Border Princes Cup
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Border Princes Cup
ok z uwagi na to robie koszyki : ] ale nie wiadomo jak z 15tym graczem bo Furiona dałem żeby dało się koszyki rozlosować ale nie wiem czy na 100% będzie grał :c
T
Furion, Terran
jerzy_brzozowski
yahoo.co.uk
prepare to get owned ;]
jerzy_brzozowski
yahoo.co.uk
prepare to get owned ;]
Ej panowie, ślepy jestem, czy nie widze tych koszyków - nie wiem z kim gram i czemu Miała być PMka czy jak?
Sprawdź pierwszy post
Edit: Jasiek, może dałbyś mapy? Imo fajnie by było jakby każdy grał na jednakowych mapach. W ten sposób unikamy sytuacji gdzie gracze wybierają sobie mapy które faworyzują ich rasę
Dla mnie może być tak:
Kulas Ravine
Blistering Sands
Lost Temple
Pozdro
Edit: Jasiek, może dałbyś mapy? Imo fajnie by było jakby każdy grał na jednakowych mapach. W ten sposób unikamy sytuacji gdzie gracze wybierają sobie mapy które faworyzują ich rasę
Dla mnie może być tak:
Kulas Ravine
Blistering Sands
Lost Temple
Pozdro
Ostatnio zmieniony 20 sie 2010, o 08:07 przez Druchii, łącznie zmieniany 1 raz.
Zło!
Naprawdę zbyt schlany byłem, by wpaść na to
Idę trenować, coby nie odpaść od razu, na co i tak się szykuję
GL HF
Naprawdę zbyt schlany byłem, by wpaść na to
Idę trenować, coby nie odpaść od razu, na co i tak się szykuję
GL HF
imo gracze między sobą niech już ustalą na czym chcą grać (np jedna mapa jednego jedna mapa drugiego a trzecia taka na którą obaj się zgodzą) (w przypadku remisu)
mi to osobiście wszystko jedno , jeśli jeszcze pare osób poprze ten pomysł to możnaby zrobić pule mapek
ale imo wszyscy podchodzimy do tego raczej jak do zabawy niż jak do rywalizacji o złote gacie (prawda ? ; ) )
pozatym nie wiem które mapy faworyzują którą rasę - mogą faworyzować tylko pewne zagrywki ale chyba jednak blizzard nie trudziłby się tak z balansem ras żeby wydać niezbalansowane mapy...
mi to osobiście wszystko jedno , jeśli jeszcze pare osób poprze ten pomysł to możnaby zrobić pule mapek
ale imo wszyscy podchodzimy do tego raczej jak do zabawy niż jak do rywalizacji o złote gacie (prawda ? ; ) )
pozatym nie wiem które mapy faworyzują którą rasę - mogą faworyzować tylko pewne zagrywki ale chyba jednak blizzard nie trudziłby się tak z balansem ras żeby wydać niezbalansowane mapy...
T
-
- Kretozord
Drop czegokolwiek twardszego lub ze siege rangem na kilfie kolo naturala na LTemple kończy w zasadzie grę dla zerga.Jasiuuu pisze:pozatym nie wiem które mapy faworyzują którą rasę - mogą faworyzować tylko pewne zagrywk
Tak samo jak ta mapa 1v1 z lawą w becie gdzie były same czołki i nie dało się linii rozwinąć.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- swieta_barbara
- habydysz
Ile bitew rozgrywamy z przeciwnikami z koszyka? 1? Czy ile sie dogadamy?
Ja proponuję taki układ:
Pierwszą mapę wybiera Gracz A.
Drugą mapę wybiera gracz który przegrał.
Trzecią mapę wybiera Gracz B.
Zajebiste, co nie? Jasiuuu wrzuć ten patent do regulaminu
Pierwszą mapę wybiera Gracz A.
Drugą mapę wybiera gracz który przegrał.
Trzecią mapę wybiera Gracz B.
Zajebiste, co nie? Jasiuuu wrzuć ten patent do regulaminu
Gramy 3 bitwy, wygrywa ten który wygra 2 z nich.Ile bitew rozgrywamy z przeciwnikami z koszyka? 1? Czy ile sie dogadamy?
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)