Euro SNOT II, GDAŃSK - Morena: 16.05.2010
- krooliczek
- Mudżahedin
Re: Euro SNOT II, GDAŃSK - Morena, 11.04.10 (Niedziela)
Mnie też poproszę wpisac
The most important rule!
Remember, winning at any cost is more important than having fun and keeping to the spirit of the game.
Remember, winning at any cost is more important than having fun and keeping to the spirit of the game.
Wchodzą automatycznie, nie mają casting value a jedynie power level, nie ma miscastów ani ifek przy rzucaniu...Kalesoner pisze:Nie.bigpasiak pisze: Swoją drogą to TK mają tylko bound spelle nie?
[wiem że mocno naciągane to jest ale... ]
Mają inkantacje, które są automatycznie rzucane LIKE a bound spell i na tym automatycznym rzucaniu podobieństwo się kończy.
Czym jeszcze mogą różnić?
A wiem... mają zmienny power level.
Ot wsio
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
UWAGA:
W zwiazku z pojawiajacymi sie pytaniami:
Gramy wg. polskich zasad i uścisleń, z Euro bierzemy tylko i wyłącznie kompozycję armii.
P.S.
na pierwszej stronie statueteczki i wzor dyplomu, ktore beda do zdobycia przez TOP 3
Gramy wg. polskich zasad i uścisleń, z Euro bierzemy tylko i wyłącznie kompozycję armii.
P.S.
na pierwszej stronie statueteczki i wzor dyplomu, ktore beda do zdobycia przez TOP 3
Znaczy się BP chyba nie?thurion pisze:UWAGA:
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
tak, ale nie dostaniesz 2 pkt, lepiej pytac sie uzytkownikow na forum rozpisek a wyslac rozpe poprawnatedzio pisze: Mam pytanie.
Czy jeśli moja rozpiska jest błędna, to czy dostanę odpowiedź zwrotną z zaznaczonymi elementami, które mam poprawić?
jako ze na 3 przyslane rozpy 2 byly bez ID, narazie potraktowalem je ulgowo, pragne przypomniec ze wraz z rozpiska w .html oczekuje podania pelnych danych (imie,nazwisko) oraz ligowego ID, nastepne zgloszenia bez w.w. danych beda akceptowane i zaznaczane jako R, ale bez dodatkowych 2 pkt za przeslanie prawidlowego zgloszenia, takie zgloszenia na pierwszej stronie beda opatrzone sygnatura "R-"
BP w rzadnej mierze nie obowiązujebigpasiak pisze: Znaczy się BP chyba nie?
pzdr
Thurionowi chodzilo o np. wysokosc gorek - na Euro sa inne niz w Polsce.
Jakby ktos chcial weekend z wfb to zapraszamy dzien wczesniej do nas , od nas sa twarde chlopaki i na oba turnieje pojada, a jakie okaze sie trojmiasto??
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=22516
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=22516
- Szrederator
- Chuck Norris
Rozpa wysłana, proszę o dopisanie
na pierwszej stronie update zgłoszeń, przypominam o terminie na rozpy -> piątek, bede bezwglednie egzekwowal ten element pod katem przyznania 2 pkt do generalki
narazie rozpiskowym liderem IMO jest Dimmu, unaocznil mi ze szczury na ECS wcale nie są slabe
pzdr
narazie rozpiskowym liderem IMO jest Dimmu, unaocznil mi ze szczury na ECS wcale nie są slabe
pzdr
No ba.
Dobrze wyszło, nie?
Abandoned
Abandoned