nie ma narazie możliwości. To, co mogłoby być zainwestowane w sprzęt foto - idzie na dzieckoczaros357 pisze:Wiecej prac wstawiajcie
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
nie ma narazie możliwości. To, co mogłoby być zainwestowane w sprzęt foto - idzie na dzieckoczaros357 pisze:Wiecej prac wstawiajcie
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
thx - urodzi się za 2 tygodnie (mam nadzieję, że nie przyspieszyczaros357 pisze:Na pocieche zawsze musi byc i nie ma co oszczedzacI dodatkowo moje gratulacje
słonko, nie chcę Cię martwić, ale nawet hurtowo cytadelka nie jest aż tak tania, więc albo jesteś krewnym prezesa, albo kupujesz chińszczyznę na targuwitam mam pytanko -- mianowicie najprawdopodobniej dokonam zakupu farbek vallejo- na allegro widzę takie po 7 zł a to jest lekko powyżej ceny farbek citadel które kupuje we wrocku
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Bloody Red i czarnaMatijjos pisze:czy poda mi ktoś farbki velejlo do malowania czerwonego- jakie kolory polecacie ( od ciemnego do jasnego)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Nie ma tak że do konkretnej firmy/palety farb jeden lakier jest jest lepszy niż do innej. Lakieruj po prostu takim lakierem jaki ci odpowiadaMoss pisze:Możliwe, że na forum padło takie pytanie, ale jaki lakier jest najodpowiedniejszy?