to jednak nie robicie turnieju na zasady pga?Bartys pisze:indy ChD dopuszczone.
Kult-GA, PRE PGA 2009 (NAJBLIŻSZA SOBOTA)
Re: Kult-GA, PRE PGA 2009 (NAJBLIŻSZA SOBOTA)
przepraszam Shino. ale jednak nie robimy, chcieliśmy jakoś te 5 bitew upchnąć i 300pkt dla wygranego ale jednak okazało się że nie możemy zrobić mastera i z tej przyczyny jest lokal. Bardzo przepraszam wszystkich zainteresowanych
ale będzie lokal z dopuszczonymi nowymi CHD : ( a nie master z zabronionymi : ** (

i nie pierdol glupot o 5 bitwach tylko jesli robicie innego rulepacka to innego a jak takiego samego to warto by sie tego trzymac...
natomiast jesli dopuszczacie indy chd to jak wyglada wasz bpr na ich temat?
inne z kolei dopuszcozne na pga rzeczy (typu mountain rangerzy) sa z jak w poznaniu czy nie?
bo jednak chyba nie obowiazujaOBOWIĄZUJĄ ZASADY TEGOROCZNEGO PGA

natomiast jesli dopuszczacie indy chd to jak wyglada wasz bpr na ich temat?
inne z kolei dopuszcozne na pga rzeczy (typu mountain rangerzy) sa z jak w poznaniu czy nie?
Shino, przestań się czepiać i ochłoń. Może mniej agresji?Shino pisze:i nie pierdol glupot o 5 bitwach tylko jesli robicie innego rulepacka to innego a jak takiego samego to warto by sie tego trzymac...
Jak tak się boisz grać z indychd to poprosisz o inny paring, na pewno Ci chłopaki tego nie odmówią, jak masz robić takie problemy.
zluzujKalesoner pisze:Shino, przestań się czepiać i ochłoń. Może mniej agresji?Shino pisze:i nie pierdol glupot o 5 bitwach tylko jesli robicie innego rulepacka to innego a jak takiego samego to warto by sie tego trzymac...

wrecz z checia zagram z ta armiaJak tak się boisz grać z indychd to poprosisz o inny paring, na pewno Ci chłopaki tego nie odmówią, jak masz robić takie problemy.

tylko chcialbym sobie potrenowac prtzed pga. niestety nie gralem na takiej ilosci rydwaow jaka chce wziac do poznania jeszcze wiec bym sobie po prostu potrenowal

@marek
hexxacon i chalice imo (choc to drugie moze nie bedzie musialo nic zajmowac. osobiscie bym dal to jako 1 pd ale to i tak nie scina tej armii pod tym wzgledem)
p.s. moze teraz i sie bede czepial ale planujecie dac jakiegos sedziego? czy znowu bez?
Shino myślałem że znasz powody nie dopuszczenia IndyCHD na PGA, niesprawdzony book który trzeba testować na uwaga... wysil główkę... no no no na.... lokalach
a nie ryzykować i dopuścić na masterze
i dlatego właśnie dopuszczamy
a sędziowie będą nawet z LS
nawet jak byłby sędzia to i tak każdy z wątpliwościami uderza do ciebie Shinku , cena sławy : )
co do reszty to bartys musi sie wypowiedziec bo ja tam tylko sprzątam : P

i dlatego właśnie dopuszczamy
a sędziowie będą nawet z LS

nawet jak byłby sędzia to i tak każdy z wątpliwościami uderza do ciebie Shinku , cena sławy : )
co do reszty to bartys musi sie wypowiedziec bo ja tam tylko sprzątam : P
to mnie wlasnie najbardziej zniecheca ostatnoi do turnieiJasiuuu pisze: nawet jak byłby sędzia to i tak każdy z wątpliwościami uderza do ciebie Shinku , cena sławy : )

co do chd to wlasie to, ze sa niesprawdzone dla mnie troche ta armie dyskwalifikuje. Maja kilka itemow magicznych (1-2) ktore nie wiadomo czy i jak scinac. tak wiec po prostu podejmicie decyzje w sprawach hexaconu i chalica (0-2 odpowiednich kosci magii) i zostawmy juz sprawe chd

dodatkowo maja kilka niedociagniec i mozliwych abusow zasad ale to juz inna sprawa i na razie lepiej o tym nie mowic

- dziekanotr
- Wodzirej
Bartys wpisales mnie 2 razy
10 i 30ktores