Kefas Reaktywacja! Po prawie 11 latach powracam do dziergania figsów :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Re: Kefasoteka [6.12.12 censerki wip & master moulder wip]
Obłędną masz tą armię. A każdy kolejny model powala
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Swietna armie... bardzo ładnie operujesz green stufem ... tak jak mi sie szczurki nie widza - tak Twoja arma bardzo mi sie podoba.
Z niecierpliwoscia czekam na wiecej,
pozdr.
Z niecierpliwoscia czekam na wiecej,
pozdr.
dzięki dzięki
co do ich wysokości to są podobnej do starych clanratów... no może 1mm wyżsi ale nie aż tak ekstremalnie żeby się bardzo odróżniali...
ogonki? grrrrrr będą...z dzwoneczkami tak samo jak censery, jakieś wypełnienie dziur gs i brakujących szmat no i coś na podstawki... jutro skończę ich na tyle na ile wystarczy materiałów to zrobię apdejta zdjęć...Rakso_The_Slayer pisze:świetny pomysł. Bohater - klasa, censerki... trochę jakby wysocy mi się wydają ale może to tylko takie wrażenie. Ogonki mają?
co do ich wysokości to są podobnej do starych clanratów... no może 1mm wyżsi ale nie aż tak ekstremalnie żeby się bardzo odróżniali...
Najlepsza szczurza armia jaką w życiu widziałem pełno obłędnych konwersji i odważnych pomysłów
GW się do tego nawet nie umywa
GW się do tego nawet nie umywa
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
nie martw się, ja od 4 lat maluję swoje skaveny i jakoś nie moge skończyc, a przy okazji czeka jakieś 500 (sic!, ze skavenami to prawie 900 ) figurek z VC i orków do 40ki:)Kefas pisze:ja Was zamorduje za takie komentarzeLazur pisze:Teraz to tylko pomaluj
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Twoje modele mają w sobie coś bluźnierczego
quidamcorvus pisze:Twoje modele mają w sobie coś bluźnierczego
są wielkości np. globadierów bez plecaka, no i w skali 28mm nogi właśnie wcale nie są za duże, też się tego obawiałem ale są imo perfekcyjne! może te dynamiczne pozycje sprawiają takie złudzenie? kaptury będą z czasem....Michal_ pisze:konwersje świetne ale wydaję mi się że te nogi nie pasują są za duże dorób jakieś kaptury niektórym i bendą spoko
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Skaveńsko bluźnierczego.Kefas pisze:quidamcorvus pisze:Twoje modele mają w sobie coś bluźnierczego
Kiedy w końcu zacznę składać modele szczuroludzi do Warheim, to chciałbym, żeby wyglądały jak twoje
Rok świetlny to jednostka odległości nie czasu;pKefas pisze:mi by to zajęło kilka lat świetlnych...
a tak już w temacie to obserwuje Twoje postępy od dłuższego czasu i jestem zdruzgotany... sam mam problemy żeby zrobić halabardy wojownikow.... a Twoje konwersje obłędne...
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Klocek pestiratów w fazie finalnej... dwa ostatnie ranki do roboty, okazjonalne rozjaśnianie i jakieś
duperele do zamalowania. Unit jest w pełni zmagnetyzowany i liczy 30 clanbraci, jak skończę go skończę
to powrzucał bardziej szczegółowe zdjęcia... Aha i odam jeszcze tylko, że właściwie na tym klocku uczyłem
się malować (nie liczę globków i ratlinga) więc był to dla mnie naprawdę koszmarny czas... wiem, że ten oddział
lepiej już wyglądał nie będzie ale od czegoś się w końcu zaczyna i mogę sobie obiecać,że z następnych
wycisnę więcej. Malowanie skavenów jest strasznie monotonne, a jak sobie pomyślę ile mi jeszcze zostało to...
a tutaj jeszcze pestiraty w towarzystwie wcześniej pomalowanych globków i ratlinga
duperele do zamalowania. Unit jest w pełni zmagnetyzowany i liczy 30 clanbraci, jak skończę go skończę
to powrzucał bardziej szczegółowe zdjęcia... Aha i odam jeszcze tylko, że właściwie na tym klocku uczyłem
się malować (nie liczę globków i ratlinga) więc był to dla mnie naprawdę koszmarny czas... wiem, że ten oddział
lepiej już wyglądał nie będzie ale od czegoś się w końcu zaczyna i mogę sobie obiecać,że z następnych
wycisnę więcej. Malowanie skavenów jest strasznie monotonne, a jak sobie pomyślę ile mi jeszcze zostało to...
a tutaj jeszcze pestiraty w towarzystwie wcześniej pomalowanych globków i ratlinga
Ostatnio zmieniony 19 gru 2010, o 15:04 przez Kefas, łącznie zmieniany 1 raz.
Poziom malowania nie odbiega poziomowi konwersji.
Dajesz rade!!!
Dajesz rade!!!
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Słabe zdjęcia, ale malowanie bardzo dobre
twoje figsy mają niesamowity klimat.
twoje figsy mają niesamowity klimat.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: