Haj Elfy - zalazek armi
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Haj Elfy - zalazek armi
Bierzesz farbę i 5 razy tyle wody i malujesz
Zadzwoń do GW to sie dowiesz dlaczego wystrugali jednemu włosy tak a drugiemu inaczejquin pisze:hmmm...
a dlaczego wlosy tych ludzikow sa "rozwiane" w przeciwnych kierunkach??
malo sie na tym znam ale wydaje mi sie ze jak stoja w ta sama strone to powinny byc "rozwiane" tak samo nie sadzisz?
po prostu w tym miejscu jest potężny wir powietrzny... i wieje do środka - między modele,
jak to bywa w każdym świecie fantasy.
jak to bywa w każdym świecie fantasy.
- michnik000
- Kretozord
Robi baardzo pozytywne wrażenie(ale nadlewki na toporze trochę spaczają oczy,zdjęcie nr.3), choć nie takie jak pierwsza pomalowana figurka w tym temacie.Ogólnie nie lubię pedalstwa, zawsze łelfiaki jakoś mi nie podchodziły.Ale jak patrzę na te twoje to mi się bez kitu baaaardzo podobają
Przez te kolorki są bardziej...hmm, ludzkie
O shit, ale ze mnie rasista
Przez te kolorki są bardziej...hmm, ludzkie
O shit, ale ze mnie rasista
Troche czasu zeszlo, przerwy zwiazane z ogolnym zapieprzem i wybuchami gazu, ale cos spolodzilem.
Juz 5 Wite Lionow:
Oraz Pan Teclis we wlasnej osobie:
Za rok, moze dwa kolejne updaty.
Pozdrawiam
Juz 5 Wite Lionow:
Oraz Pan Teclis we wlasnej osobie:
Za rok, moze dwa kolejne updaty.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 11 lip 2013, o 17:23 przez Kallessin, łącznie zmieniany 1 raz.
Lewek rzeczywiście ma mordkę sympatyczną , figurki masz bardzo porządnie pomalowane, a robienie przejść opanowałeś do perfekcji . U Tekli mogłeś jednak złoto trochę bardziej pocisnąć, wydaje się jakieś takie płaskie.
Wracając jeszcze do czarodziejki, właśnie sobie pomyślałem, że mógłbyś dorobić jej taką jedną, krzaczastą brew , to by do niej pasowało.
Wracając jeszcze do czarodziejki, właśnie sobie pomyślałem, że mógłbyś dorobić jej taką jedną, krzaczastą brew , to by do niej pasowało.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo mi się podoba Twoje malowanie . Jedyne, czego mi brakuje, to finalne bliki na gemach - powoduje to żywość klejnotów, poza tym gemy mozna ciągnąć błyszczącym lakierem...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Brak szczegółowych zdjęć, więc o malowaniu trudno coś powiedzieć poza tym, że bardzo odpowiada mi kolorystyka . Wszechobecne błękity w tej armii nużą i taka odmiana bardzo cieszy oko .