![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Patrol 1000pkt Wrocław Reaktywacja
Re: Patrol 1000pkt Wrocław Reaktywacja
anichilatorzy się sprawdzili niestety ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
jak robiłem rozpę we wtorek to w regulaminie nie widziałem nic o ograniczeniu do max 4 W (morze było morze nie było nie dam głowy se uciąć za to) zresztą pierwsza bitwę grałem z bałaganem i nic nie marudził ze nie moge helki jak by powiedział to bym zmienił. Bałagan następnym razem pisz w nowym poście co zmieniłeś żeby nie było nie porozumień więcej. A helka i tak 2 razy wybuchła a raz zjadła załogę tylko wtedy skaveny doszły do walki z nią i to weapon teamem.
rozpa:
Slave Master generał
Slave Master BSB
helka
23 anihilatory
7 Centaurów
rozpa:
Slave Master generał
Slave Master BSB
helka
23 anihilatory
7 Centaurów
Ostatnio zmieniony 23 paź 2010, o 18:28 przez termi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
też możliwe że wpadnę ale ni obiecujęDmtrij pisze:tłumaczenie - nie wiedziałem to jak pierdzenie 7-latka. Tyle!
next środa wpadnę zcisnąć patrol:)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
że nie znasz prawa to nie znaczy że możesz go łamaćtermi pisze:No sory ale jak we wtorek się zmienia regulamin a w środe jest turniej to nie każdy ma kiedy zauważyć że coś się zmieniło
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
to co napisałeś po łacinie oznacza zwolnienie z prawa, więc mówię kto mu dał to zwolnieniemallaki pisze:nie rozumiem..
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
no widzisz, jaki oszukaniecMarcins pisze:ograniczenie z 4wondami było od początku...
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
wstydź się Pluto
![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
Vacatio legis to nie zwolnienie z prawa, ale okres jaki musi minac od ustanowienia jakiegos prawa do jego wprowadzenia w zycie. Np. w polskim ustawodawstwie jest to okres 2 tygodni od ogloszenia usatwy do jej wprowafdzenia w zycie. Oczywiscie sa wyjatki ale tylko w naglych sprawach (np. powodzie itp.). Okres ten jest wlasnie po to by zapoznac sie z danym przepisem i miec czas na przygotowanie sie na niego. Np. w przypadku dopalaczy na wycofanie zakazanych produktow i wprowadzenie nowychKhumanor pisze:to co napisałeś po łacinie oznacza zwolnienie z prawa, więc mówię kto mu dał to zwolnieniemallaki pisze:nie rozumiem..![]()
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
wyście się na tą środę uwzięli...
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
jedyny rozsadny dzien, poniewazWojtuśŚ pisze:wyście się na tą środę uwzięli...
PN - po weekendzie, wszyscy styrani - tak bylo mowione na spotkaniu klubu
WT - spotkania klubowe
SR - WOLNE
CZW - planszowki w pizzerii = brak miejsca
PT - weekend wiec malo osob - tak bylo mowione na spotkaniu klubu
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
ze wzgledu na Bałagana i jego czas wolny, chyba, że co drugie 2 tyg znajdzie się ktoś chętny do sędziowania ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.