TW 11 - Płock - 1555 BP+R
Mam taką zasadę, że nigdy nie mówię challange, ani nigdy nie przyjmuję niestety (no, chyba, że jestem orgiem i wiem, że ktoś się spóni, ale to inna bajka )... Ale istnieje duża szansa, że z Łodzi oprócz mnie będą również Rydl (DE), Ryjek (DoW), Gorbag (WoCh), Gutek (Empire) i Zembol (Lizzie). Także masz dużą pulę graczy którym możesz powiedzieć chellange i nawet WoCh są na liście armii, które będą u was A wszystkie te wymienione ludki, to spoko ekipa, także bez obaw o poziom i radość z gry!
BTW prosiłbym o dopisanie tego zestawu osób, za tydzień będzie dokładnie wiadomo kto jedzie, ale na ten moment to ta cała gromada!
BTW prosiłbym o dopisanie tego zestawu osób, za tydzień będzie dokładnie wiadomo kto jedzie, ale na ten moment to ta cała gromada!
Wymieniaj dalej, bo narazie nic to nie ma wspolnego, a fluf czytalem jak jeszcze 2edycja w ktora gralem byla.Wilqu pisze:Śnieg futra runy dalej wymieniać? Poza tym jakbyś znał fluff SW to wiedziałbyś ze zanim dotarła na Fenris cywilizacja to plemiona tam mieszkające nie różniły się niczym od plemion Norski ..może chwalili inne bóstwa i tyle...
mamo, dostalem dzisiaj trzy szostki z religii ;]
Lul Dasiek! W sumie spoko, bo zielony nie moze jechac, wiec ja ty maniek kotletos. Akurat do fury. Chyba ze o kims jeszcze nie wiem
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Od nas wstepnie 5 osob. Zgloszenia wyslemy w tygodniu, jak bedziemy ostatecznie wiedzieli kto jak stoi z czasem. Do zobaczonka.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".