IMP 2009- Indywidualne Mistrzostwa Pomorza
Re: IMP 2009- Indywidualne Mistrzostwa Pomorza
Teraz pytanie odemnie czy jedzie ktos z gdyni samochodem i znajdzie sie miejsce dla mnie 

-
- Chuck Norris
Niestety z przyczyn nie zależnych kompletnie od nas, z Koszalina kompletnie się nikt nie pojawi, także można usunąć mnie z listy zapisanych.
ale co? asfalt zwinęli i tory ukradli, że przyczny są niezależne kompletnie od was ?JaSzczuras pisze:Niestety z przyczyn nie zależnych kompletnie od nas, z Koszalina kompletnie się nikt nie pojawi, także można usunąć mnie z listy zapisanych.

Koledze umarł ojciec i akurat w sobotę będzie pogrzeb.Błażej pisze:ale co? asfalt zwinęli i tory ukradli, że przyczny są niezależne kompletnie od was ?JaSzczuras pisze:Niestety z przyczyn nie zależnych kompletnie od nas, z Koszalina kompletnie się nikt nie pojawi, także można usunąć mnie z listy zapisanych.
Teraz jest aktualna.
Swoja droga troche dziwne ze tylko tyle osób chce przyjsc, najwyzej po turnieju beda żałowac
Swoja droga troche dziwne ze tylko tyle osób chce przyjsc, najwyzej po turnieju beda żałowac

Dwie osoby jeszcze zasilą ten zacny turniej. Ja i Kamil Jasiak. FKCC nie odpuszcza 

Jakby ktoś miał wątpliwości, rozkładamy jutro wszystko od 9.00, kto tam chce zaoszczedzic piataka na wpisowym, zapraszam.
- Szrederator
- Chuck Norris
Jak będziemy z piotrkiem 15 po to też da rade?

Jak sie złapiecie za stoły jeszcze to da rade 

A i prośba od razu żeby ktoś wziął aparat, bedziemy mieli z Michałem dość czasu żeby porobić dużo zdjęć 

'Osobom' Kołek, pisz poprawnie, dziś na teście tez takiego ortografa walnałes ze japierdole 
Paringi dzis wrzuci thurion

Paringi dzis wrzuci thurion