Co na początek?

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Bartys
Kradziej

Post autor: Bartys »

sam popełniam czasem błędy i to takie rażące, ale grać krasnoludami i napisać "dworf" (no chyba, że to specjalnie, ale krasnolud sam siebie by nie obraził:P)

co do dalszego rozwoju Twojej armii:
-koniecznie potrzebujesz więcej warriors'ów (jedna, albo dwie 20 conajmniej)
-drugiego bolta (jak już brac bolty wchodzące po dwa na slot to wypadałoby wykorzystać ten bonusik)
-drugie organki :twisted:
-kowadło :twisted: :twisted:
-jeszcze jedną klope, albo ewentualnie cannon'a(ja osobiście wole grać na jednej klopie i jednym dziale)
-BSB (koniecznie i priorytetowo)

Drazhar69
Pseudoklimaciarz

Post autor: Drazhar69 »

Ci slayer-si mnie jakos tak kuszą i Hammerer-si xD ze drugiego bolca musze kupic to wiem ;pp ale czy naprawde potrzeba aż tyle maszyn ;p ?

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

ale czy naprawde potrzeba aż tyle maszyn ;p ?
Tak :wink: .

Ja bym ci proponował więcej warriosów (ze 40 jak masz tych nowych, bo oni teraz też longi także wiadomo), kowadło, bsb koniecznie, jak już wiadomo drugiego bolca i ja bym ci proponował działo (bo klope już masz).
Ironbrakerów sprzedaj i kup sobie hammerersów :wink: , albo się z kimś wymień. A slayerzy to jak chcesz to tak dla klimatu. Co do drugich organków to niekoniecznie bo gyro też jest fajnym rozwiązaniem.
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Drazhar69
Pseudoklimaciarz

hyh dzieki .. Czemu ironbreakerow sie pozbyc ;/ ? A bsb jest chyba tylko limitowany jakis ;p ? <nieznam sie :> > :?

Awatar użytkownika
Kozisyn
Wodzirej

Post autor: Kozisyn »

ironami mozesz grać jako longbirdami :)

Drazhar69
Pseudoklimaciarz

Wlasnie dobry pomysł :> :) a jak to jest z tym BSB ;p ?

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

No niestety sam musisz sobie skonwertować. IMO figurki bsbków wychodzą lepsze jak te limitowane.
Z tymi Ironami to dobry pomysł. A ja Ci pisałem, żebyś się pozbył, tylko dla tego, że oni są teraz najgorszym wyborem special. No niestety, przy hammerersach, którzy z tarczą mają taki sam koszt, a sv o 1 mniejszego, ale za to stubborna zdecydowanie wole ich. A slayerzy to wiadomo :wink: . Siekają ogry z dwurakami, potwory i blokują.
Obrazek

Bartys
Kradziej

Post autor: Bartys »

gamezone ma bardzo fajnego bsb-ka za 28zł

Drazhar69
Pseudoklimaciarz

Na jakiej zasadzie Działja tarcze u Hammerersow ;p ? Bo oni przeciez maja dwuraki :P ? Dajcie jakies dobry pomysł na konwert Bsb :>

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Nad bsb to już sam musisz pomyśleć.
Z kolei jak dasz tarcze hammerersą, to jak dochodzi do combatu (jak ty szarżujesz, albo ciebie szarżują) to wybierasz czy używasz tarcz, czy dwuraków.
Obrazek

Drazhar69
Pseudoklimaciarz

to tak jak u slayer-si moga wybierac ?? ze albo walcza 2 bronmi albo jedna ;p tyle ze oni tu moga wybierać z tarczami ;p Chodzilo CI o tego bsb http://cytadela.pl/cgibin/shop?info=gz0520&sid=3835953a ?

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Wcale nie jest taki piękny - ma jakiś dziwny ten sztandar. Mi się średnio podoba.

Drazhar69
Pseudoklimaciarz

Jest spoko ale niema sie czym zachwycac :> A co sadzice o Joseph Bugman zeby on był Bsb ?? :wink:

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

to tak jak u slayer-si moga wybierac ?? ze albo walcza 2 bronmi albo jedna ;p tyle ze oni tu moga wybierać z tarczami ;p
Tak.
Średni ten bsb :? .

A co do bugmana - to będzie twój bsb, on ma się tobie podobać, kwestia gustu.
Obrazek

Drazhar69
Pseudoklimaciarz

A wy gracie longbeardami czy warriorsami ;p ?
I co robicie zeby odruznic Longbeardow od Warriorsow ;p ?

Awatar użytkownika
Pamela
Wodzirej

Post autor: Pamela »

Ja używam longbeardsów do przerzutów paniki. A odrurzniają się od wariorsów rogami na hełmach

Patryk
Wodzirej

Post autor: Patryk »

..i dłuższymi brodami, jak nazwa wskazuje.

Drazhar69
Pseudoklimaciarz

przecież nieda sie zrobić dłuższych bród.... wszystkie maja takie same ;p <w pudełku ;p >

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

U mnie wszyscy maja jednolite mundury i siwe brody ;). A poza tym, ten regiment juz tyle punktow mi natlukl, ze po prostu rozpoznaje ich na pierwszy rzut oka.

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Ja zwykłych planuję zrobić ze zwyczajnego pudełka warriorów, a longbeardów z Gamezona i Reapera. I siwe i białe brody oczywiście :). I być może troszkę więcej złota.

ODPOWIEDZ