DEAMONIC MOUNT A WCHODZENIE DO ODDZIAŁÓW DEMONOW

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Szczur6 pisze:Oby tam gdzie powinny czyli z dala od turnieju online Q&A to przecież chybił trafił,a w ogóle sam pomysł zakazania sadzania pana chalice na smoku nie ma podstaw w żadnych regułach czy to samego przedmiotu czy czego kolwiek innego.
Anthony Reynolds jest raczej osoba kompetentna w kwestii HoCh, wszak sam tą ksiązke pisal ;)

Awatar użytkownika
Szczur6
Mudżahedin

Post autor: Szczur6 »

To niech wyda errate a nie na jakimś forum z którego za przeproszeniem jeszcze kilka lat temu się wszyscy śmiali (i z tego to właśnie okresu pochodzi ta odpowiedż) pisze co mu się widzi i do tego nie pisze dlaczego.
eeeehhhhh no cholera takie wredne jest te combo że muszę nim zagrać :twisted: no piękne :lol: mało niby zmienia ale mam na nie mnóstwo zastosowań.

quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

thurion pisze:
Szczur6 pisze:Oby tam gdzie powinny czyli z dala od turnieju online Q&A to przecież chybił trafił,a w ogóle sam pomysł zakazania sadzania pana chalice na smoku nie ma podstaw w żadnych regułach czy to samego przedmiotu czy czego kolwiek innego.
Anthony Reynolds jest raczej osoba kompetentna w kwestii HoCh, wszak sam tą ksiązke pisal ;)
i co ciekawe nawet niezle mu to wyszlo :wink:

Awatar użytkownika
Szczur6
Mudżahedin

Post autor: Szczur6 »

No i na tej książce poprzestańmy :D

Awatar użytkownika
ataman
Chuck Norris

Post autor: ataman »

w ogóle sam pomysł zakazania sadzania pana chalice na smoku nie ma podstaw w żadnych regułach czy to samego przedmiotu czy czego kolwiek innego.
Po dłuższym (a wręcz bardzo długim) zastanowieniu, mogę wysunąć nieśmiały wniosek, że jednak ma to podstawy w regułach. A mianowicie przytaczany tutaj fragment ze str 29 army booka do chaosu, zaczynający się od słów "The only exception is...".
Ehhh, sam se robie krzywde :( :roll:

ODPOWIEDZ