Re: Warsztat Magdy UP :21.11.2012 Imperium c.d.

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Rapta
Kretozord

Re: Warsztat Magdy

Post autor: Rapta »

Oczywiscie, ale klientowi - na tym podforum taka informacja jest zbedna. No chyba, ze traktujemy Galerie jako jedna, wielka tablice ogloszen :wink:

Awatar użytkownika
Magda
Wałkarz

Post autor: Magda »

Raptaparat pisze:Widze, ze caly czas funkcjonuje to bzdurne rozdzielanie na poziomy. Rozumiem jesli to ma pomoc w okresleniu cen na stronie malarza, ale po co mi (forumowiczowi) taka informacja? Czy to ma zawezic moje pole oceny, a jesli tak to w jaki sposob? Przeciez nie istnieje nic w stylu Narodowego Spisu Poziomow Malowania Miniatur, wiec nie wiem czym mam sie kierowac.

Anyway, szczurki chyba ok. Mowie chyba, bo zdjecie malo konkretne.
Gnoblarki maja ladne ciuszki - fajnie jakby reszta modelu byla na tym samym poziomie :)

Ps. Rozowa kartka jako tlo to bardzo slaby pomysl.

Napisałam o poziomie właśnie z myślą o ewentualnych klientach, stwierdziłam, że taka drobna informacja nikomu nie zaszkodzi, z reszta każdy i tak ocenia jak chce...

Ps. kartka jest brązowa :)
Obrazek

Rapta
Kretozord

Jest dzial Uslugi gdzie mozna (trzeba) wrzucac zdjecia swoich figurek, deklarujac dany poziom i podajac przyklady innych. To jest pelna informacja dla potencjalnego klienta :)

Jesli kartka jest brazowa to zastanawia mnie jakiego koloru faktycznie sa te szczurki.

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Arbaal »

Nie zauważyłem tego od razy ale w pierwszym poście tło ewidentnie jest różowe.
Po za tym bez wątpienia Madzia ma talent.
Chętnie w przyszłości ja i nie tylko pewnie ja chciałbym zobaczyć jakaś pracę dużego modelu bo to będzie większe show :)
Ostatnio zmieniony 18 mar 2010, o 21:57 przez Arbaal, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Rapta, ale niemiłosiernie się czepiasz. :wink:
Jednym może się ta informacja przydać, drugim nie =P~

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Post autor: Cosmo »

Hyhyhy kurwa Rapta, litosci ;P

Nie przejmuj sie Madziu takimi buraczanymi bobkami ;D Chociaz zdjecia na przyszlosc rzeczywiscie przydalyby sie w wiekszym formacie bo niewiele widac.

PS: Widac ze kobiecy temat :-) Juz trzecia podstrona ;> Swintuchy ;P

Awatar użytkownika
Zbik666
Chuck Norris

Post autor: Zbik666 »

Szczurki i gnoblary pomalowane sa bardzo fajnie. Nie wiem czemu sie czepiacie tego ze w nazwie jest podany poziom ? ? w ogladaniu figsow to nie przeszkadza. Figsy w realu wygladja jak na fotce nie wiem czemu Raptapart tak sie czepiasz.
Tak jak pisal Cosmo Magda nie przejmuj sie i cisnij szczury na mase sam Ci chetnie ze 200 clanratow podrzuce ^ ^

Awatar użytkownika
Ukalez
Falubaz

Post autor: Ukalez »

Szczurki oczywiście ładne i faktycznie widać, że umiejętności niezaprzeczalne.

Jeśli chodzi o poziomy to jestem po stronie Raptaparat'a :wink: Z poziomami to totalny idiotyzm imo. A skąd wiadomo, że np. to faktycznie poziom 1. Dajmy na to wrzucam najlepiej przez siebie pomalowane figsy (nad którymi siedziałem czasu w ..uj) i piszę poziom 1. A wszyscy łamią pędzle zaraz z wrażenia. Nie mówię, że tak było w tym przypadku, bo autorki nie znam i oceniać nie będę. Ale pamiętam jak było z Vegą, ładował świetnie pomalowane figsy (jaki był to był, ale malować potrafił) i pisał, że to na średnim poziomie jego umiejętności. Tych najlepszych nigdy nie wstawił.
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.

Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"

I love this game... :D

Awatar użytkownika
Zbik666
Chuck Norris

Post autor: Zbik666 »

Imo porownanie z Vega jest z dupy bo Magda to jak wczesniej bylo napisane uczennica Kacpra_ a co za tym idzie przyjela jego sposob przedstawiania figsow. Pozatym nie zauwazylme nigdzie zeby Magda szczycila sie niewiadomo jakimi pracami na kosmiczym poziomie za kosmiczne kwoty.

A szczurki jak juz pisalem wczeniej sliczne :)

Awatar użytkownika
Ukalez
Falubaz

Post autor: Ukalez »

Zbik666 pisze:Imo porownanie z Vega jest z dupy bo Magda to
Nigdzie Magdy nie porównywałem do Vegi a nawet pisałem
Ukalez pisze:autorki nie znam i oceniać nie będę
Więc proszę o uważne czytanie postów [-X

Pojawił się wątek o poziomach malowania stąd posłużyłem się Vegą :)
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.

Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"

I love this game... :D

Awatar użytkownika
Magda
Wałkarz

Zbik666 pisze:Imo porownanie z Vega jest z dupy
Taa... w ogóle wspominanie o nim jest nieludzkie :cry: :D
Obrazek

Awatar użytkownika
kacper_
Mudżahedin

Post autor: kacper_ »

Dajcie spokój z tymi poziomami ludzie... Magda malowała na zlecenie i ma prawo napisać jaką jakość modeli zażyczył sobie klient. Nigdzie nie napisała ze nie macie prawa krytykować pracy "ponieważ to tylko lvl 1".

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Koniec OT na temat poziomow, bo posekatoruje ;)

Rapta
Kretozord

Oj tam, oj tam ;)

Ja poprostu uwazam, ze trzeba dawac z siebie jak najwiecej przy kazdym modelu, that's all.
Nie mam namysli dopieszczania 30 szczurkow, bo od tego mozna zwariowac, ale z CG juz mozna sie pobawic. Ja tak zawsze robilem - dla wlasnej satysfakcji i zdobycia wprawy (lepiej na cudzych modelach niz na swoich ;) ). Pewnie kilka osob powie, ze to nieoplacalne. Tak naprawde malowanie figurek nigdy nie bedzie w pelni oplacalne, bo nikt nie jest w stanie zaplacic 100 zlotych za zwykly, szeregowy model do gry.
To jest moja dobra rada dla wszystkich, ktorzy nie maluja tylko dla pieniedzy.
Warto sie szkolic, zeby byc jak najlepszym w tym co sie lubi robic.

Awatar użytkownika
Magda
Wałkarz

Ostatnio był odział slaves'ów to teraz pora na snikch'a :), może uda mi się zrobić jaśniejsze zdjęcia, to wrzucę później, miłego oglądania :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

anonimbs
Pseudoklimaciarz

Post autor: anonimbs »

to poziom 2?

Awatar użytkownika
diabloo23
Wałkarz

Post autor: diabloo23 »

Ogólnie bardzo miłe malowanie. Jedyne zastrzeżenia mam do wewnętrznej części płaszcza - strasznie wyraźne te przejścia.
Obrazek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Bardzo ładny, chociaż żałuję że nie dałaś zdjęcia z tyłu płaszcza, prosi się o dokładniejsze pokazanie.

Awatar użytkownika
likaon
Kretozord

Post autor: likaon »

świetny szczur
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii

Awatar użytkownika
wiadrowod
Mudżahedin

Post autor: wiadrowod »

ide sie powiesić ... wpędziłaś mnie w kompleksy jak jasny ...uj a ja myślałem ze ja juz maluje w miare ładnie :?
świetna robota, poza tym bardzo podoba mi sie ten model, jak poprzednicy - wewnętrzna czesc płaszcza ma zbyt wyraziste przejśćia i to w zasadzie wszystko

ODPOWIEDZ