WE by Asgharoth :) [up: troche nowości i MINI PLEBISCYT ;)]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Driadki by Asgharoth :)
Mmm. Bardzo fajnie wyglądają bananowce, jak i zwęglone. Sam już nie wiem, które lepsze
bardzo ładnie
aczkolwiek drewniane zbroje to nie to ...
aczkolwiek drewniane zbroje to nie to ...
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Fajniutkie
Konwensje i malowanie, tylko czy jestes pewien że chcesz grać eternalami xD ?
Czekam na wildów
Konwensje i malowanie, tylko czy jestes pewien że chcesz grać eternalami xD ?
Czekam na wildów
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
może grać niekoniecznie ale spróbuje dzisiaj wystawić 10 do chowania magiczki ;D czysto for fun
a tutaj wildzi:
Wiem że widać przejście miedzy tułowiem a ręką u tego z włócznią i wiem ze mało ich trochę ale Bartek siedzi teraz nad CHD kolosem i helką więc dla mnie ma raczej średnio czas
koncepcje są dwie:
-końska część biała, futro szaro-białe włosy blond niebieskie tatuaże
-tułowie czarne futro czarno-siwe włosy rude tatuaże jak u smoluszków
jakieś propozycje?
a tutaj wildzi:
Wiem że widać przejście miedzy tułowiem a ręką u tego z włócznią i wiem ze mało ich trochę ale Bartek siedzi teraz nad CHD kolosem i helką więc dla mnie ma raczej średnio czas
koncepcje są dwie:
-końska część biała, futro szaro-białe włosy blond niebieskie tatuaże
-tułowie czarne futro czarno-siwe włosy rude tatuaże jak u smoluszków
jakieś propozycje?
Co do eternali - przejścia na butach i kapturze za ostre. Za dużo ciemnych miejsc, a przejścia do jasnych są po prostu punktowo. No ale tak to fajnie się prezentują. Wildzi spoko, jednak to łączenie futrzaste mógłbyś spokojnie wyciągnąć dalej, np na grzbiet koński.
nie umiem malować butów przyznaję się bez bicia no a wildow trzeba poprawić... wiem o tym. Co do kaptura to zdjęcia nie oddają tego ale mnóstwo warstw cienkich zieleni wyciągałem. spróbuję jeszcze z tymi butami cos kombinować... kaptur może też ewentualnie chodzi Ci o te krawędzie?
Zauważ, że np: na płaszczu zrobiłeś bardzo ładne przejścia z ciemnej zieleni do jasnej. Na kapturze większy % jego powierzchni to ta ciemna zieleń, a rozjaśnienia są strasznie punktowe, co się rzuca w oczy. Nie jest źle - cały model bardzo mi się podoba, no ale nie można spoczywać na lurach