Turniej w Magic Traders Kraków 27.11.2010 - 1500 pkt.
Re: Turniej w Magic Traders Kraków 27.11.2010 - 1500 pkt.
Szukam 30 szkieletów(uzbrojenie nieistotne), zamiennika skorpiona i zamiennika katapki tk. Jak cos to pm
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE
CANS FOR THE CANS THRONE
Ja odpadam niestety z turnieju, pewnie wpadnę na chwilę pomóc ogarniać na poczatku, ale nie pogram raczej
Mnie nei bedzie
Gremlin
Gremlin
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Cosmo pisze:Kurwa Undead, widze ze wy w tym Kraku macie lepiej niz my ;D trzy strony topicu o 'bede', 'jednak nie bede' ;> Prawie jakbym czytal nasze forum
Co jest koksy, posty się same nie zrobią
Wiesz co mi sie juz nawet niechce odp. poprostu dodaje i skreślam z listy po 10 razy ale bawie sie dobrzeCosmo pisze:Kurwa Undead, widze ze wy w tym Kraku macie lepiej niz my ;D trzy strony topicu o 'bede', 'jednak nie bede' ;> Prawie jakbym czytal nasze forum
Turniej spoko, jedynie frekwencja troche kulała.
@Xier "z drobną pomocą" Na następnych turniejach już nie pozwole Ci pytać sie co chwila doświadczonych graczy "a co teraz powinienem zrobić"
@Catafractus
Przejrzałem teraz jeszcze raz na spokojnie podręcznik i jednak nie ma czegoś takiego, że możesz sobie leczyć czołg z atrybutu life'a niezależnie czy zdispeluje czar, czy nie. Owszem zapisy przy atrybutach shadow i life sie różnią i można by sie tym sugerować, ale na str.36, 1 akapit jest wyraźnie napisane że successfully cast jest tylko wtedy kiedy go nie zdispeluje, a nie ze wystarczy rzucić casting value.
Pozdro
@Xier "z drobną pomocą" Na następnych turniejach już nie pozwole Ci pytać sie co chwila doświadczonych graczy "a co teraz powinienem zrobić"
@Catafractus
Przejrzałem teraz jeszcze raz na spokojnie podręcznik i jednak nie ma czegoś takiego, że możesz sobie leczyć czołg z atrybutu life'a niezależnie czy zdispeluje czar, czy nie. Owszem zapisy przy atrybutach shadow i life sie różnią i można by sie tym sugerować, ale na str.36, 1 akapit jest wyraźnie napisane że successfully cast jest tylko wtedy kiedy go nie zdispeluje, a nie ze wystarczy rzucić casting value.
Pozdro
Czy ja wiem, nie było przecież najgorzejmichal pisze:Turniej spoko, jedynie frekwencja troche kulała.
michal pisze:@Xier "z drobną pomocą" Na następnych turniejach już nie pozwole Ci pytać sie co chwila doświadczonych graczy "a co teraz powinienem zrobić"
Następnym razem nie przyprowadzę nie grających znajomych
Wisła Kraków.
Ohoho, no to mi dojebales panie 1873 ;DSkaven pisze:Co jest koksy, posty się same nie zrobią :!: :D
Dildus pisze:Ej Panowie dupa zbita, w sobote po południu przylatuje "Teściowa" :wink: , wpadne na chwile ale nie będe grał :cry:
Skaven pisze:No me toques los cojones Dildo ;)
Czy raczej - panie Dildo2 ;P Co poradze ze sie nudze <rozklada lapki bezradnie> ;))Skaven pisze:Ja odpadam niestety z turnieju
A zeby nie bylo oftopu ;-) ile bylo ludzi? Bo cos zauwazylem ze mocno nam rzeczywiscie frekwencja na lokalach spadla..
Battle na trzezwo bylby nudny...
-
- Mudżahedin
Wyniki:
1. Catafractus – Emp – 47
2. Damian Kłak „Xier” – VC – 45
3. Undead – TK – 40
4. Michał Ritter – Bret -35
5. Piotr S. Legion – Bret -32
6. Marta Dettlaff „Mayer” – Bret – 31
7. Kotson – TK -28 (+525)
8. Marek Hołownia – Dwarf – 28 (-67)
9. Lukasz Czarnecki „Lucius” O&G – 24
10. Lukasz Seweryn „Sevi”- HE- 22
11. Piotr Róg „Wotan” –DE -10
1. Catafractus – Emp – 47
2. Damian Kłak „Xier” – VC – 45
3. Undead – TK – 40
4. Michał Ritter – Bret -35
5. Piotr S. Legion – Bret -32
6. Marta Dettlaff „Mayer” – Bret – 31
7. Kotson – TK -28 (+525)
8. Marek Hołownia – Dwarf – 28 (-67)
9. Lukasz Czarnecki „Lucius” O&G – 24
10. Lukasz Seweryn „Sevi”- HE- 22
11. Piotr Róg „Wotan” –DE -10
Cosmo dokładnie 11 osób...czyli wszyscy co sie "zgłosili"
Gratulacje dla zwycięzców.
Dzieki za przybycie i sorki ze nie mogłem być do konca ale niestety tak czasem bywa że nagle coś sie jebnie i cały dzień w dupe. Ale mam nadzieje że po bitwach ładnie ogarneliście balty i było ok. Pozdrawiam
Gratulacje dla zwycięzców.
Dzieki za przybycie i sorki ze nie mogłem być do konca ale niestety tak czasem bywa że nagle coś sie jebnie i cały dzień w dupe. Ale mam nadzieje że po bitwach ładnie ogarneliście balty i było ok. Pozdrawiam