niech zgnilizna wejdzie w wasze serca a ogien rozpali dusze!
Moderator: JarekK
Następne tak będę wklejał, zapomniałem.Natasz pisze:Solider prosilem aby fotki byly w 1 poscie wrzucane aby nie bylo burdelu prosze przenies do poprzedniego posta te zdiecia
no no ale bardzo ladnie pomalowane
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Fotki już zamieszczone.Natasz pisze:Dodalem pare fotek znowu do mojego temaciku
Solider4 czekam z niecierpliwością na fotki helenek:)
wrzucaje fotki w poscie z upem i ew w swoim pierwszym poscie (albo dawajcie link) bo szukanie tego to masakra.solider4 pisze:Fotki już zamieszczone.Natasz pisze:Dodalem pare fotek znowu do mojego temaciku
Solider4 czekam z niecierpliwością na fotki helenek:)Czekam na komentarze.
michau5300 pisze:@Delight
Można się dowiedzieć z czego zmontowałeś tego smoka ? Bo wygląda ciekawie
jurak pisze:druga sie nie wysuwa przypadkiem z pierwszej?Delight pisze:Khum - matka cyckowężów ma tylko jedną głowę
wiado ze jak slaanesh to mysli "ogonkiem"Khumanor pisze:jurak pisze:druga sie nie wysuwa przypadkiem z pierwszej?Delight pisze:Khum - matka cyckowężów ma tylko jedną głowę
nie nie tak naprawdę ma inteligentny ogon, kto wie może nawet bardziej niż sam właściciel ów ustrojstwa![]()
pozdrawiam
ps.: nie czytałem tego posta z czego jest zrobiony smoczuś... po prostu gram w 40K a skrzydła są zbyt rozpoznawalne