BIAŁY HARDKOR! Warszawa 28.11.2009 Single 2250
Re: BIAŁY HARDKOR! Warszawa 28.11.2009 Single 2250
Ataki bohatera, to ataki bohatera, nic więcej.
Nie bo obrażenia z haila nie są zadawane przez bohatera bezpośrednio tylko przez enchanted item.Misza pisze:"ataki bohatera otrzymują zasadę "Armour Piercing" czy to tez dotyczy strzałów z haila?
Harmonogram zmieniony, gramy po 3h jak w Bitwie o Białystok.
Zgłoszenia za 5pkt do czwartku do 22.00.
Up zgłoszeń.
reszta jutro rano.
Ponieważ nie ma wyznaczonego sędziego, prosimy o radzenie sobie z problemami we własnym zakresie, ewentualnie pytanie ludzi z JH, ale przede wszystkim o korzystanie z rulebooka i AB swoich armii.
reszta jutro rano.
Ponieważ nie ma wyznaczonego sędziego, prosimy o radzenie sobie z problemami we własnym zakresie, ewentualnie pytanie ludzi z JH, ale przede wszystkim o korzystanie z rulebooka i AB swoich armii.
Wielka prośba do tych, którzy się zgłosili ale nie będą mogli przyjść o przesłanie smsa któremuś z nas lub zostawienie wiadomości w temacie turnieju. Jest prawie 50 osób i troszkę głupio żeby czekały, bo ktoś zaspał.
Mamy nieparzystą liczbę graczy chwilowo, jak ktoś nie będzie miał pary dostaje 12+D3 punktów.
Mamy nieparzystą liczbę graczy chwilowo, jak ktoś nie będzie miał pary dostaje 12+D3 punktów.
Sądzę, że to organizator powinien załatwić gracza, który ew. nie zagra z takiego powodu.Kalesoner pisze: Mamy nieparzystą liczbę graczy chwilowo, jak ktoś nie będzie miał pary dostaje 12+D3 punktów.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

cos w tym jestJaceK pisze:Sądzę, że to organizator powinien załatwić gracza, który ew. nie zagra z takiego powodu.Kalesoner pisze: Mamy nieparzystą liczbę graczy chwilowo, jak ktoś nie będzie miał pary dostaje 12+D3 punktów.

slabo by to wygladalo szczgolnie gdyby organizatorzy wszyscy grali na poczatku a ktos mial niegrac...
równie dobrze orgowie mogą załątwić kogoś, kto będzie grał w takim wypadku. Większość osób idzie na ten turniej, aby przetestować rozpy, więc darmowe punkty raczej im w tym nie pomogą.Shino pisze:cos w tym jestJaceK pisze:Sądzę, że to organizator powinien załatwić gracza, który ew. nie zagra z takiego powodu.Kalesoner pisze: Mamy nieparzystą liczbę graczy chwilowo, jak ktoś nie będzie miał pary dostaje 12+D3 punktów.
slabo by to wygladalo szczgolnie gdyby organizatorzy wszyscy grali na poczatku a ktos mial niegrac...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Kalesoner pisze:Wezmę, ale bez laseczki się nie obejdzie.
olo1 pisze:no niech będzie

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
bedziesz mial niespodziankę coś czuje...viatroof pisze:Ale mój smoczul mam nadzieję bez prowizji :]Arbiter Elegancji pisze:Kalesoner pisze:Wezmę, ale bez laseczki się nie obejdzie.olo1 pisze:no niech będzie![]()

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..