Dziewczyny a WFB

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Re: Dziewczyny a WFB

Post autor: Skavenblight »

Kosa pisze:oczywisćie, aby się nie zniechecila dalem jej wygrać.
Jeden z pierwszych kroków do tego, aby pogrzebać zainteresowanie bitewniakami u swojej kobiety... ;)

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Skavenblight pisze:
Kosa pisze:oczywisćie, aby się nie zniechecila dalem jej wygrać.
Jeden z pierwszych kroków do tego, aby pogrzebać zainteresowanie bitewniakami u swojej kobiety... ;)

spoko, i tak z bitewniaka u niej nic nie będzie :D

w sumie z innej perspektywy to dobrze, zę mam hobby, które w ogóle nie jest z nią związane. Taka odskocznia, czasem się przydaje :)

Aczkolwiek tak to bym zawsze mial pod ręką kogoś z kim bym mógl zagrać, nawet tam o 4 rano :P (czasem mnie nachodzą takie myśli jak się przebudzam podczas snu, ot, moze by sobie zagrać ;] )
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Grodzio
Chuck Norris

Post autor: Grodzio »

Respect dla dziewczyn które w ogóle się tym zainteresują i nei znienawidzą swoich facetów po pierwszym turnieju jako osoba towarzysząca ;)

Dla mnie ważny jest wygląd armii i samo granie też, sam nie wiem co lepsze malowanie czy granie :P
Ale moje bejbe zamierza się zainteresowac tym bardziej i może zasady poznać, ale najpierw matura :P
Kosa pisze: Aczkolwiek tak to bym zawsze mial pod ręką kogoś z kim bym mógl zagrać, nawet tam o 4 rano :P (czasem mnie nachodzą takie myśli jak się przebudzam podczas snu, ot, moze by sobie zagrać ;] )
Raz grałem o tej porze.. fajnie sie wtedy myśli :mrgreen:

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Kosa pisze: Aczkolwiek tak to bym zawsze mial pod ręką kogoś z kim bym mógl zagrać, nawet tam o 4 rano :P (czasem mnie nachodzą takie myśli jak się przebudzam podczas snu, ot, moze by sobie zagrać ;] )
Też tak mam :mrgreen:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Lueviel
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Lueviel »

Kosa pisze:Aczkolwiek tak to bym zawsze mial pod ręką kogoś z kim bym mógl zagrać, nawet tam o 4 rano :P (czasem mnie nachodzą takie myśli jak się przebudzam podczas snu, ot, moze by sobie zagrać ;] )
Też tak mam! :) Ja się dużo uczę (np. podczas sesji) to poprzebdzeniu w nocy mimo woli powtarzam materiał, a jak się nie uczę to pierwsze co na myśl to, że bym sobie pograł albo jeszcze jedną warstę Bleached Bone na Stegadona nałożę ;)
WFB: Ogre Kingdoms

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Post autor: Cosmo »

Hmm w Bielsku sie regularnie pojawiaja panny na turniejach. I to - o zgrozo - wlasnie popatrzec. Pewnie na facetow ;> A w Gliwicach mamy Maje. Fajne cycki, tylko z obroza :/ Skladu na DMP z tego nie bedzie, ale zapraszamy na mastera Kaleson ;) Jasia nie zapraszam, bo je wystraszy jakimis mrocznymi tekstami o bukkake ;P

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

@ Lueviel

jak studiujesz w Krakowie to się wprowadz do mnie, hehe byśmy grali o dziwnych porach ;]

a aby nie offtopować, to wtedy kobieta chyba by mnie zabila jakbym już wstawal o 4 i zacząl grać w ludki, hehehe :D

ale co tam, każdy facet musi mieć jakieś porządne hobby :)
F.N.

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

Mi chłopak nie dał wygrać pierwszej bitwy, ale pomimo, iż dawał fory, to i tak się zdziwił, że nieźle mi poszło jak na pierwszy raz :>

Obiecał mnie jeszcze nauczyć grać w 40k. Może w końcu zacznę zbierać swoją armię. Na razie tylko odrestaurowuję jego figurki. Lepiej się uczyć malować na czyichś :mrgreen:
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

Lueviel pisze:
Kosa pisze:Aczkolwiek tak to bym zawsze mial pod ręką kogoś z kim bym mógl zagrać, nawet tam o 4 rano :P (czasem mnie nachodzą takie myśli jak się przebudzam podczas snu, ot, moze by sobie zagrać ;] )
Też tak mam! :) Ja się dużo uczę (np. podczas sesji) to poprzebdzeniu w nocy mimo woli powtarzam materiał, a jak się nie uczę to pierwsze co na myśl to, że bym sobie pograł albo jeszcze jedną warstę Bleached Bone na Stegadona nałożę ;)
Lol mi się ostatnio śniło, że grałem welfami z kumplem

Awatar użytkownika
Grodzio
Chuck Norris

bem pisze:Mi chłopak nie dał wygrać pierwszej bitwy, ale pomimo, iż dawał fory, to i tak się zdziwił, że nieźle mi poszło jak na pierwszy raz :>

Obiecał mnie jeszcze nauczyć grać w 40k. Może w końcu zacznę zbierać swoją armię. Na razie tylko odrestaurowuję jego figurki. Lepiej się uczyć malować na czyichś :mrgreen:
Szczególnie że jak coś popsujesz to cie nie zabije :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

bem pisze:Mi chłopak nie dał wygrać pierwszej bitwy, ale pomimo, iż dawał fory, to i tak się zdziwił, że nieźle mi poszło jak na pierwszy raz :>
w sumie to ja wygralem jej armią z moją ;)
chcialem jej po prostu pokazać jak dziala mechanika więć cóż, wystawialem się na szarżę :D

przecież nie będe odginal bo dziewczyna biedna by się nie polapala o co chodzi :P
F.N.

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Grodzio pisze: Szczególnie że jak coś popsujesz to cie nie zabije :mrgreen:
Na razie z wszystkiego jest zadowolony. A teraz może być już tylko lepiej :D
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Kosa pisze: w sumie to ja wygralem jej armią z moją ;)
chcialem jej po prostu pokazać jak dziala mechanika więć cóż, wystawialem się na szarżę :D

przecież nie będe odginal bo dziewczyna biedna by się nie polapala o co chodzi :P
Ja jak do tej pory to przed każdą bitwą dostawałam instrukcje. Niestety nie uchroniły mnie przed popełnianiem głupich błędów. Bywa :)

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Cosmo, Ślaski Master to pozycja obowiązkowa w tegorocznej karcie dań. Ciekawe jak tam Twoja znajomość z koleżanka z Lublina się rozwinęła. :D
Granie z dziewczynami to trochę jak walka z leworęcznym przeciwnikiem, nigdy nie jesteś do końca przygotowany na jego zagrywki. Widziałem już parę batlowych chwytów płci pięknej: foch, dekolt, rzut kostkami w przeciwnika, a także kopanie po kostkach. :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

bem pisze:
Co ja bym dał za dziewczyne która odwala niewolnicza prace malujac mi armie i jeszcze sie z tego cieszy :roll:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

bem pisze:
Kosa pisze: w sumie to ja wygralem jej armią z moją ;)

Ja jak do tej pory to przed każdą bitwą dostawałam instrukcje. Niestety nie uchroniły mnie przed popełnianiem głupich błędów. Bywa :)
najgorsze są początki, za nią dopiero jedna bitwa. Jakoś malo ją to interesowalo, ale byl ten blysk u oku jak przejechala swoją kawalerią po mojej piechocie :D
Cale szczęscie, ze dala się namówić, bo od paru miesięcy ją zachęcalem, a tu trzeba bylo zmusić :P
F.N.

Awatar użytkownika
Grodzio
Chuck Norris

bem pisze:
Galerie widziałem więc nie ma na co narzekać ;)

Awatar użytkownika
Grodzio
Chuck Norris

Eltharion pisze:
bem pisze:
Co ja bym dał za dziewczyne która odwala niewolnicza prace malujac mi armie i jeszcze sie z tego cieszy :roll:

Te o nawet minimalnych zdolnościach potraktują to jako główną cześć tego hobby więc polecam udać sie do jakiegoś plastyka :D

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Kalesoner pisze:Granie z dziewczynami to trochę jak walka z leworęcznym przeciwnikiem, nigdy nie jesteś do końca przygotowany na jego zagrywki.
Ja jestem gorsza... jestem leworęczną kobietą ;)
Widziałem już parę batlowych chwytów płci pięknej: foch, dekolt, rzut kostkami w przeciwnika, a także kopanie po kostkach. :wink:
Foch - jasne, przypadłość wielu kobiet, dekolt - ma plusy, przynajmniej jest na co popatrzeć, ale rzucanie kostkami w przeciwnika czy kopanie kostek to coś, na co bym nawet nie wpadła :shock:

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Eltharion pisze: Co ja bym dał za dziewczyne która odwala niewolnicza prace malujac mi armie i jeszcze sie z tego cieszy :roll:
Jeśli dla Ciebie to jest okropna praca (niewolnicza, jeśli nie robisz tego za pieniądze), to raczej nie jesteś prawdziwym hobbystą. Mi malowanie samo w sobie sprawia przyjemność.
Skavenblight pisze:Ja jestem gorsza... jestem leworęczną kobietą ;)
Mam ten sam 'defekt' :)

ODPOWIEDZ