Anthony Reynolds jest raczej osoba kompetentna w kwestii HoCh, wszak sam tą ksiązke pisalSzczur6 pisze:Oby tam gdzie powinny czyli z dala od turnieju online Q&A to przecież chybił trafił,a w ogóle sam pomysł zakazania sadzania pana chalice na smoku nie ma podstaw w żadnych regułach czy to samego przedmiotu czy czego kolwiek innego.
DEAMONIC MOUNT A WCHODZENIE DO ODDZIAŁÓW DEMONOW
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
To niech wyda errate a nie na jakimś forum z którego za przeproszeniem jeszcze kilka lat temu się wszyscy śmiali (i z tego to właśnie okresu pochodzi ta odpowiedż) pisze co mu się widzi i do tego nie pisze dlaczego.
eeeehhhhh no cholera takie wredne jest te combo że muszę nim zagrać no piękne mało niby zmienia ale mam na nie mnóstwo zastosowań.
eeeehhhhh no cholera takie wredne jest te combo że muszę nim zagrać no piękne mało niby zmienia ale mam na nie mnóstwo zastosowań.
i co ciekawe nawet niezle mu to wyszlothurion pisze:Anthony Reynolds jest raczej osoba kompetentna w kwestii HoCh, wszak sam tą ksiązke pisalSzczur6 pisze:Oby tam gdzie powinny czyli z dala od turnieju online Q&A to przecież chybił trafił,a w ogóle sam pomysł zakazania sadzania pana chalice na smoku nie ma podstaw w żadnych regułach czy to samego przedmiotu czy czego kolwiek innego.
Po dłuższym (a wręcz bardzo długim) zastanowieniu, mogę wysunąć nieśmiały wniosek, że jednak ma to podstawy w regułach. A mianowicie przytaczany tutaj fragment ze str 29 army booka do chaosu, zaczynający się od słów "The only exception is...".w ogóle sam pomysł zakazania sadzania pana chalice na smoku nie ma podstaw w żadnych regułach czy to samego przedmiotu czy czego kolwiek innego.
Ehhh, sam se robie krzywde