Likaon - temat był zakończony, nie poruszaj go ponownie. Chcecie to wyjaśnijcie sobie to na PW.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Nie chwal się, to nieładnie.DawiZharr pisze:ja sie ciesze, ze jestem szczesliwym posiadaczem limitowanego bsb z army deala
Nie gadaj tylko pokazuj.cahir pisze:A co powiecie na taki pomysł kowadełka:
Goblin przebił się aż do kowadła? Coś obrona nieszczelna. I kulą armatnią oberwał? Znaczy artyleria ześrodkowała ogień na własnym kowadle... Kurczę, to tam gorąco musiało być.Podstawka z dwóch sklejonych podstawek do piwa (Żywiec mniamu)
Ponaklejałem już część ozdóbek, typu jakaś łopata czy goblin wgnieciony w ziemię przez kulę armatnią![]()
Czy ten emot w ciemnych okularach to sugestia dla widzów? Załóżcie ciemne szkła, bo was porazi?Samo kowadło to konwersja - uciąłem ze skullpassowego wózka Minerów koła i rzeczy na dachu, obrobię elegancko GS-em.
Figurki - zastosuję chyba ze zwykłego boxa Warriorów, pokombinuję, żeby wyglądało zacnie. W następnym tygodniu powinienem pokazać efekty
A może byś określił co dla Ciebie jest "dosyć drogie" i "stosunkowo tanią"? Bo jak Ci tu coś radzić?Bayard pisze: Natomiast mam pomysł na żyrokopter. Wiem, że nie jest on zbyt oryginalny, bo widziałem już gdzieś zdjęcia takich konwersji, ale podobają mi się o wiele bardziej, niż firmowe GW lub konkurencji. Chcę mianowicie zrobić żyrosa jako myśliwiec z I wojny światowej, jakiś Sopwith Camel albo Spad. Mam jednak problem ze znalezieniem odpowiedniego modelu: skala 1/72 jest za mała, a modele w 1/48 są dosyć drogie... Chyba że ktoś zna jakąś stosunkowo tanią firmę robiącą modele dwópłatowców w tej skali?
wczoraj z nudów pod skalpel poszedł muzyk thundów - wyszedł super, wyglada calkiem klimatyczniecahir pisze:Bardzo fajny pomysł na wykorzystanie brzydkich sztandarowych ;]