Turniej w Łęcznej 12.12.2009r. - "Niech Wygra Większy Tocz"
Re: Turniej w Łęcznej 12.12.2009r. - "Niech Wygra Większy Tocz"
Jak to mówią Tank you very much
Ale na nic się zda jak nie będziemy mieli 3 osoby do teamu. To jak Motor? Wbijasz do nas?
Ale na nic się zda jak nie będziemy mieli 3 osoby do teamu. To jak Motor? Wbijasz do nas?
Przepraszam nie zauważyłem. Toczu dopisz z łaski swojej mnie, Piotrka i Ostrego. Lizardy, Dark Elfy i Krasnoludy. Rozpiski niedługo doślemy. I oficjalnie z tego miejsca rzucam challenga Górkenowi i jego druzynie za to że mnie nazwał plewą warzywną
no nie Parol tak nisko upadles zeby takie latwe punkty sobie nabijac nie wierze:DX.Maciek pisze:Przepraszam nie zauważyłem. Toczu dopisz z łaski swojej mnie, Piotrka i Ostrego. Lizardy, Dark Elfy i Krasnoludy. Rozpiski niedługo doślemy. I oficjalnie z tego miejsca rzucam challenga Górkenowi i jego druzynie za to że mnie nazwał plewą warzywną
pzdr
Ho ho ho....dostaliśmy challenga...myślę że moje 30 shadesów z przyjemnością podejmie walkę z Wami a i Kamila Demony czy Górkena Warriorzy nie będą się chować po krzakachI oficjalnie z tego miejsca rzucam challenga Górkenowi i jego druzynie za to że mnie nazwał plewą warzywną
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Rzucił Cię ktoś kiedyś stegadonem w jaja? Mogę Ci dać moją scatterkę jeśli Ci Twojej szkodaGórken pisze:pffff
szkoda mi kostek na takie plewy
ale dobra niech bedzie... pokażemy wam dzieci co to znaczy maska;)
Niestety moja praca w weekend uniemożliwia nam pojawienie się na turnieju a tak chcieliśmy się gdzieś wyrwać, co by sobie pograć z innymi. Ale miejmy nadzieję, że to nie ostatni turniej przez Was organizowany. A może i w Lublinie się trafi to będzie łatwiej dojechać (nie koniecznie samochodem wtedy).
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...