12.06.2010 w Enklawie mroczne 1750

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Re: 12.06.2010 w Enklawie mroczne 1750

Post autor: JarekK »

no to w trakim razie:

o wielki morroku czy mógłbyś mi pożyczyć 5 wraithów + 1 banshee?
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

JarekK pisze:no to w trakim razie:

o wielki morroku czy mógłbyś mi pożyczyć 5 wraithów + 1 banshee?
nie

EDIT

:>

Awatar użytkownika
Thomas
Falubaz

Post autor: Thomas »

owned :twisted:

tomasso
Mudżahedin

Post autor: tomasso »

:D

Jaki jest limit osób? Może raczej, ile oczekujemy?
A co do Golony to: oj tam oj tam :)

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

tam tylko w sklepie mieści się 16 osób + jka wyniesiemy stoły na dwór (co jest bardzo dobrym pomysłem bo ma być gorąco) to mamy + 6 miejsc

Awatar użytkownika
krejzihed
Chuck Norris

Post autor: krejzihed »

kto ma ochote sie potestowac przed turem?

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

"ale ja nie chce dostać 1 000 000 raz w dupe bo znowu zrobiłem błąd (mały).
chce sobie zagrac bezstresowo tak żeby nie było że ta katapa wcale tak nie skaterowała i tak dalej. I nie chcę 100 raz w 1 turze zciągać organek!!! no prosze ludzie mam BK potrzebuje sproxować 20 ghuli 20 grave guardów i 6 wraithów. GG robie z Ironbreakerów 20 ghuli z hammerersów i wraithy nie iwem z czego zrobić Chętnie bym zebrał armię ale nie mam wogóle kasy bo kolega wisi mi 400zł jak mi odda przed piątkiem to zdążę kupić figurki i bedę miał mniej niż 20% proxów ale jego rodzice muszą dostać ocenę z jego sprawdzianu żeby mogli mu dać te 400zł jak zdąże to nie było sprawy ale jak nie... stąd moje pytanie. Kuman ja cię dopuść jednego zbłąkanego (nieżywego) krasnoluda (w służbie Vampirów).

figórki będą się oczywiście odróżniać i nie przyde przecież z milionem kartoników (znacie mnie)"

albo grasz kraśkami i trzymasz się tej armii albo jestes miękka faja i rezygnujesz po pierwszych niepowodzeniach.

Awatar użytkownika
Thomas
Falubaz

Post autor: Thomas »

Grazb opisz łaskawie gawiedzi nie znającej fluffu, co krasnoludy robią z takimi miękkimi, stękającymi pokurczami gdy spotkają ich na swojej drodze :)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

tytuł miękka faja bardzo mi się spodobał.
wyszedł pomysł, żeby po-testować na tym turnieju army list autorski do Kislevu
dziś postanowiłem (a kumek zaakceptował), że zagram nim, choć jest jeszcze daleki od ideału. czy ktoś ma coś przeciw? ktoś chce go przed turniejem poczytac? (pm z mailem proszę)
i od razu pytania, ma ktoś imperialne modele które chce na ten szczytny cel pożyczyć (nie robie proxów z powodu braku kasy na armie a jej braku jako takim)

pozdro 600
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

Ja przyjdę w sumie tylko DoW. A wiadomo, figurek nie mam wiec pytanie:
DE Kusznicy mogąrobic za mengili?
Wielki LT moze robic za smoka?
Bo reszta to w sumie sie nie liczy bo se pozycze od kogos jakiś ludzi an duelistów i styknie.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

tomasso pisze::D

Jaki jest limit osób? Może raczej, ile oczekujemy?
A co do Golony to: oj tam oj tam :)
wszystko jest opisane w 1 poscie :) ale raczej nie będzie więcej osób niż 16
Dmtrij pisze:tytuł miękka faja bardzo mi się spodobał.
wyszedł pomysł, żeby po-testować na tym turnieju army list autorski do Kislevu
dziś postanowiłem (a kumek zaakceptował), że zagram nim, choć jest jeszcze daleki od ideału. czy ktoś ma coś przeciw? ktoś chce go przed turniejem poczytac? (pm z mailem proszę)
i od razu pytania, ma ktoś imperialne modele które chce na ten szczytny cel pożyczyć (nie robie proxów z powodu braku kasy na armie a jej braku jako takim)

pozdro 600
1. miękka faja popieram

2/3/4. tak zgodziłem się podarunkiem imperium jako zastępczych modeli z dość oczywistego powodu... :)
Karczmarz pisze:Ja przyjdę w sumie tylko DoW. A wiadomo, figurek nie mam wiec pytanie:
DE Kusznicy mogąrobic za mengili?
Wielki LT moze robic za smoka?
Bo reszta to w sumie sie nie liczy bo se pozycze od kogos jakiś ludzi an duelistów i styknie.
1. nie wiadomo czy DoW... figurki są dostępne tylko trzeba się postarać albo użyć GS

2. tak ale tylko oni, zgadzam się tylko dlatego że nie jest to turniej brany do ligi... więc trochę popuszczę ale nie za dużo

3. LT? jak to smok to tak

4. oby byli podobni :?

Janiszek
Masakrator

Sorry, ale w ogóle tego nie powinno byc. Znaczy zakazu proxowania. Bo i tak to nie jest przestrzegane. Ale ok, sedzia mowi, to ok. Ja nie przyjde.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

HMMM...
"miękka faja"?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Janiszek
Masakrator

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

dimtrze skoro nie grasz DE to może byś mi pożyczył to i owo?

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

Karczmarz pisze:Sorry, ale w ogóle tego nie powinno byc. Znaczy zakazu proxowania. Bo i tak to nie jest przestrzegane. Ale ok, sedzia mowi, to ok. Ja nie przyjde.
nie wiem na jakie Ty turnieje chodzisz ( ;) ) ale na tych co bywam te reguły są przestrzegane... przynajmniej z takimi przeciwnikami się spotykam :roll:

więc nie rób scen i fochów... wszystkich staram się traktować tak samo np.: kislev Dymitra

aaa... nie sędzia ale "KAT", do jasnej Myrmidi i krwawego Khorna ( swoją drogą fajna para niczym Mars i Atena ) :twisted:

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

ja ze względów osobistych nie przybęde a szkoda bo jusz figurki zebrałem :D

nie jestem miękka faja tylko potrzebóje 3 bitwowej odmiany gry :D

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

JarekK pisze:ja ze względów osobistych nie przybęde a szkoda bo jusz figurki zebrałem :D

nie jestem miękka faja tylko potrzebóje 3 bitwowej odmiany gry :D
"będę brał Cię w aucie...
gdzie?
w aucie...
ehe"

:twisted:

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Po pierwsze : miękka faja żondzi!!!
Po drugie : Jarku zacznij na dobry początek od przeczytania jednego podręcznika dobrze, dopiero potem zabieraj się za inne armie.
Po trzecie: Ludzie dajcie spokoj mialem farta :D . Dlatego oj tam oj tam jest w pełni uzasadnione :D .
Po czwarte: (Tak wiem sam jestem zszokowany że potrafie liczyć do czterech) Chętnie zobacze kislev na turnieju.
Po piąte: Chciałbym wyrazić niesamowite szczęście spowodowane faktem iż na jednym turnieju udało nam się zebrać tylu fajnych klimaciarzy :D .
Po szóste: Chcialbym wszystkich ostrzec ponieważ będą oceny za hobbystyke! Jest to spowodowane faktem iż oceny te występują wszędzie w polsce, we wszystkich systemach. Promując ludzi takich jak Bobek, Nie są wymiataczami ale ich armie są niesamowicie estetyczne.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

6. jak już mówiłem sam nie jestem do tego przekonany ale jak kto woli może to zmobilizuje nie których ( np. mnie ) by szybciej zrobić i pożądani, raz do końca... i mam nadzieję że na na innych turniejach też się to pojawi ( pkt. hobistyki )

:)

ODPOWIEDZ