Rozpiski Imperialne
Moderator: #helion#
Hehe skoro już się wygadałeś co bierzesz na GT to ja tez się pochwalę.
Mag 4 lvl
Scroll
Lukcstone
Doomfire
sigil of sigmar
Mag 2 lvl
Ring of volans
Rod of power
Mag 2 lvl
2x scroll
Capitan
Barded warhorse
enchanted shield
van horstman speculum
longbow
lance
24 swordsmanow FCG
10 hundgunnersów jako detechmant
24 swordsmanow FCG
10 kuszników
6 Rycerzy FCG Demonslayer
6 Rycerzy FCG Arcane warding
6 Rycerzy Inner Circle FCG Warbanner
3 Armaty
2 Helki
Mag 4 lvl
Scroll
Lukcstone
Doomfire
sigil of sigmar
Mag 2 lvl
Ring of volans
Rod of power
Mag 2 lvl
2x scroll
Capitan
Barded warhorse
enchanted shield
van horstman speculum
longbow
lance
24 swordsmanow FCG
24 swordsmanow FCG
10 kuszników
6 Rycerzy FCG Demonslayer
6 Rycerzy FCG Arcane warding
6 Rycerzy Inner Circle FCG Warbanner
3 Armaty
2 Helki
To moja pierwsza taka rozpa na 3,5 koła! I jak dal mnie to nie jest oklepana bo pierwsza a enginer do hela przecież - nie chce brzydko mówić, ale to chyba logiczne! Huntsmeni do spowalniania! i ściągania chamskich rzeczy jak faniole, magi itp... nie opancerzone chamskie stworki. Moim zdaniem rozpa jest tak nawet bez charakteru... taka jakaś czysta... 

I rest in graveyard! Ruling system WFB!
Moja dotychczasowa galeria Empire of Men
tak na starcie pomyślałem,ale rozpiska raczej musi być uniwersalna jak trafisz na armię z dużą liczba skirmisherów to i nawet ten enginier w helce duzo nie pomoże(65 pkt wpakowac do hellki po to by miała bs4 jak dla mnie to troche mało sensowneRonald pisze:To moja pierwsza taka rozpa na 3,5 koła! I jak dal mnie to nie jest oklepana bo pierwsza a enginer do hela przecież - nie chce brzydko mówić, ale to chyba logiczne!

ja gram przeciw orkom tylko i wyłącznie - bitwa w domu 
on nie będzie miał skirmisherów
napewno pójdzie na mase jak zwykle ale nie przekroczy około 150 modeli składając armie w armybuilderze.
Huntsmeni sprawdzają mi sie zawsze - ostatnio przez całą bitwę spowalniałem mu 3 oddziały
miotał się jak.....
No a ten enginer to po to by łatwiej było strzelać do tych wszystkich chamskich rzeczy, które ma. Wiem że jak będzie bum to zaboli, ale jak ja będę trafiał to jego bardziej zaboli. Nie wiem co z tym inżynierem zrobić.

on nie będzie miał skirmisherów

Huntsmeni sprawdzają mi sie zawsze - ostatnio przez całą bitwę spowalniałem mu 3 oddziały

No a ten enginer to po to by łatwiej było strzelać do tych wszystkich chamskich rzeczy, które ma. Wiem że jak będzie bum to zaboli, ale jak ja będę trafiał to jego bardziej zaboli. Nie wiem co z tym inżynierem zrobić.
no tak tylko tym ciulstwem trudno wybuchnąć w odpowiednim miejscu 

Mam dość, jutro biorę się za robienie tanka. Mam taki przepis kuchenny. Brakuje mi tylko koncepcji na main cannona z czego go wyprodukować.
Dziś z braku tanka Lizardy na 1999 (100 skinków) pojechały mnie zdrowo. Nie ma co nawet o tym pisać. W pierwszej bitwie miałem krasie. Facet wygrał tylko z powodu terenu. Imperium za szeroki front a na środku cała wioska - 5 budynków dość blisko siebie, musiało się tak skończyć. Na flance gdzie ustawił w rogu krasi, miałem tuż za strefą las. Tak więc kawalerią kluczyłem między budynkami a piechota i maszyny (Helblaster) szły mozolnie w rejonie lasu. 14 - 6 dla krasiego. Dojechały dwie z trzech KO, piechota (swordsmani) spanikowała od ostrzału i już się nie zebrała. Pojedynek maszyn na moją korzyść, przy stracie jednego Great Cannona i jednego załoganta w drugim, strąciłem organki, działo i bolec. Helblaster przez dwie tury szedł do przodu po czym wybuchł na pierwszej kości w pierwszym strzale jaki oddał. Pech niesamowity.
a oto czym grał (moja rozpiska jest na poprzedniej stronie), przedmiotów niestety nie pamiętam:
thane
runesmith
BSB
25 miners
25 warriors
25 longbeards
10 thunderers
2x bolt thrower
organki
cannon
Dziś z braku tanka Lizardy na 1999 (100 skinków) pojechały mnie zdrowo. Nie ma co nawet o tym pisać. W pierwszej bitwie miałem krasie. Facet wygrał tylko z powodu terenu. Imperium za szeroki front a na środku cała wioska - 5 budynków dość blisko siebie, musiało się tak skończyć. Na flance gdzie ustawił w rogu krasi, miałem tuż za strefą las. Tak więc kawalerią kluczyłem między budynkami a piechota i maszyny (Helblaster) szły mozolnie w rejonie lasu. 14 - 6 dla krasiego. Dojechały dwie z trzech KO, piechota (swordsmani) spanikowała od ostrzału i już się nie zebrała. Pojedynek maszyn na moją korzyść, przy stracie jednego Great Cannona i jednego załoganta w drugim, strąciłem organki, działo i bolec. Helblaster przez dwie tury szedł do przodu po czym wybuchł na pierwszej kości w pierwszym strzale jaki oddał. Pech niesamowity.
a oto czym grał (moja rozpiska jest na poprzedniej stronie), przedmiotów niestety nie pamiętam:
thane
runesmith
BSB
25 miners
25 warriors
25 longbeards
10 thunderers
2x bolt thrower
organki
cannon
Ostatnio zmieniony 24 mar 2007, o 20:07 przez #helion#, łącznie zmieniany 3 razy.
- Offspringman
- Kretozord
ja też robię. z tektury#helion# pisze:Mam dość, jutro biorę się za robienie tanka. Mam taki przepis kuchenny. Brakuje mi tylko koncepcji na main cannona z czego go wyprodukować.

-
- Kretozord
imho ani na tym ani na tym, tylko czolg jest godna R ew dzialko z DoW dla klimaciarzy 

Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Czołgu nie biorę bo jak brać to od razu 2 a nie mam modeli oryginalnych.
Helstorm to plewa.Grałem dwa razy i w nic nie trafiało do dziadostwo.
Helka jest odrobinę pewniejsza chociaż na missfire ma szanse wybuchnąć 2 razy(na 1 i na 6).
Poza tym ładnie taka armia jaką złożyłem wygląda.
Helstorm to plewa.Grałem dwa razy i w nic nie trafiało do dziadostwo.
Helka jest odrobinę pewniejsza chociaż na missfire ma szanse wybuchnąć 2 razy(na 1 i na 6).
Poza tym ładnie taka armia jaką złożyłem wygląda.
- Offspringman
- Kretozord
mi tam helstorm sie świetnie sprawdzał.
anihilował świetnie orki i lizaki i inne.
gorzej z bretką
anihilował świetnie orki i lizaki i inne.
gorzej z bretką

-
- Kretozord
magii? strzalek? czy czego?Reyki pisze:Czołg jest delikatny i boi się wszelkiego rodzaju bolcy,armat i magii.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash