Ranking Ligi 2010/2011
Moderator: swieta_barbara
Re: Ranking Ligi 2010/2011
Czy grający sędzia na masterze dostaje pkt za sędziowanie i za granie (jak za dwa turnieje) czy tylko za granie?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Ja mam prośbę o aktualkę ligi możliwie szybko po BoB i szybkie zgłaszanie wyników przez orgów - dzięki temu będziemy mogli porównać pełne wyniki wszystkich kandydatów do składu.
ale możesz grać i sędziować, jak wygrasz mastera to sobie wybierzesz czy 1 stówka za lokala czy 3 stówki za majstra. 

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Mimo postawienia życia prywatnego kołordynatora na głowie (narodziny dziedzica do pamperków w styczniuBarbarossa pisze:Ja mam prośbę o aktualkę ligi możliwie szybko po BoB i szybkie zgłaszanie wyników przez orgów - dzięki temu będziemy mogli porównać pełne wyniki wszystkich kandydatów do składu.

Witam,
Organizujemy lige (turniej lokalny), ktora zaczyna sie 18.04 i trwa przez kolejne 4 tygodnie. Czy w zwiazku z tym, ze Krakow jest ostatnim masterem, nasza liga zaliczac sie bedzie do nowego sezonu, czy istotna jest data startu turnieju?
Organizujemy lige (turniej lokalny), ktora zaczyna sie 18.04 i trwa przez kolejne 4 tygodnie. Czy w zwiazku z tym, ze Krakow jest ostatnim masterem, nasza liga zaliczac sie bedzie do nowego sezonu, czy istotna jest data startu turnieju?

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Rozumiem, ze beda to 4 turnieje?
W takowym wypadku, te ktore byly przed 8 maja do starego sezonu, te ktore po 8 maja do nowego.
W takowym wypadku, te ktore byly przed 8 maja do starego sezonu, te ktore po 8 maja do nowego.
- swieta_barbara
- habydysz
IMO do nowej ligi, bo przeciez nie bedziecie mieli wynikow przed ukonczeniem ligi.
Chyba, ze tak...
Wtedy imho do nowego.
BTW. od kiedy takie ligi licza sie jako turnieje do rankingu ligi??????????
Wtedy imho do nowego.
BTW. od kiedy takie ligi licza sie jako turnieje do rankingu ligi??????????
- swieta_barbara
- habydysz
Dunno, ale conajmniej 3 lata.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Chyba ligi lokalne liczą się do rankingu od początku mojej styczności z nim, czyli 5 lat minimum.
Jak wyczytałem w regulaminie, liga kończy się w momencie, kiedy zostanie zgłoszony wynik ostatniego mastera w sezonie. Stąd też dywagacje o terminie początkowym nie mają sensu - jak chłopaki z Krakowa wyślą wyniki, jest koniec ligi. Wszystko dosłane później liczy się do nowej.
Jeśli ludziom zależy na ciśnięciu punktów jeszcze do starej, można poprosić Krakonowców, żeby zgłosili tur w ostatnim momencie i tyle
Jak wyczytałem w regulaminie, liga kończy się w momencie, kiedy zostanie zgłoszony wynik ostatniego mastera w sezonie. Stąd też dywagacje o terminie początkowym nie mają sensu - jak chłopaki z Krakowa wyślą wyniki, jest koniec ligi. Wszystko dosłane później liczy się do nowej.
Jeśli ludziom zależy na ciśnięciu punktów jeszcze do starej, można poprosić Krakonowców, żeby zgłosili tur w ostatnim momencie i tyle

Ale to cała liga wfb będzie czekała na ostateczny ranking, aż zostaną dosłane wyniki ligi sklepowej Cytadeli? beeeessensu
Albo skróćcie ligę sklepową, albo wystartujcie ją po Arenie, lub zgłoście początek ligi po arenie a de facto rozgrywajcie bitwy już teraz.
Albo skróćcie ligę sklepową, albo wystartujcie ją po Arenie, lub zgłoście początek ligi po arenie a de facto rozgrywajcie bitwy już teraz.
Szczerze to propozycja Kudlatego wydaje sie najsensowniejsza. Liga startuje 18ego, wiec powinna zaliczac sie do obecnego rankingu.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".