Lenart`s Gallery [up. 17.04.2011 5x Glade Guards + 5x WW ]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Wiosna w ciemnej kniei.... [up. 29.04.2010]
WW szczególnie ładni ... mhhhrok jest - jest dobrze \m/ 

Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Bardzo ładny
Mam tylko dwie uwagi:
-biały drzewiec sztandaru
-białe czaszki
Ani to nie wygląda naturalnie ani nie pasuje kolorystycznie
Czaszki możesz jeszcze powashować, ale drzewiec jak dla mnie jest do przemalowania.

-biały drzewiec sztandaru
-białe czaszki
Ani to nie wygląda naturalnie ani nie pasuje kolorystycznie

Czaszki możesz jeszcze powashować, ale drzewiec jak dla mnie jest do przemalowania.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Nie łam się zią, naprawdę BSB na wypasie.
Patyk + czaszki to 5 min. roboty, pociśniesz i będzie zajebista figsa
Patyk + czaszki to 5 min. roboty, pociśniesz i będzie zajebista figsa

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Niezły. Pierwsza jasna figurka w Twojej armii 
Oprócz czaszek itd. poprawiłabym jeszcze te klejnoty na plecach (jeśli to są klejnoty
) - mianowicie dać im małe białe bliki. Tak samo z wszystkimi innymi gemami. Wtedy będzie czad. No i sztandar jak dla mnie za bardzo ponury - można by rozjaśnić fh, żeby był bardziej widoczny.
I aktualizuj tytuł topicu

Oprócz czaszek itd. poprawiłabym jeszcze te klejnoty na plecach (jeśli to są klejnoty

I aktualizuj tytuł topicu

Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
więcej kontrastu
jakaś jaśniutka warstwa na same krawędzie i będzie cudnie 
wydają się tacy lekko jedno kolorowi
ostrzejsze przejścia 

wydają się tacy lekko jedno kolorowi

Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
zrób lepsze foto bo to jest tragicznie oświetlone...
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria