Blood Crusher competition (UWAGA - DUŻO ZDJĘĆ)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Blood Crusher competition
wszystkie wyczesane,ja obstawiam na 1,może nie ma aż tak solidnego nnm,ale gwiazda chaosu powala.
-
- Powergamer Rozpiskowy
Wszystkie doskonałe ale 1 naj naj naj naj - arcydzieło ech szkoda że tak nie umiem;/////
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Jak już pisałem na CofC trudny wybór. Tu podoba mi się jeździec, tam wierzchowiec, z kolei tamta podstawka bardziej Ostatnie stawiam na 4 pracę
Podsumowując ankiety z kilku for otrzymaliśmy wyniki:
1 - Gimiak - 77 głosów
2 - Czys - 47 głosów
3 - Loler - 48 głosów
4 - Redav - 63 głosy.
Wynika, że mój 'świecący' crusher wygrał, dziwne, gdyż porównując wszystkie modele uważam, że wypadł najsłabiej. Głównie przez jeźdźca. Niemniej jednak dziękuję za udzielanie się w ankiecie oraz głosy. Autorów zachęcam do wrzucenia prac do swoich galerii, w celu odpowiedzenia na pytania, które mogą się pojawić.
1 - Gimiak - 77 głosów
2 - Czys - 47 głosów
3 - Loler - 48 głosów
4 - Redav - 63 głosy.
Wynika, że mój 'świecący' crusher wygrał, dziwne, gdyż porównując wszystkie modele uważam, że wypadł najsłabiej. Głównie przez jeźdźca. Niemniej jednak dziękuję za udzielanie się w ankiecie oraz głosy. Autorów zachęcam do wrzucenia prac do swoich galerii, w celu odpowiedzenia na pytania, które mogą się pojawić.
Jak zrobić takie świecące runy??
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
-
- Powergamer Rozpiskowy
Skoro pan "Gimiak" wygrał to w ramach nagrody proponuję aby powiedział nam jak zrobić takie świecące super znaki - przydałó by się choć kilka wskazówek - szlachetny Gimiaku zostań mentorem młodego (stażem) pokolenia malarzy i udziel nam kilku wskazówek proszę w imieniu swoim i wszystkich bez imiennych początkujących pędzlo-mazaczy bo figurka jest naprawdę boska.
Swoją drogą czytałem, gdzieś że taki efekt uzyskuje się malując figurkę w świetle księżyca podczas pełni, przy melodii jaką dają zawodzące w ten czas wilki.
Pozdrawiam
Swoją drogą czytałem, gdzieś że taki efekt uzyskuje się malując figurkę w świetle księżyca podczas pełni, przy melodii jaką dają zawodzące w ten czas wilki.
Pozdrawiam
Technicznie wszyscy autorzy miniatur rządzą. W takim wypadku należy się skupić na innych walorach. Jako najbardziej klimatyczne uznałbym miniatury 2 i 4 (a nawet 2 w szczególności), ale... Skoro oceniane modele należą stricte do domeny Khorna w mojej opinii zwycięzca może być tylko jeden - autor miniatury nr 4. Podkreślam, że do sprecyzowania zmusił mnie wysoki standard wszystkich prac.
o.b-one pisze:Podobne uczucia towarzyszą mi po czytaniu tych wszystkich żali. Pod koniec każdego takiego posta pozostaje niesmak i jednocześnie ulga, że to już koniec...Barbarossa pisze:(..) co przynosi mieszaninę ulgi, że turlanina skończyła się, oraz niesmaku, że imba.
Glazami
* Na zewnątrz: bardzo rozwodniony regal blue, regal blue + ice blue i na krawędziach ice blue.
* Wewnątrz: Ice blue, space wolves grey, enchanted blue w zagłębienia, Skull White, a następnie glazowałem całość ice blue.
* Na zewnątrz: bardzo rozwodniony regal blue, regal blue + ice blue i na krawędziach ice blue.
* Wewnątrz: Ice blue, space wolves grey, enchanted blue w zagłębienia, Skull White, a następnie glazowałem całość ice blue.
-
- Powergamer Rozpiskowy
Dzięki wielkie:D;] doskonała jest ta fig;] kurcze grafa lepsza niż w Dawn of War ;]
Ludzie dawać na Golden Demona! Co Wy tu jeszcze robicie ;]
IMO zajebiste figsy, ale najlepszy jest numer 1. Za te świetne rozjaśnienia na pancerzu
IMO zajebiste figsy, ale najlepszy jest numer 1. Za te świetne rozjaśnienia na pancerzu
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
mi sie nr 1 nie podoba ze względu na lettera... jakby był bardziej zgaszony to ten niebieski + brąz jugger byłby najlepszy bo kolorystyka oryginalna tylko moim zdaniem czerwony to psuje.
drugi mi się najbardziej podoba pomysłem, cziz, kto powiedział że jugger musi byc khornowy?? po prostu to coś nurglowego, może sie nawet inaczej nazywać a mieć tylko takie same charakterystki... nie czujcie się ograniczeni przyzwyczajeniami;]
trzeci chyba najlepszy technicznie, ciężko ocenić przy tych fotkach ale tak wygląda.
za to za całokształt dla mnie czwarty rządzi, fajna kolorystyka, technika, trzyma sie kupy;]
drugi mi się najbardziej podoba pomysłem, cziz, kto powiedział że jugger musi byc khornowy?? po prostu to coś nurglowego, może sie nawet inaczej nazywać a mieć tylko takie same charakterystki... nie czujcie się ograniczeni przyzwyczajeniami;]
trzeci chyba najlepszy technicznie, ciężko ocenić przy tych fotkach ale tak wygląda.
za to za całokształt dla mnie czwarty rządzi, fajna kolorystyka, technika, trzyma sie kupy;]
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria