Archerzy w armii 8edycja
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Archerzy w armii 8edycja
płacące ataki z takiej szmaty za 15 pts ,ktora jest w rules-book;u
a ja mam za 10 pkt.Elgrond pisze:płacące ataki z takiej szmaty za 15 pts ,ktora jest w rules-book;u

Wybaczcie mi nekromancję tematu, ale co dają łucznikom płonące ataki? Brak regeneracji u wroga i podwójne rany łatwopalnym, tylko tyle?
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35884
Az tyle jak np. Breta gra łucznikami ktorzy maja ogniste ataki to wystarczy ze jednego zabije z takiego oddzialu 30 grave guard i juz potem mozna z trebkow walic po tym scierwieMatysz pisze:ale co dają łucznikom płonące ataki? Brak regeneracji u wroga i podwójne rany łatwopalnym, tylko tyle?

I tak zazwyczaj ma As 1+ i I 6+ więc łuki gówno by mu zrobiłydiuk pisze:i prezent dla niektórych brzydali z DragonHelmem/DragonBane Gemem w postaci 2+ Warda

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Ale mina przeciwników obrywających po GG płonącym pigeonem bezcenna! 

we wrocku siadł VC gienek z wardem 2+ na fire, od flames of fenixChyba, że liczysz na 1 ^^ , a zawsze liczysz . ^^

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
chodzi pewnie o imperialnego inzyniera z golebiami. Jezeli takowy siedzi w oddziale z tym sztandarem to i automatycznie golab jest plonacy, i jak wejdzie w gwardie i zada choc 1 wounda to w sumie gwardii nie ma, bo wszelkie hellblastery itd laduja juz w to bez regeny.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
np. na parówce z HE+EMP tak można zrobićAndrzej pisze:Wydawało mi się, że jest to dział HE