![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Wiesz, jeżeli kupuje się GS niesygnowany logiem GW to wychodzi całkiem nieźlebem pisze:Tak marnować gs na podstawki! Burżujstwo!
Klej termiczny na dalszych podstawkach to wypełniacz pod wikol i piasek. Woda to inny rozdział (mój pierwszy pomysł w ogóle) na inne regimenty. Generalnie roślinność którą można zobaczyć na tych podstawkach lub u Wraightów to wynik mojej koncepcji wampów. W kodeksie jest dość okrojona mapka terenów Imperialnych na których to głównie zamieszkują Wampiry. Cała moja ekipa śmierdzących braci jest usytuowana na ziemiach Ostlandu czyli na północny-wschód od Middenheim w Middle Mountains na pograniczu Darkwald Forest i Forest of Shadow w pobliżu Sea of Claws. Kto powiedział, że Wampy mają siedzieć tylko i wyłącznie w Sylvanii która jest całkiem niedaleko od miejsca, które sobie upatrzyłem?Rakso_The_Slayer pisze:super podstawki![]()
cześć będzie w wodzie?
Podstawki zostaną pomalowane po skończeniu całej dziesiątki. Pierwsze kolory dzisiaj nałożyłem. Również mam nadzieję, że skill malowania zacznie rosnąć.grabz pisze:Doskonała robota.Czekam na skończone chociażby same podstawy.
A jakieś pomysły na drzewa? Nie mam "zielonego" pojęcia jak je pomalować... w końcu nic z nich nie wyszłobem pisze:Świetne! Te ogniste grzebienie - miodzio. Ogólnie b. fajne kolorki. Najmniej podobają mi się... drzewa