"Tradycja rzecz ścięta 3" Wrocław 2350 pts 23.01.2010
Re: "Tradycja rzecz ścięta 3" Wrocław 2350 pts 17.01.2010
@Morrok, co ja mam teraz zrobic? hmm...pewnie przyjąć...wiesz, ze nie przepadam za chalange'ami, z samej zasady
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
przyjmuj, przyjmuj dostaniesz maskę, potem masz baja a w trzeciej bitwie już małe prawdopodobieństwo na to, że na cb trafie
(oby)
to będzie fajny turniej ^^

to będzie fajny turniej ^^

https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Nie oszukujmy się panowie pała-gamerzy z was. Ja ostatnio orkami byłem wyżej niż wy szczurami i de ;p
Więc nie ściskajcie pośladów bo Kumanowi będzie trudniej

Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
chciałeś napisać chyba armią mengili z detachmentem zieloncyh ;pMarys pisze:Nie oszukujmy się panowie pała-gamerzy z was. Ja ostatnio orkami byłem wyżej niż wy szczurami i de ;p
plewa jestem, bo wstałem o 17.00...Dmtrij pisze:Proste:)
Morrok dzis testujemy w bardzie cały dzien, może wpadniesz?
Dobra, jeszcze jedno a jak się będzie miało BP względem nowych szczurów. (Jakby BP nie wyszło do turnieju) Jakieś ograniczenia dla gryzoni?
- Hej móżdżku, co będziemy robić dziś wieczorem?
-To co zwykle Pinky, to co zwykle. Spróbujemy opanować świat.
Z cyklu na turnieju:
Master Assassin z Fellbladem wpada w 1 turze w Maga Chaosowego na smoku, wypłaca ataki i wypada: 4x1 pada głośnie K*** i cała sala zaczyna klaskać...
A mój Bóg w dłoniach ma błyskawice,
miotając gromy, odbiera życie...
-To co zwykle Pinky, to co zwykle. Spróbujemy opanować świat.
Z cyklu na turnieju:
Master Assassin z Fellbladem wpada w 1 turze w Maga Chaosowego na smoku, wypłaca ataki i wypada: 4x1 pada głośnie K*** i cała sala zaczyna klaskać...
A mój Bóg w dłoniach ma błyskawice,
miotając gromy, odbiera życie...
blagam cie Dymitr najpierw ogarnij a potem gadaj takie bzdury.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
maryś, ja się bardzo cieszę, że zielonym cos się poprawiło, ale jestem zniesmaczony taką aż ingerencją w zasady dla jednej armii podczas gdy inne nic nie dostał (te które potrzebowały)
do tego grafo- i megalomanie twórców biją po oczach tak mocno że aż śmiac mi się chciało;)
raz jeszcze - OnG wzmocnić należało, ale czy poprzez dawanie im nowych z kosmosu wyjętych magic itemów? myślę, że np. sloty jak w HE są już sporym ruchem, ale spoko.
ja tylko uważam, że podjęte kroki to zły kierunek.
pozdro i do zoba na turnieju
do tego grafo- i megalomanie twórców biją po oczach tak mocno że aż śmiac mi się chciało;)
raz jeszcze - OnG wzmocnić należało, ale czy poprzez dawanie im nowych z kosmosu wyjętych magic itemów? myślę, że np. sloty jak w HE są już sporym ruchem, ale spoko.
ja tylko uważam, że podjęte kroki to zły kierunek.
pozdro i do zoba na turnieju
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
popieram przedmioty to już przesada
Shinguards of Sneaky Shino-po prostu żal no bez przesady save na 1+rozumiem ale to w 6' w cholerę nie klimatyczne
Beard of Barbus-w porządku
Yellow Kidney Stone of Xet-w miarę porządku
Yan Khel Mushroom-co jeszcze może frytki do tego?
Banner of Gholan-
pierdole przegięte
WTF?
wersja 1.4 była lepsza...
koniec tematu nowego bp,jest ch*jowy moje to zdanie i jestem za tym żeby grać na wersji 1.4 ale nie ode mnie to zależy
Shinguards of Sneaky Shino-po prostu żal no bez przesady save na 1+rozumiem ale to w 6' w cholerę nie klimatyczne
Beard of Barbus-w porządku
Yellow Kidney Stone of Xet-w miarę porządku
Yan Khel Mushroom-co jeszcze może frytki do tego?
Banner of Gholan-

WTF?
wersja 1.4 była lepsza...
koniec tematu nowego bp,jest ch*jowy moje to zdanie i jestem za tym żeby grać na wersji 1.4 ale nie ode mnie to zależy
Ja tylko chciałem przypomnieć, że to temat związany z turniejem.
Jedyne dostępne pytanie związane bezpośrednio z BP i turniejem padło- żale, smuty i złość na temat nowej wersji BP proszę wyładować w stosownym do tego temacie.
Pozdrawiam w nowym roku 2010
Jedyne dostępne pytanie związane bezpośrednio z BP i turniejem padło- żale, smuty i złość na temat nowej wersji BP proszę wyładować w stosownym do tego temacie.
Pozdrawiam w nowym roku 2010
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
może ogierom ironskina??;]
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
dzieki bardzo;]
wołów może w końcu sie pojawi w większej liczbie
wołów może w końcu sie pojawi w większej liczbie