Warsztat i galeria ARBAL'a (Coloured Dust) - EXECUTIONER
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Orki by ARBAL (Snotlingi i Wyvern) 27.05.2010
Kolejna praca..
wkońcu stałem się posiadaczem nowych modeli dzików GW Dziki malowane, lepszy TT bez większego szału, Orki miałem już prędzej zrobione częściowo tylko siedziały na starych modelach dzików... Orki są bejcowane z rozjaśnieniami.
Musze przyznać, że modele nowych dzików mi osobiście bardzo sie podobają i sa bardzo dobrze wykonane.
Całość na magnesach.
wkońcu stałem się posiadaczem nowych modeli dzików GW Dziki malowane, lepszy TT bez większego szału, Orki miałem już prędzej zrobione częściowo tylko siedziały na starych modelach dzików... Orki są bejcowane z rozjaśnieniami.
Musze przyznać, że modele nowych dzików mi osobiście bardzo sie podobają i sa bardzo dobrze wykonane.
Całość na magnesach.
Zajefajny odział , chociaż ten czarny hełm dzika nie bardzo pasuje. Ihmo. Jeśli te dziki mają być na stały przypisane do savagy to dodałbym barwy wojenne na pyskach dzików. Ale i tak już czuć green power! ;]
runepriest pisze:oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.
+1Grunaldi pisze:Jeśli te dziki mają być na stały przypisane do savagy to dodałbym barwy wojenne na pyskach dzików
Fajne modele a i malowanie ładne
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Dzięki wielkie za pozytywne komentarze bo zdjęcie jak zawsze średnie mi wyszło...
Co do dzika pod czempionem z pancerzem na pysku to się zastanaiwałem bo nie zabrdzo to pasuje do savagy ale zostawiłem. Chciałem żeby czempion się zdecydowanie wyróżniał od reszty. W boxie jest jedna dodatkowa głowa bez pancerze jak by to kogos interesowało.
Co do dzika pod czempionem z pancerzem na pysku to się zastanaiwałem bo nie zabrdzo to pasuje do savagy ale zostawiłem. Chciałem żeby czempion się zdecydowanie wyróżniał od reszty. W boxie jest jedna dodatkowa głowa bez pancerze jak by to kogos interesowało.
Ale zarysy są jednak metalikiem, co wskazuje na to, że maska jest metalowa, tylko pomalowana na czarno
Możesz ją też zrobić skórzaną
Możesz ją też zrobić skórzaną
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- swieta_barbara
- habydysz
Bardzo fajni. Sprzedalbys troche wiecej zdjec.
Czekal ponad 2 lata, aż się za niego zabiore... 4 popołudnia pracy i jestem zadowolonu, zwłaszcza że przedemną kolejne 50 Night Gobosów do pomalowania przed 8ed...
Zmieniłem sposób cieniowania skóry i od tego modelu przejde już na taki efekt jaki widać na zdjęciu.
Zdjęcia jak zwykle z du... ale mam nadzieje, że będzie się podobał.
Zmieniłem sposób cieniowania skóry i od tego modelu przejde już na taki efekt jaki widać na zdjęciu.
Zdjęcia jak zwykle z du... ale mam nadzieje, że będzie się podobał.
Ostatnio zmieniony 27 cze 2010, o 12:17 przez ARBAL, łącznie zmieniany 1 raz.
świetny
jakich kolorów użyłeś do skóry ?
jakich kolorów użyłeś do skóry ?
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Podoba się Choć mógłbyś dopieścić jeszcze kilka szczegółów, np. oczy na kosturze.