UWAGA NA ZŁODZIEI!!! SKLEP FANTASYGAMES

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
tryton
"Nie jestem powergamerem"

Re: UWAGA NA ZŁODZIEI!!! SKLEP FANTASYGAMES

Post autor: tryton »

Wkleilem ten link , tylko dla WARNING!!!

Racja po stronie tych co mówią, ze brat przekreta sam nie musi nim byc, ale...
wiadomo...postawa ograniczonego zaufania z mojej strony...ja osobiscie na zakupy sie nie skusze

Awatar użytkownika
jachu_ka
Chuck Norris

Post autor: jachu_ka »

http://nasza-klasa.pl/profile/24709026

czternastolatek was w ciula zrobił? :mrgreen:

lcs9
Plankton

Post autor: lcs9 »

zapraszam na

www.fantasygames.com.pl

dziś zgłaszam sprawę na policję i mam nadzieję, że się do mnie przyłączycie Ci którzy zostali oszukani przez tego gościa.
Pozdrawiam,

w razie czego kontakt do mnie:
Łukasz Grzyb
790 443 666

Awatar użytkownika
szirer
Kontakt:

Post autor: szirer »

tez zostalem oszukany przez tego pana i cos wlasnie kombinujemy zeby zadzialac razem bo jesli kazdy sam bedzie dzialal to sa male kwoty a razem jednak sie tego nazbiera sporo.

tryton

dobra leci rakieta...
(Michał Radke) ten koleś regularnie odwiedza forum i śmieje nam się w twarz:
Obecność na forum

Statystyki użytkownika
MJR
Powergamer Rozpiskowy
[ Dodaj do przyjaciół | Dodaj do wrogów ]

Ostatnia wizyta: 14 paź 2009, o 19:31
Liczba postów: 36
[0.01% wszystkich postów / 0.05 posty dziennie]
Znajdź posty użytkownika
Kontakt

Adres e-mail:
PW: Wyślij prywatną wiadomość
MSNM/WLM:
YIM:
AIM:

Grupy:
Zainteresowania:
Strona WWW: http://www.fantasygames.pl

znajdźcie jego posty..., nosz kurwości

http://forum.wfb-pol.org/memberlist.php ... ile&u=1802
Ostatnio zmieniony 10 gru 2009, o 23:23 przez tryton, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Wystarczy. Żadnych odniesień do innych osób, niz Michal Radke nie bedziemy akceptowac
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
szirer
Kontakt:

Post autor: szirer »

i jak tam chlopaki u was sprawa sie toczy?

piotr.kacperski
Plankton

Post autor: piotr.kacperski »

Ja tak samo zostałem oszukany. Zamówiłem dosyć ciężką do zdobycia figurkę, a widząc iż strona wygląda staro i wiele danych jest nieaktualnych, postanowiłem zamówić ją za pobraniem.
Efekt był taki że poczekałem sobie tydzień a o przesyłce ani słychu, status na stronie bez zmian. Poprzez stronę zadalem pytanie co z wysyłką. Otrzymałem wielce zdziwionego maila, że Pan Michał pisał iż w okresie przed świątecznym ma promocję, że jeżeli opłaci się przesyłkę z góry, to wysyłka gratis + jeżeli kwota przekracza 100zł to 10% zniżki.
Stwierdziłem że dokonam przelewu. Po paru dniach otrzymałem informację iż wysyłka zostanie wysłana 18.12.2009. Do tej pory nie dotarła, a próba skontaktowania się ze sklepem pozostaje do tej pory nieudana.

Czy jest obecnie jakaś zbiorowa akcja przeciw temu komuś?
Jak coś to chętnie się podłącze, a tymczasem skoczę na policje.

Pozdrawiam
Chętnie usłyszę jak wam idzie, jakie kroki podjęliście i z jakim efektem.

tryton

Skołujcie adres zamieszkania tego kolesia...to , ze ostatnio był w Szczecinie to wiem...dajcie namiary bo już straciłem cierpliwość.

Awatar użytkownika
Aves
Chuck Norris

Post autor: Aves »

nie ze cos sugeruje ale jezeli jego sklep jest legalny to jest zarejesrtowany, placi podatki zusiki itd, a jak tak jest to powinien byc w rejestrze a w rejestrze powinien byc adres zarejestrowanej dzialalnosci gospodarczej,

oczywiscie jezeli nie dziala legalem to polska skarbowka zrobi mu z d... jesien sredniowiecza, i mozecie go oskarzyc o bezprawne wzbogacenie
Shaman says:

-There is no evil spirits, but some just not like you.

-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.

Awatar użytkownika
Lucas
Chuck Norris

Post autor: Lucas »

Ech...

Nie chętnie do tego wracam, ale odkryliśmy na allegro sprzedawcę, który oferuje figurki należące do pana Radke.

DoW była jego armią a figurki z warmachine stanowiły ostatni towar sklepowy fantasygames. Nie chcę oczywiście nic insynuować, ale prawdopodobnie sprzedawcą jest pan Radke.

http://allegro.pl/show_user_auctions.ph ... 45&p=1&p=0

Pozdrawiam

tryton

koleś jako lokalizacje ma wpisany Tczew, juz nie siedzi w Szczecinie , czy fikcyjny adres?

Awatar użytkownika
The Miz
Chuck Norris

Post autor: The Miz »

Koleś nie przebywa już w Szczecinie, był widziany w Gorzowie jakiś czas temu, ale nie wiadomo gdzie przebywa aktualnie.

Awatar użytkownika
Lucas
Chuck Norris

Post autor: Lucas »

Nie wiem, ale to jego figurki.

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Słuchajcie jestem prawnikiem i nie wiem czemu wszyscy nie poszliście jeszcze na Policję... ktoś w tym wątku dobrze napisał, że sprawę będzie rozpatrywał sąd rejonowy bo to oszustwo a przy tego typu sprawie nie ma znaczenia wartość sporu. (Sam widziałem w sądzie sprawę gdzie oskarżonym był emeryt a ciążył na nim zarzut usiłowania oszustwa w hipermarkecie gdzie przeklejił metkę na jakiś butach z 49 zł na 29 zł czy coś).

Cała ta sprawa jest dość prosta do rozwiązania dla sądu i prokuratury tak więc na pewno się zajmą bo to im statystykę poprawi. O fakcie powiadomienia Policji powinniście powiadomić jak największą liczbę poszkodowanych na innych forach by jak najwięcej osób złożyło doniesienia :!:
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Wrubel
Mudżahedin

Post autor: Wrubel »

Fuck, a miałem ochotę na tych pikmenów - odpuszczę sobie chyba.

yedee
Mudżahedin

Post autor: yedee »

Ja Ci moge pikemenow troche sprzedac, jak jestes zainteresowany to PM. :wink:

Co do naszego zalosnego zlodzieja - moze i dostanie wyrok, ale na tym sie prawdopodobnie zakonczy cala historia. Kasy prawdopodobnie nie uda sie odzyskac w zaden sposob, bo nagle sie okaze ze nie ma z czego sciagnac komornik... Gdyby byla realna szansa udupienia tego frajera to napewno ktos by juz to zrobil.

tryton

co do żałosności ( jest takie słowo?) to raczej MY , ktorzy dalismy sie nabic w butelke podciagamy sie pod ten termin. To primo. Secundo - wlasnie wsiadlem na allegro i kolo ma mase figurek wystawionych. A co do sprawy - po telefonie na policje wiem , ze moja juz trafila do prokuratury, na policji uparcie twierdza , ze wieksza liczba zgłoszeń od niezależnych poszkodowanych nada sprawie "mocy". Co to ma znaczyć nie wiem, ale skoro policja tak twierdzi;). z tego co sie orientowalem w temacie nasz złodziej mial juz komornika na plecach i zajecie sklepu w Szczecinie, wiec byc może ma juz wyrok w zawieszeniu, jesli tak powinno zakończyć sie jego odwieszeniem.
pozdro

tryton

UWAGA!
LECI BOMBA:

napisałem prywatną wiadomość z allegro na adres dziubcik z zapytaniem zakupu wiekszej ilości figurek oto odpowiedz:

"prosze o telefon na 502063744"

telefon jest ten sam co naszego złodzieja ze sklepu fantasygames Michała Radke

koles założył fikcyjny (jak myśle) adres na onecie:

martusiawasiak@op.pl
Adres podany na allegro to Tczew - jest ktoś z Tczewa na forum?
UWAGA!

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Tryton to znaczy, że im więcej ludzi złoży tym lepiej dla ich statystyki :D nawet nie wiesz jakie to medialne złapać i skazać oszusta :D
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

ODPOWIEDZ