Galeria Leśniaków czyli tym głębiej w las tym większy wpie..
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Leśniaków czyli tym głębiej w las tym większy wpie..
dobra smoczek skończony, została jeszcze i podstawka i jeździec
będzie zrobiony z tancerza, korpusu silver helma, mojej głowy z dredami. ekwipunek czyli great weopen i tarcza będą leżeć gdzieś pod drzewem.
zaś samo miejsce to na drzewie sięgający do gałęzi na której będzie spajt.
będzie zrobiony z tancerza, korpusu silver helma, mojej głowy z dredami. ekwipunek czyli great weopen i tarcza będą leżeć gdzieś pod drzewem.
zaś samo miejsce to na drzewie sięgający do gałęzi na której będzie spajt.
tyle powiem
Zapowiada sie na najlepszego smoka jaki zawital na BP...
Shaman says:
-There is no evil spirits, but some just not like you.
-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.
-There is no evil spirits, but some just not like you.
-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.
Sycacy na maxa - dokoncz i pomaluj z jezdzcem i startuj w styczniowej edycji Pmotm.
oj ściemnisz ,że to Galrauch
nie "filozuj" tylko maluj... dasz raderunepriest pisze:z herosem mogę nie zdążyć ale skoro potm jest co do herosów a smok bierze slot hero to może nie muszę tej ciamajdy robić ? ^^
a smok naprawde rewelka... tylko ten pomysl z ekwipunkiem pod drzewem mi sie nie podoba... na smoku jest tyle miejsca ze napewno znajdzie sie odpowiedni punkt do przymocowania tarczy i dwuraka...
Zajebioza. Możesz zrobić lepsze foto łba? Bo jestem ciekawy jak wygląda z profilu.
My Niebiescy jesteśmy jak orkowie tyle, że przed walką zamiast "WaaAaGhhhH" krzyczymy "RuuuuUuuch!"
http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_07.jpg
http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_07.jpg
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
od razu przepraszam za zdjęcia, ciągle nie mogę odszukać opcji "zrób ładne zdjęcie figurce" niniejszym proszę o pomoc w szukaniu.(tzn jak mogę poprawić fotki ?).
smoczur prawie skończone malowanie, zostało tylko do pomalowania kły rogi i otwór gębowy
no i jeszcze nowość sry za zdjęcia ale światło się odbija od metalu, pomalowane będą lepiej pozować do zdjęć
smoczur prawie skończone malowanie, zostało tylko do pomalowania kły rogi i otwór gębowy
no i jeszcze nowość sry za zdjęcia ale światło się odbija od metalu, pomalowane będą lepiej pozować do zdjęć
Błagam o lepsze foty ...
Smoczek syci strasznie
Smoczek syci strasznie
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Jak robisz dready z green stufuu?
biorę spory kawałek gs-u kładę na parapet wałkuję go dużą ciężką książką o dużej powieszni, jak gs kreska gs-u będzie grubości cieńszej niż zapałka tnę go na kawałki 5 cm zginam ten kawałek w pół i obracam od góry (tak aby zgięcie było na górze) no i tyle.