UWAGA NA ZŁODZIEI!!! SKLEP FANTASYGAMES
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: UWAGA NA ZŁODZIEI!!! SKLEP FANTASYGAMES
Wkleilem ten link , tylko dla WARNING!!!
Racja po stronie tych co mówią, ze brat przekreta sam nie musi nim byc, ale...
wiadomo...postawa ograniczonego zaufania z mojej strony...ja osobiscie na zakupy sie nie skusze
Racja po stronie tych co mówią, ze brat przekreta sam nie musi nim byc, ale...
wiadomo...postawa ograniczonego zaufania z mojej strony...ja osobiscie na zakupy sie nie skusze
zapraszam na
www.fantasygames.com.pl
dziś zgłaszam sprawę na policję i mam nadzieję, że się do mnie przyłączycie Ci którzy zostali oszukani przez tego gościa.
Pozdrawiam,
w razie czego kontakt do mnie:
Łukasz Grzyb
790 443 666
www.fantasygames.com.pl
dziś zgłaszam sprawę na policję i mam nadzieję, że się do mnie przyłączycie Ci którzy zostali oszukani przez tego gościa.
Pozdrawiam,
w razie czego kontakt do mnie:
Łukasz Grzyb
790 443 666
tez zostalem oszukany przez tego pana i cos wlasnie kombinujemy zeby zadzialac razem bo jesli kazdy sam bedzie dzialal to sa male kwoty a razem jednak sie tego nazbiera sporo.
dobra leci rakieta...
(Michał Radke) ten koleś regularnie odwiedza forum i śmieje nam się w twarz:
Obecność na forum
Statystyki użytkownika
MJR
Powergamer Rozpiskowy
[ Dodaj do przyjaciół | Dodaj do wrogów ]
Ostatnia wizyta: 14 paź 2009, o 19:31
Liczba postów: 36
[0.01% wszystkich postów / 0.05 posty dziennie]
Znajdź posty użytkownika
Kontakt
Adres e-mail:
PW: Wyślij prywatną wiadomość
MSNM/WLM:
YIM:
AIM:
Grupy:
Zainteresowania:
Strona WWW: http://www.fantasygames.pl
znajdźcie jego posty..., nosz kurwości
http://forum.wfb-pol.org/memberlist.php ... ile&u=1802
(Michał Radke) ten koleś regularnie odwiedza forum i śmieje nam się w twarz:
Obecność na forum
Statystyki użytkownika
MJR
Powergamer Rozpiskowy
[ Dodaj do przyjaciół | Dodaj do wrogów ]
Ostatnia wizyta: 14 paź 2009, o 19:31
Liczba postów: 36
[0.01% wszystkich postów / 0.05 posty dziennie]
Znajdź posty użytkownika
Kontakt
Adres e-mail:
PW: Wyślij prywatną wiadomość
MSNM/WLM:
YIM:
AIM:
Grupy:
Zainteresowania:
Strona WWW: http://www.fantasygames.pl
znajdźcie jego posty..., nosz kurwości
http://forum.wfb-pol.org/memberlist.php ... ile&u=1802
Ostatnio zmieniony 10 gru 2009, o 23:23 przez tryton, łącznie zmieniany 1 raz.
i jak tam chlopaki u was sprawa sie toczy?
-
- Plankton
Ja tak samo zostałem oszukany. Zamówiłem dosyć ciężką do zdobycia figurkę, a widząc iż strona wygląda staro i wiele danych jest nieaktualnych, postanowiłem zamówić ją za pobraniem.
Efekt był taki że poczekałem sobie tydzień a o przesyłce ani słychu, status na stronie bez zmian. Poprzez stronę zadalem pytanie co z wysyłką. Otrzymałem wielce zdziwionego maila, że Pan Michał pisał iż w okresie przed świątecznym ma promocję, że jeżeli opłaci się przesyłkę z góry, to wysyłka gratis + jeżeli kwota przekracza 100zł to 10% zniżki.
Stwierdziłem że dokonam przelewu. Po paru dniach otrzymałem informację iż wysyłka zostanie wysłana 18.12.2009. Do tej pory nie dotarła, a próba skontaktowania się ze sklepem pozostaje do tej pory nieudana.
Czy jest obecnie jakaś zbiorowa akcja przeciw temu komuś?
Jak coś to chętnie się podłącze, a tymczasem skoczę na policje.
Pozdrawiam
Chętnie usłyszę jak wam idzie, jakie kroki podjęliście i z jakim efektem.
Efekt był taki że poczekałem sobie tydzień a o przesyłce ani słychu, status na stronie bez zmian. Poprzez stronę zadalem pytanie co z wysyłką. Otrzymałem wielce zdziwionego maila, że Pan Michał pisał iż w okresie przed świątecznym ma promocję, że jeżeli opłaci się przesyłkę z góry, to wysyłka gratis + jeżeli kwota przekracza 100zł to 10% zniżki.
Stwierdziłem że dokonam przelewu. Po paru dniach otrzymałem informację iż wysyłka zostanie wysłana 18.12.2009. Do tej pory nie dotarła, a próba skontaktowania się ze sklepem pozostaje do tej pory nieudana.
Czy jest obecnie jakaś zbiorowa akcja przeciw temu komuś?
Jak coś to chętnie się podłącze, a tymczasem skoczę na policje.
Pozdrawiam
Chętnie usłyszę jak wam idzie, jakie kroki podjęliście i z jakim efektem.
nie ze cos sugeruje ale jezeli jego sklep jest legalny to jest zarejesrtowany, placi podatki zusiki itd, a jak tak jest to powinien byc w rejestrze a w rejestrze powinien byc adres zarejestrowanej dzialalnosci gospodarczej,
oczywiscie jezeli nie dziala legalem to polska skarbowka zrobi mu z d... jesien sredniowiecza, i mozecie go oskarzyc o bezprawne wzbogacenie
oczywiscie jezeli nie dziala legalem to polska skarbowka zrobi mu z d... jesien sredniowiecza, i mozecie go oskarzyc o bezprawne wzbogacenie
Shaman says:
-There is no evil spirits, but some just not like you.
-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.
-There is no evil spirits, but some just not like you.
-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.
Ech...
Nie chętnie do tego wracam, ale odkryliśmy na allegro sprzedawcę, który oferuje figurki należące do pana Radke.
DoW była jego armią a figurki z warmachine stanowiły ostatni towar sklepowy fantasygames. Nie chcę oczywiście nic insynuować, ale prawdopodobnie sprzedawcą jest pan Radke.
http://allegro.pl/show_user_auctions.ph ... 45&p=1&p=0
Pozdrawiam
Nie chętnie do tego wracam, ale odkryliśmy na allegro sprzedawcę, który oferuje figurki należące do pana Radke.
DoW była jego armią a figurki z warmachine stanowiły ostatni towar sklepowy fantasygames. Nie chcę oczywiście nic insynuować, ale prawdopodobnie sprzedawcą jest pan Radke.
http://allegro.pl/show_user_auctions.ph ... 45&p=1&p=0
Pozdrawiam
Słuchajcie jestem prawnikiem i nie wiem czemu wszyscy nie poszliście jeszcze na Policję... ktoś w tym wątku dobrze napisał, że sprawę będzie rozpatrywał sąd rejonowy bo to oszustwo a przy tego typu sprawie nie ma znaczenia wartość sporu. (Sam widziałem w sądzie sprawę gdzie oskarżonym był emeryt a ciążył na nim zarzut usiłowania oszustwa w hipermarkecie gdzie przeklejił metkę na jakiś butach z 49 zł na 29 zł czy coś).
Cała ta sprawa jest dość prosta do rozwiązania dla sądu i prokuratury tak więc na pewno się zajmą bo to im statystykę poprawi. O fakcie powiadomienia Policji powinniście powiadomić jak największą liczbę poszkodowanych na innych forach by jak najwięcej osób złożyło doniesienia
Cała ta sprawa jest dość prosta do rozwiązania dla sądu i prokuratury tak więc na pewno się zajmą bo to im statystykę poprawi. O fakcie powiadomienia Policji powinniście powiadomić jak największą liczbę poszkodowanych na innych forach by jak najwięcej osób złożyło doniesienia
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Ja Ci moge pikemenow troche sprzedac, jak jestes zainteresowany to PM.
Co do naszego zalosnego zlodzieja - moze i dostanie wyrok, ale na tym sie prawdopodobnie zakonczy cala historia. Kasy prawdopodobnie nie uda sie odzyskac w zaden sposob, bo nagle sie okaze ze nie ma z czego sciagnac komornik... Gdyby byla realna szansa udupienia tego frajera to napewno ktos by juz to zrobil.
Co do naszego zalosnego zlodzieja - moze i dostanie wyrok, ale na tym sie prawdopodobnie zakonczy cala historia. Kasy prawdopodobnie nie uda sie odzyskac w zaden sposob, bo nagle sie okaze ze nie ma z czego sciagnac komornik... Gdyby byla realna szansa udupienia tego frajera to napewno ktos by juz to zrobil.
co do żałosności ( jest takie słowo?) to raczej MY , ktorzy dalismy sie nabic w butelke podciagamy sie pod ten termin. To primo. Secundo - wlasnie wsiadlem na allegro i kolo ma mase figurek wystawionych. A co do sprawy - po telefonie na policje wiem , ze moja juz trafila do prokuratury, na policji uparcie twierdza , ze wieksza liczba zgłoszeń od niezależnych poszkodowanych nada sprawie "mocy". Co to ma znaczyć nie wiem, ale skoro policja tak twierdzi;). z tego co sie orientowalem w temacie nasz złodziej mial juz komornika na plecach i zajecie sklepu w Szczecinie, wiec byc może ma juz wyrok w zawieszeniu, jesli tak powinno zakończyć sie jego odwieszeniem.
pozdro
pozdro
UWAGA!
LECI BOMBA:
napisałem prywatną wiadomość z allegro na adres dziubcik z zapytaniem zakupu wiekszej ilości figurek oto odpowiedz:
"prosze o telefon na 502063744"
telefon jest ten sam co naszego złodzieja ze sklepu fantasygames Michała Radke
koles założył fikcyjny (jak myśle) adres na onecie:
martusiawasiak@op.pl
Adres podany na allegro to Tczew - jest ktoś z Tczewa na forum?
UWAGA!
LECI BOMBA:
napisałem prywatną wiadomość z allegro na adres dziubcik z zapytaniem zakupu wiekszej ilości figurek oto odpowiedz:
"prosze o telefon na 502063744"
telefon jest ten sam co naszego złodzieja ze sklepu fantasygames Michała Radke
koles założył fikcyjny (jak myśle) adres na onecie:
martusiawasiak@op.pl
Adres podany na allegro to Tczew - jest ktoś z Tczewa na forum?
UWAGA!