[26.06.2010] Płomienie FENIXA VII - 2x1350 BP [Włocławek]
Re: [26.06.2010] Płomienie FENIXA VII - 2x1350 BP [Włocławek]
Shinue mnie na 200% wykreśl z listy pracuje tego dnia. Pozdro i miłej zabawy.
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
No chyba w końcu pierwszy turniej (może czegoś się nauczymy )
Zapisz mnie Shinue wraz z synem
Heptun WE + Futhus DE (klimatu tu raczej nie będzie )
Pytanko czy mogę Wild Ridersów zaproxować samymi koniami/końmi (*) ??? (chyba, że zdążę cosik skleić)
* niepotrzebne skreślić
Zapisz mnie Shinue wraz z synem
Heptun WE + Futhus DE (klimatu tu raczej nie będzie )
Pytanko czy mogę Wild Ridersów zaproxować samymi koniami/końmi (*) ??? (chyba, że zdążę cosik skleić)
* niepotrzebne skreślić
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
dobrze, będzie co palić scorchamikaterek pisze:Co to kurna wyprzedaż w IKEA była czy jak co druga para bez mała ma Drewniaki w składzie maaasakra...
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
gdyby ktos z przybywających miał na sprzedaż:
- 4 Shadow Warriors
- Eltharion on foot
- Lord SW z 7ed
to chętnie przygarnę, wymienie na silverów i herosa konnego z 6ed, jakies orki i gobliny czy inne niewiadomo co albo po prostu zaoferuje srebrne krążki z wybitymi nominałami
- 4 Shadow Warriors
- Eltharion on foot
- Lord SW z 7ed
to chętnie przygarnę, wymienie na silverów i herosa konnego z 6ed, jakies orki i gobliny czy inne niewiadomo co albo po prostu zaoferuje srebrne krążki z wybitymi nominałami
No skoro kącik wymian się otworzył to:
Potrzebuje ok 4 starych ghouli.
Ma ktoś na spyłkę?
Ma ktoś na spyłkę?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
o turnieju piszą prawie wszystkie włocławskie media
poniżej jeden z przykładów, o tyle ciekawy, że zawiera mapkę gogle z zaznaczoną 'starą remizą'
http://wloclawka.pl/wiadomosc/4406_turn ... lawku.html
poniżej jeden z przykładów, o tyle ciekawy, że zawiera mapkę gogle z zaznaczoną 'starą remizą'
http://wloclawka.pl/wiadomosc/4406_turn ... lawku.html
zobacz tutaj: http://replikator.pl/Gry-bitewne-i-figu ... p1081.htmlbigpasiak pisze:No skoro kącik wymian się otworzył to:
Ma ktoś na spyłkę?
Witam,
prosiłbym o potwierdzenie, że rozpiski dotarły. pozdrawiam
prosiłbym o potwierdzenie, że rozpiski dotarły. pozdrawiam