Re: Warsztat Magdy UP :21.11.2012 Imperium c.d.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Warsztat Magdy
Oczywiscie, ale klientowi - na tym podforum taka informacja jest zbedna. No chyba, ze traktujemy Galerie jako jedna, wielka tablice ogloszen 

Raptaparat pisze:Widze, ze caly czas funkcjonuje to bzdurne rozdzielanie na poziomy. Rozumiem jesli to ma pomoc w okresleniu cen na stronie malarza, ale po co mi (forumowiczowi) taka informacja? Czy to ma zawezic moje pole oceny, a jesli tak to w jaki sposob? Przeciez nie istnieje nic w stylu Narodowego Spisu Poziomow Malowania Miniatur, wiec nie wiem czym mam sie kierowac.
Anyway, szczurki chyba ok. Mowie chyba, bo zdjecie malo konkretne.
Gnoblarki maja ladne ciuszki - fajnie jakby reszta modelu byla na tym samym poziomie
Ps. Rozowa kartka jako tlo to bardzo slaby pomysl.
Napisałam o poziomie właśnie z myślą o ewentualnych klientach, stwierdziłam, że taka drobna informacja nikomu nie zaszkodzi, z reszta każdy i tak ocenia jak chce...
Ps. kartka jest brązowa

Jest dzial Uslugi gdzie mozna (trzeba) wrzucac zdjecia swoich figurek, deklarujac dany poziom i podajac przyklady innych. To jest pelna informacja dla potencjalnego klienta 
Jesli kartka jest brazowa to zastanawia mnie jakiego koloru faktycznie sa te szczurki.

Jesli kartka jest brazowa to zastanawia mnie jakiego koloru faktycznie sa te szczurki.
Nie zauważyłem tego od razy ale w pierwszym poście tło ewidentnie jest różowe.
Po za tym bez wątpienia Madzia ma talent.
Chętnie w przyszłości ja i nie tylko pewnie ja chciałbym zobaczyć jakaś pracę dużego modelu bo to będzie większe show
Po za tym bez wątpienia Madzia ma talent.
Chętnie w przyszłości ja i nie tylko pewnie ja chciałbym zobaczyć jakaś pracę dużego modelu bo to będzie większe show

Ostatnio zmieniony 18 mar 2010, o 21:57 przez Arbaal, łącznie zmieniany 1 raz.
Hyhyhy kurwa Rapta, litosci ;P
Nie przejmuj sie Madziu takimi buraczanymi bobkami ;D Chociaz zdjecia na przyszlosc rzeczywiscie przydalyby sie w wiekszym formacie bo niewiele widac.
PS: Widac ze kobiecy temat :-) Juz trzecia podstrona ;> Swintuchy ;P
Nie przejmuj sie Madziu takimi buraczanymi bobkami ;D Chociaz zdjecia na przyszlosc rzeczywiscie przydalyby sie w wiekszym formacie bo niewiele widac.
PS: Widac ze kobiecy temat :-) Juz trzecia podstrona ;> Swintuchy ;P
Szczurki i gnoblary pomalowane sa bardzo fajnie. Nie wiem czemu sie czepiacie tego ze w nazwie jest podany poziom ? ? w ogladaniu figsow to nie przeszkadza. Figsy w realu wygladja jak na fotce nie wiem czemu Raptapart tak sie czepiasz.
Tak jak pisal Cosmo Magda nie przejmuj sie i cisnij szczury na mase sam Ci chetnie ze 200 clanratow podrzuce ^ ^
Tak jak pisal Cosmo Magda nie przejmuj sie i cisnij szczury na mase sam Ci chetnie ze 200 clanratow podrzuce ^ ^
Szczurki oczywiście ładne i faktycznie widać, że umiejętności niezaprzeczalne.
Jeśli chodzi o poziomy to jestem po stronie Raptaparat'a
Z poziomami to totalny idiotyzm imo. A skąd wiadomo, że np. to faktycznie poziom 1. Dajmy na to wrzucam najlepiej przez siebie pomalowane figsy (nad którymi siedziałem czasu w ..uj) i piszę poziom 1. A wszyscy łamią pędzle zaraz z wrażenia. Nie mówię, że tak było w tym przypadku, bo autorki nie znam i oceniać nie będę. Ale pamiętam jak było z Vegą, ładował świetnie pomalowane figsy (jaki był to był, ale malować potrafił) i pisał, że to na średnim poziomie jego umiejętności. Tych najlepszych nigdy nie wstawił.
Jeśli chodzi o poziomy to jestem po stronie Raptaparat'a

Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
I love this game...

Imo porownanie z Vega jest z dupy bo Magda to jak wczesniej bylo napisane uczennica Kacpra_ a co za tym idzie przyjela jego sposob przedstawiania figsow. Pozatym nie zauwazylme nigdzie zeby Magda szczycila sie niewiadomo jakimi pracami na kosmiczym poziomie za kosmiczne kwoty.
A szczurki jak juz pisalem wczeniej sliczne
A szczurki jak juz pisalem wczeniej sliczne

Nigdzie Magdy nie porównywałem do Vegi a nawet pisałemZbik666 pisze:Imo porownanie z Vega jest z dupy bo Magda to
Więc proszę o uważne czytanie postówUkalez pisze:autorki nie znam i oceniać nie będę

Pojawił się wątek o poziomach malowania stąd posłużyłem się Vegą

Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
I love this game...
I love this game...

Koniec OT na temat poziomow, bo posekatoruje 

Oj tam, oj tam 
Ja poprostu uwazam, ze trzeba dawac z siebie jak najwiecej przy kazdym modelu, that's all.
Nie mam namysli dopieszczania 30 szczurkow, bo od tego mozna zwariowac, ale z CG juz mozna sie pobawic. Ja tak zawsze robilem - dla wlasnej satysfakcji i zdobycia wprawy (lepiej na cudzych modelach niz na swoich
). Pewnie kilka osob powie, ze to nieoplacalne. Tak naprawde malowanie figurek nigdy nie bedzie w pelni oplacalne, bo nikt nie jest w stanie zaplacic 100 zlotych za zwykly, szeregowy model do gry.
To jest moja dobra rada dla wszystkich, ktorzy nie maluja tylko dla pieniedzy.
Warto sie szkolic, zeby byc jak najlepszym w tym co sie lubi robic.

Ja poprostu uwazam, ze trzeba dawac z siebie jak najwiecej przy kazdym modelu, that's all.
Nie mam namysli dopieszczania 30 szczurkow, bo od tego mozna zwariowac, ale z CG juz mozna sie pobawic. Ja tak zawsze robilem - dla wlasnej satysfakcji i zdobycia wprawy (lepiej na cudzych modelach niz na swoich

To jest moja dobra rada dla wszystkich, ktorzy nie maluja tylko dla pieniedzy.
Warto sie szkolic, zeby byc jak najlepszym w tym co sie lubi robic.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
świetny szczur
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
ide sie powiesić ... wpędziłaś mnie w kompleksy jak jasny ...uj a ja myślałem ze ja juz maluje w miare ładnie 
świetna robota, poza tym bardzo podoba mi sie ten model, jak poprzednicy - wewnętrzna czesc płaszcza ma zbyt wyraziste przejśćia i to w zasadzie wszystko

świetna robota, poza tym bardzo podoba mi sie ten model, jak poprzednicy - wewnętrzna czesc płaszcza ma zbyt wyraziste przejśćia i to w zasadzie wszystko