Prawdopodobnie DoW będzie takie jak w BP tylko bez spoils of war oraz MMM (bo z nowym scoutem to są całkiem przyjebaniShakin' Dudi pisze:paymaster jest konieczny w DoW?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Prawdopodobnie DoW będzie takie jak w BP tylko bez spoils of war oraz MMM (bo z nowym scoutem to są całkiem przyjebaniShakin' Dudi pisze:paymaster jest konieczny w DoW?
Plewa.swieta_barbara pisze:Zjazd mam :-/
Kurde, rok do wakacji.
Uff !!! Jeszcze Mengili tylko brakowało na małe punkty...gokish pisze:Prawdopodobnie DoW będzie takie jak w BP tylko bez spoils of war oraz MMM (bo z nowym scoutem to są całkiem przyjebaniShakin' Dudi pisze:paymaster jest konieczny w DoW?)
NieAfro pisze:Nigdy nie brałem udziału w turnieju i chętnie bym wpadł (zważywszy na to, że teraz to mam już niedaleko), tylko nie wiem czy zdążę z pomalowaniem armii, dlatego też zapytuję czy będą jakieś ograniczenia wstępu dla obserwatorów?
No bez przesady, nie róbcie scen w postaci "ban na pojedynczą jednostkę"gokish pisze:Prawdopodobnie DoW będzie takie jak w BP tylko bez spoils of war oraz MMM (bo z nowym scoutem to są całkiem przyjebaniShakin' Dudi pisze:paymaster jest konieczny w DoW?)
Taka prawda , że ograniczenia już przed Silesianem były gotoweMłody pisze:Marudzisz, zmiany są bardzo dobre, przypuszczam że poparte przemysleniami Piotra, Pasiaka i Elvisa ktorzy grali teraz na masterze. A restrykcje co do slotów są po prostu dostosowaniem do liczby punktów
no właśniegokish pisze: Taka prawda , że ograniczenia już przed Silesianem były gotowe![]()