cóz udało mi się wygrać dzisiaj mały turniej no i mogłem sobie wybrać nagrode i wybrałem coś najbardziej nieoczekwanego czyli gumowego smoka jeszcze podczas przerwy w bitwach tak stoje i patrze na wystawke i ujrzałem dużego smoka i mysle ale to bezie fajny star dragon, jednak w życiu nie przyszło mi do głowy, że własnie z nim wróce do domou, a tym bardziej, ze mogłem wziaśc lion chariot... no ale obejrzcie sami, malowany (dosłownie i w przenosni ) star dragon, tylko przemalwoać ładnie i dać porządnego heroska na grzbiet i fru, fru, ale dosć gadnia, ocencie sami...
kosa a widzialeś cała ofertę tych smków one sa cudne ja cie dpcze aż się popłakałem cholera walić to że śmierdzi wypsika sie go hugobossem ale on jest CUDOWNY fuck a te inne też są cudne
jeżdzieć jest wielkosci paznokcia i to paznokcia małego palca. Wystarczy chyba po prostu odciać, jak coś brzydkiego wyjdzie zalepic green stufem i kropka.
@ Ice-T
obecnie chyba był tylko jeden smok, ale jak zadzwonisz i powiesz wszystko to na bank Ci sprowadzą, ogólnie naprawde jestem miło zaskoczony, jeszcze jak wracałem do domu to tak troszke żałowałem tego nowego rydwanu no ale teraz jestem mega zadowolony z niego i w sam raz pasuje na podstawke 50x100, bo cóz pewnie takowa bezie obowiązywać
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.
malniety jest w sumie w kliamcie nawet, ale rzecz jasna, że trzeba go poamlwoać a pewnie szybko to nie nastąpi w zasadzie to urzekły mnie te skrzydła, sa gigantyczne i się ruszaja nózki i skrzydełka i łapki
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.
hmm kurcze Kosa ile razy patrze na twój awatar to zawsze widze przed oczami pieknego Korchilla myślałem moze żeby np Awatars of war ulepiło takeigo albo kto kolwiek bedzie bardzo dużo wart
Nic prostszego - napisz do Felixa lub Johanny info@avatars-of-war.com, są otwarci na takie sugestie. Nowe metalowe figurki GW niestety mi nie leżą, z Caradryanem włącznie (przyglądam się tym zbrojom i widzę czwartą/piątą edycję, szczególnie Anar i jego Elfy Cienia) - to nie jest to co powinno być, a na pewno epoka w tył w stosunku do figurek wydanych przy okazji kampanii w Lustrii