rady co do Green stuffu

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

ODPOWIEDZ
Rossi
Wałkarz

Re: rady co do Green stuffu

Post autor: Rossi »

dzięki ;) planuje jeszcze zrobić dysk bo mam już maga ale pieszego a potrzebuje latacza.
Obrazek

Awatar użytkownika
Matijjos
Wodzirej

Post autor: Matijjos »

mam pytanie dotyczące lepienia osłony głowy, jakby zamiast hełmu o fakturze drobnej kolczugi. sorry ale nie wiem jak się to nazywa :P W każdym bądź razie chciałbym uzyskać taki efekt jak ma ten rycerz na głowie http://www.bretonnia.jpg.pl/okl_3,467162.html czy ktoś robił taką drobną rzecz? jak się do tego zabrać?

Awatar użytkownika
Lady Mayer
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: Lady Mayer »

Chcesz ulepić czepiec/kaptur kolczy. Raczej nie powinieneś mieć z tym problemu, tutki odnośnie lepienia kolczug powinny Ci wystarczająco pomóc :wink:
"Żarty na bok, jak powiedział król Dezmod, gdy wśród uczty goście nagle zaczęli sinieć i umierać. "
A.Sapkowski

Awatar użytkownika
Matijjos
Wodzirej

mam pytanie, ile schnie green stuff z małym dopływem powietrza- dokładnie jest on zamknięty w wielorazowej formie chyba ista mold się nazywa czy jakoś tak

Awatar użytkownika
Siena
Chuck Norris

Post autor: Siena »

Matijjos pisze:mam pytanie, ile schnie green stuff z małym dopływem powietrza- dokładnie jest on zamknięty w wielorazowej formie chyba ista mold się nazywa czy jakoś tak
Ostatnio wyciągnąłem po około 6 godzinach i było ok. Zazwyczaj wypełniam formę wieczorem, a wyciągam następnego dnia.

Musisz sam spróbować, najpierw po nocy, a później, po około 6 godzinach.

Awatar użytkownika
Dr. Lobo
Mudżahedin

Post autor: Dr. Lobo »

wydajem mnie się ze po zmieszaniu GS jest chemoutwardzaokny - czyli i bez powietrza ztwardnieje. Nie wiem tylkow jakim czasie.
Łajdaki nie usłyszą kiedy przyjdę. Nie kiedy powyrywam im uszy!

Awatar użytkownika
Matijjos
Wodzirej

kaptur o którym wspomniałem wcześniej ulepiony, noc na wszelki wypadek z otwarciem formy przeczekałem wszystko ok, ale mam następne pytanie :P
czy green stuff można szlifować papierem ściernym, aby uzyskać gładką powierzchnię- nie jest on jakiś twardy tylko elastyczny i nie wiem jak się zachowa. I jak drobny ma być papier?

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Możesz szlifować. Papier no wypadałoby, aby był drobny.

ODPOWIEDZ