Jest.Rafał_Pękala pisze:ale zauważ że nasz PoS nie jest common magic itemem
Errata 2010 - Dark Elves [8 edycja]
Moderator: Yudokuno
- swieta_barbara
- habydysz
Re: Errata 2010 - Dark Elves [8 edycja]
http://www.games-workshop.com/MEDIA_Cus ... 010_v1.pdf
Z drugiej zaś strony jest nadzieja na to, że kości dorabiane ze sztyletu nie będą się liczyły do 12 z puli. W każdym razie faq wyraźnie mówi, że nie ma limitu użytych 12 kości w turze, bo można je dorabiać z niektórych umiejętności.
Z drugiej zaś strony jest nadzieja na to, że kości dorabiane ze sztyletu nie będą się liczyły do 12 z puli. W każdym razie faq wyraźnie mówi, że nie ma limitu użytych 12 kości w turze, bo można je dorabiać z niektórych umiejętności.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Mi się wydaje logiczne, że możesz użyć sztyletu tylko wtedy gdy w puli masz mniej niż 12 kości, ale może wraz z kolejnym fakiem oświadczą jak oni to widzą i jak należy grać.
trueŻaba pisze:P.S. aczkolwiek smok jest niewątpliwie absolutnym samcem alfa i przywódcą stada bez niego ani rusz...
Bestialski_Brokuł pisze:(...)potem się okaże(...) Shadowblade to nie asasyn tylko nazwa firmy od mokrej roboty, która ostatnio przeprowadziła szeroką rekrutację
- Hellsinger
- Warzywo
Niewiem czy takie bicie kostek jest opłacalne do końca. Magia, owszem, rzeźni w ósemce, ale dobrze też biją hordowe klocki zwykłych nawet core'ów, zwłaszcza jak mają steadfast
Druchii-fever...forever!
Wg mnie to kości z puli są zabierane po rzuceniu czaru, czyli po jego efekcie, a nie zaraz po rzuceniu kośćmi. Nie ma to większego poparcia w zasadach niż twoja interpretacja ale jest zdroworozsądkowe.Mirage pisze:Bo dla mnie jak mam 12 rzuce czar 3, to zostanei mi 9 i wtedy moge zrobic sobie 10. kość
trueŻaba pisze:P.S. aczkolwiek smok jest niewątpliwie absolutnym samcem alfa i przywódcą stada bez niego ani rusz...
Bestialski_Brokuł pisze:(...)potem się okaże(...) Shadowblade to nie asasyn tylko nazwa firmy od mokrej roboty, która ostatnio przeprowadziła szeroką rekrutację
Tak i nie ;>. Biorąć kostki z PULI rzucamy czar. czy kości nadal znajdują się w puli ;p?Mike pisze:Wg mnie to kości z puli są zabierane po rzuceniu czaru, czyli po jego efekcie, a nie zaraz po rzuceniu kośćmi. Nie ma to większego poparcia w zasadach niż twoja interpretacja ale jest zdroworozsądkowe.Mirage pisze:Bo dla mnie jak mam 12 rzuce czar 3, to zostanei mi 9 i wtedy moge zrobic sobie 10. kość
fakt trzeba poczekać ale dziwne ze jeden faq tego nie wyjasnil ... o.O
dwie sprawy:
1. PoS są to dwa rózne przedmioty bo inaczej działają a tylko przypadkiem nazywają się tak samo
2. Whip of Agony - +1A S5 AP??? - wow
możecie sie jakos do tego ustosunkować?
1. PoS są to dwa rózne przedmioty bo inaczej działają a tylko przypadkiem nazywają się tak samo
2. Whip of Agony - +1A S5 AP??? - wow
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
-
- Powergamer Rozpiskowy
imo jak najbardziej tak. przedmiot po staremu dawal S5 i AP, a teraz na nowych zasadach scourge jest dodatkowy atak, to samo jest z mudane scourgem na masterze, daje AP i dodatkowy atak za jedyne 4pt. Nie ma notki ze foot only, w przeciwienstwie do ahwDmtrij pisze: 2. Whip of Agony - +1A S5 AP??? - wow
Jankielu jak nie skoro jeden jest w naszych itemach a drugi w comon itemach?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...