i nie bedzie juz tak latwo (grajac WE zapomnialem wystawic lasek
).
Pozdrawiam
Pelzak
Ale tych mengili powinno sie zbanowac

Dobrze ze Filip mial rune of challange bo by bylo slabo

Nastepnym razem bedziemy pic mniej piwa i nie przyjde na kacu, i nie bedzie juz tak latwo (grajac WE zapomnialem wystawic lasek

Pozdrawiam
Pelzak
"Lepszy mały ale własny i z przodu, niż duży ale cudzy i z tyłu..."
Nooo, piwo było zueee:P ja zapomniałem, że miałem warda na BSB (a dostał 3 rany z jezzaili, może by przeżył).
Ale i tak było sympatycznie
Ale i tak było sympatycznie

Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.