-----===*PUCHAR SZCZECINA*===----- 08-09.05.2010!!!!!!
Re: -----===*PUCHAR SZCZECINA*===----- 08-09.05.2010!!!!!!
Może inaczej (decyzji jeszcze nie podjęliśmy):
Animosity ma cel organizacji mega turbo mastera w okresie wakacji, ale nie tych tylko następnych czyli master wakacyjny w roku 2011.
Natomiast w nadchodzącym sezonie wchodzi w grę tylko i wyłącznie master w dniach 8 i 9 maja czyli PS
Pytanie brzmi czy LL mogłaby zrobić jakiś wyjątek i zrobić głosowanie odnośnie naszego turnieju wcześniej???? Jeżeli byłyby szanse na otrzymanie mastera to jestem przekonany, że nasz klub zorganizowałby znakomitego mastera otwierającego sezon
Pozdrawiam
Animosity ma cel organizacji mega turbo mastera w okresie wakacji, ale nie tych tylko następnych czyli master wakacyjny w roku 2011.
Natomiast w nadchodzącym sezonie wchodzi w grę tylko i wyłącznie master w dniach 8 i 9 maja czyli PS
Pytanie brzmi czy LL mogłaby zrobić jakiś wyjątek i zrobić głosowanie odnośnie naszego turnieju wcześniej???? Jeżeli byłyby szanse na otrzymanie mastera to jestem przekonany, że nasz klub zorganizowałby znakomitego mastera otwierającego sezon
Pozdrawiam
Forsuje opcje zeby glosowanie na mastery trwalo 7 dni, w zwiazku z tym 2giego wiedzielibyscie czy robicie mastera czy lokala. Rozmach Waszego lokala, nie zmienilby w gruncie rzeczy az tak bardzo przygotowan do mastera, wiec imho w tydzien szybko ogarnelibyscie zmiany. (mozecie nawet teraz przygotowywac sie potajmnie do mastera, bo na lokala macie juz all ogarniete)
Tylko trzeba na LL wyslac swoje zgloszenie.
Tylko trzeba na LL wyslac swoje zgloszenie.
Na Pucharze Szczecina (bez względu czy będzie to master czy lokal) będzie obowiązywał nowy BP 1.61:
http://strony.aster.pl/barbaros/bp_1x6.pdf
@Ziemko - U nas w klubie trwa właśnie burzliwa dyskusja na ten temat Najpóźniej we wtorek podejmiemy decyzję o ewentualnym zgłoszeniu. Jednakże już teraz chciałbym podziękować poszczególnym ośrodkom za wsparcie i głosy poparcia w razie wysłania naszej kandydatury
http://strony.aster.pl/barbaros/bp_1x6.pdf
@Ziemko - U nas w klubie trwa właśnie burzliwa dyskusja na ten temat Najpóźniej we wtorek podejmiemy decyzję o ewentualnym zgłoszeniu. Jednakże już teraz chciałbym podziękować poszczególnym ośrodkom za wsparcie i głosy poparcia w razie wysłania naszej kandydatury
No i stało się... Puchar Szczecina oficjalnie wystawiony jako kandydatura masterowa
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 46#p543146
W imieniu Animosity Szczecin proszę władze innych klubów o wsparcie przy głosowaniu masterowym, a wszystkich graczy z Polski zapraszam już do zapisów
Pozdrawiam serdecznie
Lucas
Ps. drobne korekty w regulaminie, w związku z kandydaturą na mastera. Limit miejsc 100 +
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 46#p543146
W imieniu Animosity Szczecin proszę władze innych klubów o wsparcie przy głosowaniu masterowym, a wszystkich graczy z Polski zapraszam już do zapisów
Pozdrawiam serdecznie
Lucas
Ps. drobne korekty w regulaminie, w związku z kandydaturą na mastera. Limit miejsc 100 +
To do kiedy będzie wiadomo, że Master? Bo rozpiskę na bank będę musiał zmienić Pożyczać figurek nie chcę, a tyle chłopa to w 3kolory nie pomaluję nawet
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council
Robson, chyba ktos Cie skrzywidzil kiedyś... Wszedzie widzisz spiski, politykę i knowania. To już zakrawa na lekką paranoję....Robson pisze:Widze ,ze kampania na LS trwa w najlepsze
Zapewniam Cie, ze na turniej planowałem jechac bez wzgledu na to, czy bedzie masterem, czy nie. Ale wysilek, jaki zostal wlozony w organizacje tej imprezy zasluguje na wyroznienie odpowiednia ranga turnieju. Szkoda by bylo, gdyby tak sie nie stało. Tyle na temat teorii spiskowych i kampanii wyborczej.
- swieta_barbara
- habydysz
To nowy styl Roberta. Moim zdaniem bardzo fajny - nie wiedzialem, ze drzemia w nim takie poklady dobrego humoru.
Swietnie chlopaki, ze sie zdecydowaliscie. 60 ciast przemawia do mnie - Bialystok bedzie musial wyjsci z siebie, zeby to przebic.
Swietnie chlopaki, ze sie zdecydowaliscie. 60 ciast przemawia do mnie - Bialystok bedzie musial wyjsci z siebie, zeby to przebic.
2/3 z tego zostanie
fajny turniej sie zapowiada, chetnie bym wpadl - moze sie uda.
fajny turniej sie zapowiada, chetnie bym wpadl - moze sie uda.
- swieta_barbara
- habydysz
Zalozymy sie? Nie odrabiasz pracy domowej Shino.Shino pisze:ty akurat nie masz glosu na llbless pisze: Moj glos macie na pewno.
typowe dla kampani wyborczych, czyli obietnice bez pokrycia
Co do samego tura, to byłem rok temu i polecam, mój głos też macie na bank
Co do samego tura, to byłem rok temu i polecam, mój głos też macie na bank
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Bless reprezentuje bazyliszka. Juz raz zwrocil uwage, ze powinine sie konsultowac z innymi (choc nie o to mu wtedy chodzio apewne) Wiec niech nie robi takiej malej prowokacji po raz wtoryswieta_barbara pisze:Zalozymy sie? Nie odrabiasz pracy domowej Shino.Shino pisze:ty akurat nie masz glosu na llbless pisze: Moj glos macie na pewno.
Chłopaki wyluzujcie z tą kampanią
Nasz klub serdecznie powita wszystkich kandydatów i nie-kandydatów do LS/LL na naszym turnieju Cały czas pracujemy nad tym, aby ciasta, napoje i prawdopodobny obiad nie były jedynymi atrakcjami turnieju
Poza tym fajne nagrody i super klimat. Na pewno warto nas odwiedzić!
Pozdrawiam
Lucas
Nasz klub serdecznie powita wszystkich kandydatów i nie-kandydatów do LS/LL na naszym turnieju Cały czas pracujemy nad tym, aby ciasta, napoje i prawdopodobny obiad nie były jedynymi atrakcjami turnieju
Poza tym fajne nagrody i super klimat. Na pewno warto nas odwiedzić!
Pozdrawiam
Lucas
Ok zapisani
Już 51 osób zapisanych na PS jeszcze 9 dusz i mamy minimalną frekwencję masterową
Już 51 osób zapisanych na PS jeszcze 9 dusz i mamy minimalną frekwencję masterową
- swieta_barbara
- habydysz
Jeszcze 29 osob i bede mial darmowy obiad! Zglaszac sie, zglaszac!