O&G 2250 - nowy BP

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Re: O&G 2250 - nowy BP

Post autor: Kołata »

Shagas na kolesiu na dziku jest zdeczko kiepawy. Ja bym dawał na wronie albo wcale, chyba że na ogromne punkty (miałem takiego na tropiku i gówno zdziałał mimo 8 herosów wroga na stole).
Ilość rydwanów > jakość, także tu imo zmiana na minus (tylko argument z malowaniem moze mnie przekonać, ale siła rozpy spada).

Zresztą ogólnie te zmiany mi się średnio podobają, ale rób jak uważasz ;) Zawsze miałeś inną wizję tej armii.

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

Post autor: Charki »

quas pisze:bylbym b.zdziwiony jakby ten gobas jezdzil w fascie :wink:
Ja też ;) Tylko ze czasem moze chciec zostawic swoih kompanow daleko w tyle i radosnie pobiec do przodu - wtedy doszarzowanie fastem pomoze mu nie ominac spotkania z wybranką ;)

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Kolaty BSB znacznie lepszy.

I tez uwazam, ze Shaga sie nie sprawdzi na tym kolesiu - ale IMO bardzo ciezko jest teraz zlozyc dobrego goscia na dziku, zwlaszcza ze zapchaly sie troche enchanted itemy. Moze jakos zrewiduj konepcje, bo nie klei sie to.

I w ogole to jak tak popatrzylem w rozpe zastanawialem sie gdzie sie utopily punkty - w night goblinach i w oddziale ze stupidity... bless, tak sie nie robi.

Z plusow - bardzo fajny park maszynowy, ja mam 2xDD, ale moze faktycznie czas na dzialo.

A jeszcze tak z doswiadczen wczorajszego turnieju to musze powiedziec, ze 3 herdy to az nadto - ten oddzial tak naprawde slabo walczy w rzeczywistosci i nigdzie nie dochodzi, a jego jedynym zadaniem jest dobrze wymierzona detonacja. Spokojnie mozesz ich troche obciac. Na dodatek maja animozje...

ODPOWIEDZ